Gasca de Constanta *114*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

happymum - gasesti frac in doraly, standul 124- pretz 115 lei, are pentru 6 ani...info de la Adinutza- azi l-a vazut

Dana, mama Tianei (23 august 2006) si a lui Tiberiu (7 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Buna dimineata...leneshelor!
Stai nu dati cu rosiii...leneshe la scris...

Gabi(dodo-pui),felicitari pentru noii ochelari ai lui Donu'. Doamne-ajuta ca sunt si oameni cu suflet mare...Spune-ne si noua din cand in cand ce probleeme ai...Chiar tu ai zis: sunt ff constienta ca majoritatea persoanele donatoare nu-s cu situatii financiare excelente, dar tocmai aceste persoane se mobilizeaza putin cate putin si te vor ajuta. Multa sanatate tie si puiutilor tai!

Tati cu Bibica sambata vor pleca la tara la bunici. Bibica va sta pentru 2 luni....of ce dor o sa-mi fie de ea ...dar si ce libera la soare....

Brrrr am avut o zi asa nefasta ieri...stres, suparari...si ce zvonuri sunt...din ce in ce mai rau pentru noi toti..

Astazi sper sa fie mai bine!

o zi frumoasa tuturor!
<<<Tania,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Dragelor intrati si aici...poate gsiticeva care va prisoseste:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153209

<<<Tania,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Neatza fetelor! Merci mult adinutza si danaAlex pentru raspuns. O sa merg azi la doraly sa caut, de nu oi incera si acolo unde ai zis tu dana. E cam departe pentru mine acum, dar stiu de care magazin vorbesti.
Dana, Ayla va fi un spiridus intr-o piesa de teatru.
Noi aseara am fost la cinematograf, la TOYSTORY 3 , ca era urit afara si nu aveam unde merge.
Deci pe cind intilnirea?
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Buna dimineatza,

Dady ,iti vei face de cap 2 luni.

happymummy, ce sa zic de intalnire..eu strig prezent cand vreti voi, nu mai propun.....va la spe voi....azi e vremea buna.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
POZE http://picasaweb.google.com/lucagabriel07
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Buna, fetelor!

Cum e vremea la mare? Plecam maine la Gura Portitei si nu stiu ce haine sa iau. E de plaja si baie? Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

clujro, acum este innorat.
Dar ...nu se stie niciodata, marea este atat de imprevizibila.Evident ca te pregatesti sa faci baie. In week-end, desii afara nu era fff cald, marea a fost calda, tocmai buna de balacit.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
POZE http://picasaweb.google.com/lucagabriel07
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

hello! do you remember me? am cam lipsit... o perioada aglomerata la job si acasa, cu serbari, recuperat tatic dupa mult timp si tot asa...

iesim la raport cu una bucata www.dropshots.com/vladis#albums/serbare%20miruna" target="_blank"> premianta si dansatoare ( de acolo e machiajul, deh, look de scena ) o zi superba a fost, cu emotii pe masura realizarilor!

www.dropshots.com/vladis#albums/serbare%20vlad" target="_blank"> serbarea lui vlad a fost in schimb o chestie mai relaxata, cu un scurt moment artistic si apoi distractie in aer liber.

oricum, bine ca s-au terminat toate, a venit vacanta si s-a intregit familia.
la intalneli cu draga inima, numai vremea sa ne ajute

va pupi pe toate

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Alina, iti multumesc tare mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salut!!!

ploua...ieri toata ziua, noaptea trecuta la fel, noaptea asta idem ...dupa cum au anuntat la meteo nu se opreste prea curand, vai de cei care locuiesc in zonele inundate, iar au ramas fara case, disparuti in ape, gospodarii inghitite...

la antena au anuntat ca in constanta temperatura aerului e 21 grade, temperatura apei marii 23-24 grade ...cool - Claujro sa va luati halate ca dupa ce iesiti din apa va ia cu frig.

Vladis - felicitari fetei tale, e o frumoasa si o desteapta , cel mic e dulce foc

happymum e super ca Ayla e spiridus...intrebare de ce frac???ca eu am vazut spiridusi imbracati mai lejer...in filme, desigur(sa nu creada cineva ca ma intalnesc cu spiridusii prin padure)...daca te tenteaza o tinuta trendy pentru un spiridus, are Dady ceva, uite aici http://entertainment.webshots.com/photo/2154461350103724326mzlkgr piticul din stanga albei-ca-zapada...vezi ca sunt mai multe poze pe acolo(costumul e complet, are si tichie si sosoni si cutit)daca crezi ca e bun, ti-l imprumuta....

Dady abia acum am prins net sa scriu... deh, sunt la sat, ma culc cu gainile, ma scol la 3 noaptea si eu ca omu' cu o mica nevoie personala si nu mai pot sa adorm din cauza de ploaie care bate in tabla de pe casa...
ce sa zic, fara Bibica o sa fie greu...dar ei ii prinde tare bine acolo, Andreea se relaxeaza, iar noi poate prindem o cafea de duminica incolo, asa ca fetele pe litoral ...

as mai zice cate ceva, dar ma bag la ca-s multumita acum...pe toate...

aaaa, sa nu uit - doamnele absente: CRIXIA, Camelia, Andata (rar de tot pe aici doamna), Lee Ann, Dodo, Madam-Dana si cine se mai stie cu musca pe caciula ...dati-ne de stire ce mai faceti/ce mai ziceti sa stim si noi

Dana, mama Tianei (23 august 2006) si a lui Tiberiu (7 iulie 2007)

Mergi la inceput