Gasca de Constanta *114*
Raspunsuri - Pagina 5
Madamsadamy spune:
LA MULTI ANI, COPII!!!!!
Sa aveti o vara plima de peripetii si plimbari. Cu multa inghetata si ce vreti voi.
Nu-mi vine sa cred ca sunt prima pe ziua de azi. Noi in we am facut primul gratar la parcul rece, ieri am fost la examen la Baneasa si mai am unul joi. Am avut surpriza sa constat ca stau mai bine cu limba decat multi elevi de la zi. Doamneeeee, nu pot crede ca este asa, acum la ora asta, un copil sa nu stie engleza la nivel conversational macar.
Oricum , sunt dezamagita rau si de cadrele scolare pe care le avem pentru copii. Duminica am avut un grup de copii care terminau clasa a 4-a, iar doamna lor iesea la pensie. Voi vreti sa avem copii bine crescuti care vorbesc corect si cu un comportament frumos? Doamna imi cerea de baut un SHPRITE!!!!
Daca ar fii sa povestesc cate situatii de genul vad la cadrele didactice as scrie aici non stop fara intrerupere.
Asta e.
Fetelor sunati-ma si pe mine ptr intalnire poate sunt libera, nu prea mai intru zilnic de ceve timp si nu vreau sa pierd, PLEASE!!!!
marchplayer spune:
Am inteles ca azi City Mall gazduieste caravana Circului..ce o fi insemnand asta si cam la ce ora aveti idee??
Cornelia spune:
Daniela. la 17.30 e caravana circului. Cred ca vom fi si noi pe acolo. In ce consta, nu stiu, presupun ca va fi un fel de parada.
La multi ani tuturor copilasilor!
bettyk spune:
LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR!
Dana Alex,merci mult. Alexia nu are platfus,din fericire. mi s-a spus in schimb ca nu calca pe toata talpa ci mai mult pe calcaie. eu nu am observat,in fine. cert ca imi duce piciorusele putin in interior. varfurile. si de asta m-am alarmat si am zis ca e cazul sa merg sa vad exact.saptamana viitoare ajung si la eforie.
Va doresc o zi frumoasa alaturi de copilasii vostri!
www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!
Ontica Camelia spune:
La multi ani si sanatate tuturor copiilor! Celor mici le doresc copilarie fericita, bucurii alaturi de parinti, sa creasca mari si frumosi.
Va doresc o dupa-amiaza placuta!
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
mery_anna spune:
LA MULTI ANI,dragi copiii!Sa cresteti mari si frumosi,sa va bucurati de o copilarie fericita!
Dady,Ionut cred ca a facut o enterocolita asemeni multor copii in acest sezon,numai ca e prima data cand vomita...pana acum avea acea gaurica in stomacel pe unde mai ieseau gaze,mancarica daca era prea balonat,acum trebuie sa invete sa si verse,desi suna cam aiurea,si asta trebuie sa invatam...Acum e bine,am fost si la Sibiu,dar nu prea a colaborat la audiograma si implantul a fost usor reglat.Tot astept si eu sa atingem pragul auditiv.
Se pare ca necazurile se cam tin lant de familia mea si chiar ma ingrijoreaza...astazi a fost operat si sotul meu,ca el mai ramasese,de un abces fesier urat de tot.De ceva timp numai asa o tinem si nu prea mai am putere...in seara asta e la reanimare,Dani saracul e cu el si noi mergem maine sa-l vedem.
Sa aveti o seara frumoasa!
Minoiu Mariana
-------------------
Aici il puteti vedea pe Ionut!
dadi_t spune:
LA MULTI ANI COPILARIE! LA MULTI ANI MAMICUTELOR, sa ne traiasca minunile vietii, sa fie sanatosi in primul rand si un strop de noroc p'acolo!
Alina, sar'mana pt. informatii...credeam ca la teatru liric ati fost..
Mariana,multa putere sa le treceti pe toate! Si mai ales sanatate, atat sotului cat si lui Ionut. Desi e cumplit sa-ti vezi copilul ca sufera...e alt sentiment sa stii ca devine un copil...normal. Doamne-ajuta cu recuperarea auditiva!...am auzit ca sunt progrese extraordinare in domeniul acesta....reglari prin satelit al implanturilor auditive...
Daniela-bine-ai ingrosat randurile Gastii de Constanta!
Pe bianca am avut-o azi acasa bolnavioara de la niste nenorocite de chipsuri...mama denaturata ce sunt ca i-am dat asa ceva!.Mi-a vomitat ieri dupa-amiaza, dar azi e mai bine.
Seara buna!
<<<Tania,mami de Anduta si Bibica>>>
NOI!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
DanaAlex spune:
copiilor!!!!
ce ati facut azi cu cei mici???
Merry- sanatate multa sotului, refacere rapida dupa operatie
Bettyk e bine ca nu e platfus, insemna ca are o calcatura incorecta si se rezolva usor domnisorica frumoasa
Marchplayer - bine ai venit, observ ca am nascut in aceiasi ani si in aceiasi ordine...sa scrii mai des
Madam Dana - vreau si eu la parcul rece, poate gratarim ceva
toate cele bune...
Dana, mama lui Tiberiu(07.07.07) si a Tianei (23.08.06)
bettyk spune:
Buna seara dragele mele!
Asa e Dana Alex,bine ca nu e platfus,dar tot ma ingrijoreaza calcatura stramba. e fetita si nu se vede chiar ok.poate exagerez si eu un pic. sper sa se rezolve cat mai repede. abia astept sa ajung si la Eforie si sa vad exact ce vom face.
Cum ati petrecut azi cu copilasii?
mandra mea a petrecut la scoala: prajituri,tort,dansuri, distractie pe cinste. din pacate cand a ajuns acasa a trebuit sa faca ceva lectii si o recapitulare fiidca maine avem evaluarea finala la romana. dar mi-am luat revansa si am dus-o la circ seara.
Pupici si o seara buna va doresc!
bettyk spune:
Buna fetelor! ce pustiu pe aici. cred ca si vremea e de vina.
ploaie,rece,ma cam deprima vremea asta.
ma duc sa iau umbrela din cui si sa plec dupa mandra.
Pupici!