Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Ieri am fost si eu la control, Sara e tot Sara , nu s-a transformat in Alexandru , e bine, creste si miscoteste. Vinerea viitoare am eco si triplu-test si mai merg la control abia pe 1 iulie.

Eu am nascut prin cezariana, nu la cerere. Nu m-am tavalit pe jos de necaz initial, dar vanzand a doua zi dupa nastere cum eu mergeam pe holuri tinandu-ma cu o mana de pereti si cu alta de burta, in incercarea de a ma reface cat mai repede ( cu cat de mobilizezi si mergi mai repede, cu atat refacerea e mai usoara si mai rapida ), iar mamici care nascusera natural dupa mine zburdau deja la dus...Eu am fost ok dupa cezariana, cand mi-a adus-o pe Sof prima oara, la o ora de cand am ajuns in postoperator, eu deja aveam colostru, deci nu am probleme nici cu laptele, firele mi s-au absorbit ok, uterul meu acum e bine-merci, fara aderente. Sper sa fie la fel si dupa a doua operatie, pentru ca...evident, tot prin cezariana voi naste. Ma simt prea bine cu doctorita mea, ca sa caut pe cineva dispus sa "ma nasca" natural.

Daca va intereseaza nasterea in apa, va recomand subiectul de la Nasterea unei stele, si in special postarile colegei mele de odisee, Sovietica. Ea a nascut in apa de ambele dati, prima oara la Eva, in Brasov, a doua la Isis, in Constanta.

Raluca-de-Grecia, eu m-am trezit la 6 dimineata sa vomit putin. Asta pentru ca intrebai cand trece. Uite ca mie, desi am peste 15 saptamani, tot nu mi-a trecut ...si la Sophie inca de la 13s eram ok. Asta e, strangem din dinti, o sa treaca la un moment dat..

La mine s-a adeverit calculul Anei pentru Sophie, la Sara era dubiu, eram in 50-50% intre fetita si baietel.

Incep sa ma imbrac sa plec la serviciu, am un chef nebun!

Olga 15+ cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Azi mi-am recoltat si eu analizele de sange, pt ca datorita tiroidei trebuie sa mi le recoltez din 3 in 3 sapt, dar uite ca au trecut apropae 6 si nu mai mersesem.
Eu plec acum la serviicu, dar pana vin eu diseara voi deja treceti la capitol nou.Poate voi mai arunca de acolo cate un ochi la voi....

15+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

a, inca ceva, mi-a spus o tipa din afara ca ei i-a spus dr ca eco nu nu-i fac rau lui bebe, dar il cam deranajeaza, el simte ca si cum ar trece trenul pe langa el, ca asa le-ar percepe. Si ca nu-i plac zgomotele, de altfel, cand il vom simti ca misca si vom fi in trafic si va trece o sirena, il vom simtit cum da din picioruse.
Sunt ca niste pisoi, nu le plac zgomotele

15+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novdec2010 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

neata burtici

Aseara am fost la medic cu rezulatul de la bitest...totul este ok slava Domnului si la eco am vazut ca bebele meu este o fetita ..drept pentru care mi-am si instalat caruciorul roz la semnatura ...termina medicul de masurat imi spune ca totul este in regula si ies afara intr-un suflet sa-mi anunt sotul care si el este disperat dupa fetite sa il anunt ca o sa avem o fetita ...ii dau vestea si zice " si eu cui mai cumpar masinute" si i-am zis ca nu cred ca se supara fi-sa daca ii cumpara o masina roz

Am si eu o intrebare pentru fetele care iau utrogestan: pana la cate saptamani v-a zis medicul sa luati? Mie deja mi-a zis sa renunt la el

Doamne ai grija si de noi 14+

Mergi la inceput