Prietene la bine si la greu - 18
Raspunsuri - Pagina 21
Andrecluj spune:
Va poftesc la capitol nou plin de bucurii Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
krelia spune:
Eh, Monis, daca scoteai porumbelu' acu' vreo 3 zile...ti-l luam io...asa....imi luai d'aci un babymoov bebedelice...care toaca, fierbe, incalzeste, sterilizeaza si paseaza....si azi il folosi "for za farst taim"
Cu fructele m-am lamurit, totusi
inca nu-s total lamurita daca e bine/sau nu sa le amestec cu iaurt/branzica. (btw, le-am scris celor de la Sanlacta sa-i intreb daca are sare branza de vaci si m-au asigurat ca nu. Sper, in ipohondria mea sa nu fie doar o strategie de mk....). Si nici daca e ok sa fie amestecate cu cereale (adica, toate minunile astea din comert - cereale cu banane, cu piersici, cu tot felul de mitzo-cotzo - sunt ok sau nu? Banuiesc ca, in esenta lor, nu sunt ok, dat fiind ca sunt fructe combinate cu diverse, plus amidon..etc..nu?)
Cu ocazia asta, multu' si lu' Flavours pt esplicatiunea cu amidonu' 
Despre dinti..nici Rares nu are inca.....ii tine sub gingie
...sa-mi faca mie zile fripte....Lumi, cred ca toanele astea ale copiilor pot fi puse si pe seama dintocilor...chiar daca e primul, al 2lea sau...al n'lea. Sper sa nu fie in toate permanente pana la dintele nr.32 
Alexa, ma bucur enorm pt samburica ta.
Exista un DD care le aranjeaza pe toate.
Si eu cred ca si M. de pe norisorul ei, de-acolo de sus, a pus o pila la Sefu'
.
Doamne ajuta!
Cuscri, je ma inscriu la o bauta, parol. Daca ma supar, iau berica si-n parc cu mine, acu'..dupa ce hranesc figurantu' de giner'tu'. Poate asa imi vin idei nastrusnice ce ospatz sa-i mai ofer la pranz musiu'ului..
Chiar asa, fete...ce papici si combinatii faceti voi la masa de pranz? Sau sunt cele clasice..morcov, dovlecel, telina...& Co?
No, hai ca asta e mai mult asa..o labarteala de la Fornetti....ajunge pe-o masea. Cealalta masea o pastram pt Limoncello ![]()

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai 
Muhammad Ali