Sanse sa nu iau varicela de la fata?!!

Sanse sa nu iau varicela de la fata?!! | Autor: Ele

Link direct la acest mesaj

Buna!

Tocmai am adus fata de la spitalul de infectioase unde i s-a confirmat varicela...cu toate ca este vaccinata la 1.5 ani cu Varilix (acuma are 5 ani jumate)
Ideea principala e urmatoare: pe 11 iunie tre sa plecam din tara in concediu si dupa cum mi-a zis mama in nenumarate randuri eu nu am avut aceasta boala. Mama tot imi zice ca fratele meu mai mare cu doi ani ca mine a avut, eu dormeam cu el si nu am luat.
Denisei ii trece pana pe 11 dar mie atunci ar tb sa imi apara.(perioada de incubatie e intre 14-21 zile)

Pot face ceva sa nu ma umplu de bube? Pt vaccin e prea tarziu? Se poate intarzia aparitia ei??
Imi vajaie capul de griji!!

Elena & Denisa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Depinde de imunitatea ta . Poti lua ceva imunostimulante de la magazinele naturiste , dar daca sta cu voi in apartament slabe sanse sa nu iei , mai ales ca ai stat cu ea in perioada cea mai contagioasa.

***Fur is for petting**
"- Oamenii se nasc pentru a invata cum sa traiasca o viata mai buna – cum e sa iubesti pe toata lumea mereu si sa fii bun, nu-i asa?
- Ei bine, cateii stiu deja cum sa faca toate lucrurile astea, deci nu trebuie sa traiasca la fel de mult…"

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Depinde de imunitatea ta . Poti lua ceva imunostimulante de la magazinele naturiste , dar daca sta cu voi in apartament slabe sanse sa nu iei , mai ales ca ai stat cu ea in perioada cea mai contagioasa.

***Fur is for petting**
"- Oamenii se nasc pentru a invata cum sa traiasca o viata mai buna – cum e sa iubesti pe toata lumea mereu si sa fii bun, nu-i asa?
- Ei bine, cateii stiu deja cum sa faca toate lucrurile astea, deci nu trebuie sa traiasca la fel de mult…"

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Xio am citit ca exista o analiza a sangelui in care se vede daca ai sau nu anticorpii contra varicelei. Stii cumva ce anume tre sa intreb la un laborator? Te intreb ca tu esti in domeniu. merci mult.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Daca nu ai facut varicela nu ai anticorpii aia .
Dar poti sa incerci cu Imunoplant spre exemplu(intreaba medicul inainte).Eu am avut stagiu la infectioase , n-am avut varicela si am intrat in saloane , am consultat un baietel cu Zona Zoster , am intrat la un baiat cu varicela , am consultat Pojar si Scarlatina si n-am luat nimic. Mergeam acasa , luam picaturile alea si ma rugam sa nu fac

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Chiar ca depinde de noroc. Eu nu am avut. Am fost sa vad o gradinita pentru cel mic si acolo erau ceva cazuri. Dupa 2 saptamani m-am umplut de bube. Acum cel mic nu a facut pana caum desi au trecut 14 zile de cand am fost infectioasa...Sa speram ca nici nu va face. Sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Xio ,Andreea multumesc de raspunsuri.
Eu nu ma laud cu o imunitate prea grozava daca e sa iau in calcul ultimele raceli care m-au pus la pat.
Andreea multa sanatate si voua!!

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Nici eu nu am avut varicela cand eram mica desi fratele meu a avut si ma jucam cu el iar acum 4 ani a avut si sotul iar eu nu am luat.Depinde foarte mult de imunutatea ta.Eu am avut noroc si nu am luat desi se zice ca e mult mai rau sa faci varicela cand esti mai mare.

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina_F spune:

Ai sansa sa nu faci varicela....copilul meu mai mare a facut acum 3 ani,iar eu impreuna cu cel mic nu am facut decat anul acesta(si au dormit impreuna).Multa sanatate....

Mergi la inceput