Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(214)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..stiu ca intreba cineva la un moment dat de lotiuni pt plaja..dar nu mai stiu exact cine, scuze..vroiam sa va spun ca noi am incercat Avene si La Roche Posay si am fost multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Laura, felicitari !! Sa va traiasca, sa creasca mare si sa fie fericita ! Refacere rapida!

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 15+
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

LAVI, felicitari !!! Sa ai o sarcina usoara, sa te bucuri de ea si sa fie asa cum iti doresti ! :)
Cred ca la o asa veste nu mai ai probleme legate de examenul de conducere..
Bianca, felicitari, si asteptam sa vedem poze cu bebe !
Victo si Eladea, tinem pumnii sa fie repede si usor :)

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

flori

mah oare eu mi's normala??? inca nu am bucur, parca imi e frica sa ma bucur... mai sunt 3-4 zile pana trebuia sa apara cm..... se poate sa iasa testul pozitiv asa repede?? am facut 2 azi dimi de la firme diferite si ambele au iesit slab pozitiv (azi e z 26 din 29-31) oare nu or fi fals pozitive??

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si

AMR 3 sapt!!! pana la Antalya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Eu din cite stiu atunci cind sunt negative e probabilitatea sa fie false, cind sunt pozitive nu prea.

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

flori

mah oare eu mi's normala??? inca nu am bucur, parca imi e frica sa ma bucur... mai sunt 3-4 zile pana trebuia sa apara cm..... se poate sa iasa testul pozitiv asa repede?? am facut 2 azi dimi de la firme diferite si ambele au iesit slab pozitiv (azi e z 26 din 29-31) oare nu or fi fals pozitive??

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si

AMR 3 sapt!!! pana la Antalya!!

Ba daaa,sunt fals pozitive!Nu vezi tu bine!Noarmal ca sunt POZITIVE!!!Doar stii cum arata un test negativ,nu???Nu-ti fa probleme ca peste vreo 3 zile tre sa-ti vin aciclul,mie la Bea mi s-a vazut in Z20 din 24,iar la cea pe care am pierdut-o s-a vazut in Z19 din 24.Asa ca...
Acum as vrea sa-ti recomand ceva,daca vrei ma asculti,daca nu nu,sau mai bine intrebi doctorul.Ar fi bine sa iei un Aspenter,macar unul la 2 zile...avand in vedere ca ai pierdut o sarcina...sa nu fie ceva probleme...ca nu se stie niciodata si e mai bine sa fii precauta.Rau nu face,stai linistita.Mie imi pare rau ca nu am facut analizele la prima sarcina pierduta,si am asteptat sa vad ce se intampla la a 2-a..

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata!!!Si o cafea mareee!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

WOW...BB, FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!! SARCINA USOARA!!!!!!!!!!!!

ma ingrijoram eu degeaba ca ramane clubul fara gravidute :):)

Paula cu Mihai 36+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 3+ de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:
citat din mesajul lui softurela

Fetele va multumesc pentru urari, dar nu reusesc sa mai citesc din urma. Mi-a adus-o in salon si trebuie sa am grija de ea.

Bianca s-a nascut pe 15 iunie, nota 10, 3200, 48 cm.
Suntem bine.

Alina, scuze. Am vazut mesajul cu intarziere. Multumesc !

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca 40+

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

felicitari mami la dublu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

BB felicitari! sarcina usoara si la termen! puiut sanatos! poti sa stai in medical toata sarcina! In comisie trebuie sa intri ... trebuie sa ai internari. Comisia parca e dupa 90 de zile de medical in care trebuie sa fie internarile.

Mergi la inceput