Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cor-cora spune:

Geniusamb-la mine asa s-a intamplat.La eco de 12 sapt era baiat(sotul era super multumit),iar la eco de 13 a "devenit fetita".Conform calculului se pare ca este fetitza. Dar am gasit alt calcul ,la care se foloseste luna si anul nasterii parintilor si luna si anul conceptiei.www.babygendertool.com/baby-gender-test.aspx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

mie la ala cu lunile adunate imi da fetita, la asta imi da baiat.
deci sa o iau ca am baiat si fata? sau k e jumate-jumate???

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

acolo, pe linku ala si mie imi iese baietzel nu mai stiu ce sa cred.. vom vedea la eco , daca avem rabdare pana pe 8

voi ce mai papati bun?? eu bag fructe insa mancarica nu mi e pofta de nimic. de carne nu mai vb
o sa devin vegetariana pana nasc

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

nici eu nu am pofta de nimic, tatilii nu mai dor , parca nici nu mai sunt umflate. parca nici nu mai am bb,

acu o sa incerc sa pap niste tocanita de cartofi, sa vad dc intra.
azi am papat numai rosii toata ziua. altceva nu am vrut sa vad,

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

La mine testul a iesit exact pe dos si la Ioanna si la Iorgos. Acum imi iese baiat, deci sa ma astept la fetita ?!

Raluca cu Ioanna , Georgios si 11+

Mergi la inceput

Si la testul trimis de Cora mi-a iesit Ioanna baiat, Iorgos fetita si acum baiat.

Imi trimite si mie cineva parola de la fotografii, please ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

ti am trimis PM cu parola

Citat:
citat din mesajul lui ralucaspm

Si la testul trimis de Cora mi-a iesit Ioanna baiat, Iorgos fetita si acum baiat.

Imi trimite si mie cineva parola de la fotografii, please ?

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cor-cora spune:

Inseamna ca si testul asta este bun tare...
Asta este pe 11 iunie voi afla sigur daca este ro sau bleu.

Mergi la inceput

Geniusamb, multumesc !

Raluca cu Ioanna , Georgios si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

nici eu nu am pofta de nimic, tatilii nu mai dor , parca nici nu mai sunt umflate. parca nici nu mai am bb,

acu o sa incerc sa pap niste tocanita de cartofi, sa vad dc intra.
azi am papat numai rosii toata ziua. altceva nu am vrut sa vad,

Buna Burtici,

In primul rand La multi ani BraveGirl!
Felicitari tuturor gravidutelor care au aflat ce minunatii salasluiesc in burtici: baietel sau fetita!Sa creasca in continuare sanatosi si sa aveti nasteri usoare!
Revin si eu dupa o absenta destul de lunga, dar am avut efectiv niste zile groaznice, dureri de cap constante, si vomat de 10 ori pe zi...Ieri si alaltaieri am avut 2 zile mai bune, dar azi iar am fost incercata.
Din fericire, sunt fire mai incapatanata, si chiar dc vomit, incerc sa mananc macar de dragul lui bebe, nu mai zic sa nu lesin pe drum...oricum nu prea ies la drum ca nu ma incumet.
Sper ca cu o data cu implinirea celor 13 saptamani sa ma mai lase din starile astea...chiar sper!
Maine am si eu echo de trimestrul I si tot in aceeasi zi vom face si bitestul. Nu mai pot de nerabdare sa-mi vad bebelu, iar sotul este si el la fel de nerabdator poate mai nerabdator decat mine. Programarea este la dr Botica, la Medlife, sper sa nu patesc si eu ce a patit Anya, sa stau cu orele pe acolo...

Am vazut ca s-a discutat de tipul de nastere, ca sa-mi exprim parerea, eu intentionez sa nasc natural, dar cu diversele mele probleme de sanatate, sper ca acest lucru va fi posibil. Sunt pro nastere naturala, caci am trecut deja prin 3 anestezii totale, adica 3 operatii in ultimii 3 ani, si am experimentat cat de grea este o recuperare dupa o interventie chirurgicala.
Plus, din statistici persoanele, diverse prietene sau cunostinte care au nascut, am tras linie si am concluzionat ca cele care au suportat o nastere naturala s-au recuperat mai bine, si ai avantajul de a fi prezenta la prima intalnire cu bebe.

Cam atat va impartasesc si eu, ma grabesc la intalnirea de gradul 3 cu scaunul de toaleta, eu si el am dezvoltat o relatie ft speciala, sper sa-l "parasesc" curand...

Va pup cu drag si ne auzim cu vesti, sper sa pun si eu culoare la carucior! (de preferat albastra)

Madalina13+

Mergi la inceput