Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(214)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihuta

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Mihaela, Laura, ce mai faceti?

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mihaela io ?

mami de Sophia

Da. :))
Ce faceti in a 2-a jumatate a lui august?

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

LA MULTI ANI BULGARASILOR SI GLOBULETOR! LA MULTI ANI FRATIORI SI SURIOARE!

ANCUTAD te astept cu vestea buna!
Bia important e ca exista un program si un ritm! Pupici Anei, sa se faca bine!
Eladea ce putin mai ai si tu...
Vasari cand actualizezi semnatura? Si Ana zice R-ul.... dar a inceput si cu un sasait, nu tot timpul... nici nu stiu ce trebuie facut! O sa treaca de la sine?

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

LA MULTI ANISORI COPILASI DRAGI! SA FITI SANATOSI, SA CRESTETI MARI, FRUMOSI SI SA AVETI O VIATA MINUNATA PLINA DE BUCURII!

Andreea, Eric (9.12.2007) si 35+ cu bb Filip

bb Filip, noi te asteptam peste 2-3 saptamani...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR, SA FITI SANATOSI, SA CRESTETI MARI SI SA VA BUCURATI PARINTII!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ANCA DOAMNE AJUTA SA FIE CU OCHISORI!!!SUCCES!! TINEM PUMNII!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

LA MULTI ANI DRAGI COPILASI!!!!

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
AMR 1 LUNA pana la Antalya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

La multi ani ! Multa sanatate si cat mai putine probleme!

Catalina, bine ai venit ! Am citit povestea voastra, imi pare rau sa vad suferinta unui pui asa mic. Stiu ce e in sufletul tau, cuvintele sunt de prisos.

Alina, nu suntem prea bine, dar asta e. Nu stiu ce s-a intamplat dar cele 9 luni au fost insotite de probleme. Nu am reusit deloc sa ma bucur de sarcina. Sper ca nasterea si venirea celei mici sa stearga tot cu buretele.
Acum sunt la Bucuresti, astept sa nasc, Diana la Bacau. Imediat ce am plecat a racit. Azi-noapte a avut o "usoara" dispnee (cum zice mama mea). Nici nu stiu daca ma minte sau chiar nu e asa grav.
Acum am in cap, intamplarea de acum 1 an jumatate cand am lasat-o pentru prima/ultima data la parinti si eu am venit in Bucuresti sa semnez contractul de casa. Atunci m-au sunat sa-mi spuna ca sunt in spital si Diana e destul de grav, abia mai respira.
Acum am lasat-o acolo, avea serbare maine dar din pacate nici acolo nu mai merge. Imi pare asa rau, era foarte incantata de dansul cu David, de cantecel si poezie. Abia astept sa ajung la ea, imi vine sa plec acum dar mi-e teama ca nasc pe drum. As aduce-o aici dar daca nasc nu are cu cine ramane.
Voi ce faceti ? Cum merge cu sarcina ?

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si 38+

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

LA MULTI ANI COPILASILOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Catalina, bine ai venit. Pupam pe Robi.

softurela, multa sanatate Dianei, iar tie nastere usoara.

Bianca, multa putere.

Anca, sa fie cu ochisori.

Lavi, bv tie pt silueta.

Alina, sarcina usoara in continuare.

Sa scriu putin despre noi, Alexiss e racit, nas infundat, febra o singura data. In rest, ba e leu, ba e tigru, ba e cangur, si uneori ham. Sare pe mine asa cum sar animalele, eu trebuie doar sa ma ascund, iar dc nu stiu cum se face, se ofera sa-mi arate. Vrea deseori in brate, parca mai mult decat niciodata, si asta ma termina. Eu am probleme cu spatele (scolioza, ghebus etc) si uneori ma simt ff rau, mai ales dupa ce il duc in brate. Cum ati reusit sa-i faceti sa mearga pe jos? Am incercat si stat in mijlocul strazii pana se odihneste, nu a tinut. Am stat langa el intr-o zi, in mijlocul trotuarului, timp de aprox 15 min, el pe burta, ca doar pozitia asta ii placerea, pentru ca nu vroia sa mearga si asta nu pt ca era obosit, ci pur si simplu nu vroia. I-am explicat ca ma doare spatele si acum uneori imi zice sa-l iau in brate ca-l doare spatele.
Azi a fost la teatru cu tacsu si a rezistat eroic 25 min, dar dupa 15 a dat semne clare de plictiseala. Nu stiu ce cadou sa-i fac azi. Voi ati luat ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR!!!

Noi nu le-am luat nimic de 1 iunie din lipsa acuta de bani .

Matei merge de manute pe strada de la 1 an si 10 luni. Pana la parc facem cam 10-15 minute. pe vremea aceea cand ne intorceam din parc facea ca Alexiss pt ca era f obosit. Insa de pe la 2 ani si 2 luni merge fara probleme pe distante f mari. Am reusit sa merg cu el pe jos vreo 3 statii dus si intors. Nu mai comenteaza. in brate nu l-am mai luat de multa vreme (din cauze de burtoi gravid, pe urma din cauza de cezariana etc).

Mergi la inceput