Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(214)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Neata !
Ellis, eu cred ca varianta cu bona e cea mai buna. Eu de exemplu mi-am terminat jumatate de concediu de odihna si 14 zile de medical pentru Maria, in conditiile in care si Bogdan a stat mult cu ea. Acum ma ajuta cineva cu Maria 3 dimineti pe saptamana (nu mai merge la gradi) si e mare lucru sa ai la cine apela cand e cazul. Bine, daca ar avea febra sau ar fi ceva grav, tot eu as sta cu ea, dar sunt mai multe zile de refacere decat rele...
Intradevar, partea de somn/joaca/masa de seara era cea mai relaxanta pentru ea, o vedeam pe camerele de supraveghere, dar e cam greu sa ai o persoana de incredere la care sa apelezi doar o data/de 2 ori pe luna, ar trebui ceva constant.
Ca vorbeati de ajutorul parintilor... si mama mea a venit sa ma ajute la inceput, nu stiam cum poate fi, dar nu suportam sa o ia altcineva in brate pe Maria cand plangea, cu toti colicii si toate problemele. Mi se parea ca plange mai tare la altcineva in brate, parca doar la mine se linistea. Asa ca dupa vreo 2 saptamani, cand a vazut ca nu las pe nimeni sa ma ajute (bine, o schimba mereu B pe Maria si-i facea baita) a plecat acasa si sincer si eu am fost mult mai linistita. Acum ar fi altceva ajutorul lor, pentru un copil mai mare. Ma bucur cand vin pe la noi sau mergem la ei. De fapt aproape in fiecare wk ii vizitam pe unii din bunici, toti fiind departe, pentru ca pt Maria e importanta relatia cu ei.

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 16+
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Se pare ca Andreea a plecat spre spital...
HAI ANDREEA!!!NASTERE USOARA!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Nastere usoara si bb sanatos, Andreea !! Ce emotii am...

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 16+
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

HAI, ANDREEA!!! HAI, BB MIC!!! TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

wowowwwww...haide Filip!....DD ajuta sa vina repede si usor copilul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

nastere usoara Andreea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Nastere usoara Andreea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

AU AU, CE EMOTII!!!!!!!!!!!

NASTERE USOARA, ANDREEA, BEBE SANATOS!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

ramonella ...noutati despre eladea ? nimic....
ne tine fetele astea in suspans....
vasari...da ...asa cum zici...si mie mi se pare ca nu stie nimeni mai bine ca mine si ca copii mei se linistesc express la mine in brate...si pana la urma cred ca nu mi se pare doar..stiu ca asa este...dar e bine totusi ca mama mea e langa mine...ca am mancare tot timpul , ca pot sa o rog sa-mi bage la spalat sau sa-l tina in brate pana fac eu nu stiu ce, sau sa o duca pe Ana la gradi etc...dar la faza cu plansul ...asa simt si eu...iar acum seara cand a venit soacra si l-a luat pe micu in brate ...wow mi s-a parut o eternitate pana a carait si am avut motiv sa-l iau de la ea din brate...urgeeent...astea sunt sentimente de mama , nu egoism , da ?
ma duc catre patut ..desi stiu ca se va trezi micu curand si va fi mai nasol...insa nu mai prea pot sa-mi tin ochii deschisi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

neata
nu sunt vesti de la Andreea?

hai sa va pun filmulete, da va dau link pe blog, ca mi-e mai usor asa, in finalul postarii sunt 2 filmulete, ca tot nu ne-ati mai vazut de mult:aici

Mergi la inceput