Gasca de Constanta *114*
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
adabalan spune:
Salutare!!
Sunt foarte nelinistita si poate ma lamuriti voi. Sambata seara pustiu' meu a gustat niste vata de zahar cu "arome", a se citi niste coloranti. Ca m-am crizat ca a gustat asa ceva asta e alta poveste, dar dupa chestia asta a acuzat dureri de burtica, a avut un scaun lichid. La vreo jumatate de ora, a avut alt scaun exploziv, dar putin cantitativ. Ce m-a nelinistit pe mine a fost ca al doilea scaun a fost cu firisoare de sange rosu, aprins. Intre cele doua scaune, se molesise complet, devenise apatic. Dupa al doilea scaun si-a revenit brusc si a inceput sa ceara de mancare. Ieri toata ziua a avut o stare generala foarte buna, a mancat si a dormit normal. Inainte de povestea asta cu scaunele lichide, sambata dupa amiaza a avut un scaun mai dur ca si consistenta, de fapt de vreo 3 zile avea scaune tari. E posibil sa fi fost pe undeva vreo fisura si scaunele explozive (care aveau un miros intepator de altfel) sa-i fi iritat un pic anusul? Oricum o sa-i fac o coprocultura si antigen giardia, dar pana atunci poate ma lamuriti intr-un fel. Dr. a spus ca atat timp cat nu face febra, mananca si se comporta normal nu e cazul sa ma ingrijorez. Dar pot sa nu fiu ingrijorata?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ADINUTZA/ADINUTZA.jpg)
ADINUTZA spune:
Tania, sa-ti traiasca finutul, asteptam poze...
Cami, cum a fost la circ?
Happymumy, Andrada va merge la scoala 37 pentru ca noi stam in km 4-5. Bogdan are in clasa copii din Agigea, Cumpana si Lazu .
Eu am fost de noapte si acum m-am trezit ca mi-a venit copilul de la scoala. Ne apucam de teme ca diseara avem karate.
Adabalan, daca acum e bine, nu te mai ingrijora. Poate de la prea mult dulce si E-uri s-a intamplat.
Danaalex, cat timp faci cursurile?
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
noi
Bazar pentru Bogdan
Si ingerii au nevoie de ajutor
Finutzul Bogdan-Andrei
pe DC
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mery_anna/mery_anna.jpg)
mery_anna spune:
Buna seara,...noi mai suparati!Chiar ca ma pune pe ganduri tot ce ni se intampla?Astazi sotul meu s-a externat cu o gaura mare in fesa pe care trebuie sa o ingrijim atent.Aseara Dani dupa un meci de fotbal a ajuns la spital si acum are piciorul in gips...astazi ne-au adunat la primarie sa ne spuna ca nu mai au bani pentru asistentii personali si ca trebuie sa-i treaca in somaj...Asta chiar n-am crezut ca se poate intampla!Acesti asistenti personali au grija de niste oameni cu handicap care sunt oameni ca si noi si nu au nici-o vina ca s-au nascut asa!Degeaba plangem si ne vaitam,nu ne aude nimeni!Cineva a spus ca va trebui sa isi caute servici,astfel ca persoana cu handicap va sta mult timp nesupravegheata,dar imediat a fost amenintata ca se vor face controale...vai,in ce lume traim???Cred ca mai sunt si altii in aceasta situatie...imi pare rau ca trebuie sa trecem prin asta...
Minoiu Mariana
-------------------
Aici il puteti vedea pe Ionut!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ontica_sp_Camelia/Ontica_sp_Camelia.jpg)
Ontica Camelia spune:
Salutare!
Tania felicitari, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de micul crestin!
Citat: |
Ce m-a nelinistit pe mine a fost ca al doilea scaun a fost cu firisoare de sange rosu, aprins. Intre cele doua scaune, se molesise complet, devenise apatic. Dupa al doilea scaun si-a revenit brusc si a inceput sa ceara de mancare. |
adabalan, nu cumva firisoarele erau colorant? Este bine ca si-a revint repede. Pentru linistea ta fa si probe la laborator.
![](floare.gif)
mery_anna nu am cuvinte
![](bang.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
In legatura cu reactia copiilor la circ, dupa primele doua numere, Teo mi-a spus "am venit degeaba"
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](wow.gif)
Tania si Adina daca ajungeti la serbare vreau si eu poze cu mandra mea, noi (parinti), nu prea avem sanse sa ajungem la ora 10,30 cand incepe serbarea
![](bang.gif)
Va doresc numai bine si sanatate!
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
![](foto.gif)
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
![](zana.gif)
![](bonjovi.gif)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Merry si in Navodarivor fi trecuti in somaj dupa ce de 3 lni nu li s-a dat salariu...multa putere sa treceti peste toate.
Tania felicitarii pentru micutzul crestin
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ADINUTZA/ADINUTZA.jpg)
ADINUTZA spune:
Cami si Tania stati linistite ca o sa filmeze Iuli fetele, nu degeaba si-a schimbat tura
Dana, in seara asta am fost la Cetate cu ex-seful meu, Madalin
Mery, sanatate multa,
unul dupa altul vin peste voi necazurile.
Adabalan, ce face puiul tau, e bine acum?
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
noi
Bazar pentru Bogdan
Si ingerii au nevoie de ajutor
Finutzul Bogdan-Andrei
pe DC
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dadi_t/dadi_t.jpg)
dadi_t spune:
citat din mesajul lui ADINUTZA Cami si Tania stati linistite ca o sa filmeze Iuli fetele, nu degeaba si-a schimbat tura ![]() Dana, in seara asta am fost la Cetate cu ex-seful meu, Madalin ![]() Mery, sanatate multa, unul dupa altul vin peste voi necazurile. Adabalan, ce face puiul tau, e bine acum? ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ noi Bazar pentru Bogdan Si ingerii au nevoie de ajutor Finutzul Bogdan-Andrei pe DC |
Multumesc mult pentru urari!
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
MeryAnna, sa va dea Dumnezeu putere sa le duceti cu bine pe toate....mari incercari din pacate....
![](floare.gif)
![](floare.gif)
Cami, Adina...mai ....am pus poze pe webshots, dar nmu stiu de ce n-au aparut inca....de aseara le-am descarcat...
O noapte linistita!
<<<Tania,mami de Anduta si Bibica>>>
NOI!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui ADINUTZA Dana, in seara asta am fost la Cetate cu ex-seful meu, Madalin ![]() |
salut!
deci stii de mine ce fac si cum sunt
![](pupic.gif)
poate ne mai intalnim pe undeva fetelor
![](pupic.gif)
DanaAlex spune:
Merry putere in continuare - nici nu stiu ce sa zic, crede-ma...insa nu te sfii daca ai nevoie de ajutor spune-ne... poate putem ajuta cu ceva mai mult decat o vorba buna si o incurajare
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/happymumy/happymumy.jpg)
happymumy spune:
Neata!
Merci Adinutza pentru raspuns, insa eu am nevoie de o scoala care sa imi asigure transportul, adica la 7 sa vina sa o ia din fata casei, pentru ca la 7 trebuie sa plec la munca, si nu ma duc spre Constanta, ci in partea opusa. Asta e problema.
Si noi am fost la circ simbata seara, mie nu mi s-a parut asa spectaculos, insa ei i-a placut, chiar daca mai fusese si anul trecut cu binu la acelasi circ.
Si duminica am ajuns si eu la film , la Sex and the city 2 , cu o prietena. Am lasat fetitele acasa cu tatii...[:) Mi-a placut mai mult decit prima parte, care aparuse acum citiva ani.
Pupici, cam atit deocamdata.