Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(214)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

si eu dau de baut ca avem 10 ani de cand suntem impreuna. asa ca.....serviti ce doriti....avem de toate!!!

ramo, la cati mai multi ani inainte!

AM REUSIT SI AM AJUNS LA 57,8 KG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! am dat jos aproape 11 kg!!! yupiii

eu va las momentan merg sa ma prega ca am programare la coafor.

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
AMR mai putin de 2 luni pana la Antalya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Buna dimineata!
din cauza faptului ca in umtima perioada intru fff rar, nu am reusit, cred, sa adresez niciun cuvintel CATALINEI, insa, te rog sa nu pleci, ramai printre noi si povestim; imi pare rau de problemele lui Robi de sanatate, insa fiecare copil este un dar si este special si trebuie sa luptam pentru ei; nu te intrista, ramai alaturi de noi! Robi trebuie sa se faca bine, Dumnezeu sa va ajute!

Pt mamicile cu copii la gradi private, imi spuneti cum se procedeaza la voi cu banii, cu absentele? spre ex la noi, prin noul contract vom plati o taxa de 300 lei daca "retragi" copilul o luna intreaga, daca lipseste consecutiv 3 zile, zilele lipsite se platesc 50% - mie mi se pare mult, avand experienta lunii februarie, cand, pt 7 zile de PREZENTA am platit 520 de lei...
iar in per de vacanta de vara, numai daca lipseste 5 zile consecutiv se va scadea 100% taxa...in rest, de-or fi 3-4 zile nu stiu cum va fi, se va plati integral?!
hai sa imi spuneti si experientele voastre ca trebuie sa discut cu directoarea inainte de semnarea contractului, vreau sa stiu daca numai mie mi se par cerintelele (usor) exagerate.
multumesc

Mergi la inceput

RAMO - LA MULTI ANI FERICITI IMPREUNA!!!!!

Mergi la inceput

LAVI - la multi ani si voua! numai bucurii!
multe , multe felicitari pt reusita cu kg! asta este o realizare! bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Lavi la multi multi ani si voua!!!Noi anul asta facem 13 de cand suntem impreuna...Uauu,ce mult ai slabit!!!Si eu ma chinui sa ma ingras...

Ellis eu nu stiu...ca noi nu mergem la gradi...poate iti vor raspunde fetele.Eu am insris-o la stat.Va merge din primavara.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

MTHFR C677T heterozigot, 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Ancule, am intrat acolo dar mi -a deschis la prima pagina de la donatii. Din pacate nu am timp sa caut ca sa gasesc pagina unde scrie despre ce actiune este vorba. Eu as putea dona niste haine si jucarii de la Maria insa nu prea ma pot deplasa cu piticii (sunt mai mereu singura cu ei). Spune-mi daca e nevoie de hainute de 6-9 luni si cum sa facem. Pup.

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Neata

Cine vrea si cine poate sa ajute la actiunea de 1 iunie http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152441&whichpage=20...orice suma este importanta si cine vrea sa doneze ii dau contul pe PM
Multumesc si ma scuzati ca va capiez cu asta

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Roxana, mami de Matei (29.11.2007) si de Maria (08.09.2009)

Roxy mersi mult ,actiune aeste la un spital din Bucuresti si acolo copii sunt peste 2 ani .Iti multumesc mult de tot ca te-ai oferit si daca nu ai ce face cu hainutele imi spui si le gasesc imediat un posesor ca lista este lunga

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Neata!
Azi fac cinste cu cafeluta,ca facem 5 ani de la casatorie!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

MTHFR C677T heterozigot, 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

LA MULTI ANI!!!!!!!!!

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

LAVINIA LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

uau ce de sarbatori azi pe aici la multi ani fetelor, tineti-o tot asa!
si eu ma chinui sa slabesc cu diete dar am ajuns la concluzia ca de fapt slabesc de la mine putere, cand face robi crize, in cele 5 sau 6 zile de crize dau jos si cate 2-3 kg, uit sa mai mananc, traiasca cafeaua
va pupam

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

Buna ziua si de la noi..va pupam...vis-a-vis de hainute noi ducem o data la cateva saptamani alimente si haine pe Valea Screzii, cred ca v-am mai dat si voua site-ul..oricum daca bagati un google cu Valea Plopului sau PRO VITA o sa aflati mai multe.
CATALINA..te pup...am citit povestea lui Robi...insasi problemele il fac un copil special, unic...esti o mamica tanara, curajoasa, felicitari!!..merita toata admiratia...trebuie sa lupti..esti foarte incercata dar intr-o buna zi vei vedea finalul...te asigur ca Robi se va face bine si va va umple sufletele de bucurie...te imbratisez cu multa dragoste..sa nu-ti uiti niciodata speranta, nadejdea si credinta!! LUPTA!! DUMNEZEU face minuni, trebuie doar sa crezi si sa lupti..la fiecare cazatura sa te ridici si mai victorioasa, trebuie sa birui pentru RObi! Dumnezeu sa va ajute, sa va dea putere, intelepciune si multa sanatate pentru Robi!!Cande te rogi, sa ai atata credinta incat sa si crezi ca ai primit..si vei primi! Dumnezeu sa va ajute!! te imbratisez cu multa dragoste!

Mergi la inceput