Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(214)
Raspunsuri - Pagina 22
Vasari spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi alina, dupa ce a trecut euforia cu sarcina mi-am dat seama ca sunt in pom :( sper sa pot rezolva ceva cu concediul pt sarcina cu risc...:( daaaaa....nu mi-am modificat inca alimentatia. am 55.5 kg!!!!!!!!!! ![]() ![]() happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si 4+![]() ![]() ![]() AMR 2 sapt jumate!!! pana la Antalya!! |
nu aveti prieteni care sa aiba o firma, pt salariul minim pe cartea de munca sa poti plati tu taxele catre stat? Ar fi ideal...
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 15+
Primul orice
bb_yasmi spune:
ba da avem, dar v a fi mai complicat la actele pt dosarul de cic....
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+
si
4+

AMR 2 sapt jumate!!! pana la Antalya!!
Vasari spune:
Lavi, nu stiu daca mai renteaza sa treci multe venituri pe cartea de munca. Ai vazut cat de tare se impoziteaza acum si nu ai garantia ca in cei 2 ani nu se va reveni la indemnizatia de valoare fixa. Bat in lemn.:) Faceti niste calcule cu ajutorul unui contabil.
Primul orice
bb_yasmi spune:
fetele eu am intrat sa va spun ca nu voi mai intra pe Dc o perioada, sa nu ma dati disparuta. cine vrea sa vb cu mine o poate face pe mess. am vazut astazi cum mi-au fost "scoase" vorbele de aici comentate la alt subiect. asta e...altii chiar nu au ocupatie.....:(((
happy mom &
2+
si
4+

AMR 2 sapt jumate!!! pana la Antalya!!
popbianca spune:
ancadragoman...
micutei aventuriere !savureaza iesirile astea la pescuit....ii si priesc!da' ce-a facut fata de ati culcat-o in fata usii?![]()
Luca a fost destul de agitat azi...a tras
de mine in toate partile...maine vine iar asistenta aia de la matern sa ne mai scoleascacu cu pozitia de supt ...ca nu ma mai inteleg cu copilasul
asta Ana se culca tot cu scandal si amenintari....
sunt obosita....daca sambata noaptea a avut prima data febra de la gat...acum e pe antibiotic...cand pot sa o duc la gradi ?......mai e contagiosa ? tre sa o sun pe dr. sa intreb...ca imi iau campii...daca vor fi si zilele urmatoare la fel ca azi....
acum fug in pat...sa mai prind vreo ora de somn pana se trezeste Praslea
ancadragoman spune:
Neata
Da fetelor suntem fani pescuit,mai exact ea cu taticul ei ca eu nici sa nu aud.
Bianca nu a facut nimic numai ca noi ne luasem cu vb si a zis odata"mie mi-e somn" iar in sec urmatoare s-a culcat....asa face
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
Vasari spune:
Bianca, parintii tai nu te mai pot ajuta cu Ana? Cred ca ar fi mai bine, pentru ca e inca vulnerabila si mai expusa la virusi, chiar daca ea nu e contagioasa. Eu incercam sa o mai tin pe Maria cateva zile acasa si dupa ce-i trecea. Rabdare si succes cu Praslea.
Si eu ma gandeam ca ne lamureste Lavi in legatura cu discutiile, sau macar persoana care a folosit ce a spus in alt context. E clar ca ne citeste, nu? :) Forumul e prea stufos sa il frunzarim.
Primul orice
popbianca spune:
vasari..pai noi inca stam la parintii mei...dar asta nu inseamna nimic atunci cand Ana se pune pe urlat si tipat..."unde-i mama mea! mamica vinooo!"...ea e foarte energica (sa zicem)..nu sta locului o clipa...o pun sa picteze...mai mult de 20 min nu rezista..ne jucam cu plastelina...tot asa...daca as lasa-o sa spele vasele n-as avea treaba cu ea toata ziua....daca e apa totul e ok...am un copil extrafericit....dar acum cu frigul asta nu se poate sa ne jucam in curte cu apa...asa ca trebuie sa umplem timpul cu altceva decat iubit fratiorul..."Ana nu-l trage de manuta, Ana nu ii intoarce capusorul, Ana nu-i ridica picioarele, Ana nu-l pupa pe gura, Ana nu-l pupa pe manute, Ana nu-i baga detele in gura, Ana nu striga ca-l sperii...si asa mai departe...sa nu te gandesti acum ca nu are voie sa-l atinga...dar tre sa avem mare grija...il asez pe pat ...iar ea"uite Luca cum sar eu in pat"...normal ca tre sa fiu pe faza sa nu cada pe el, sa nu-l zdruncine prea tare ca-i da lapticul p-afara....o sa vezi !!!in rest e excelent...![]()
iar eu vreau ceva ore doar pt. mine...sa mai dorm si eu ...dar daca e acas ea nu pot sa fac asa ceva..."mama mai dormi?, cat mai dormi? trezireaaa!...