Prietene la bine si la greu - 18
Raspunsuri - Pagina 10
lylyana.ion spune:
monisule, te-am vazut la prima tv leganandu-l pe santi
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
RamonaCopot spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mami.ilinca Salutare, RamonaC: nu te speria nu s-a stricat bbcookul.Tb doar insurubat la loc cutitasul,nu are leg cu garnitura. |
Si cum e insurubeaza la loc? Ca eu de azi dimi ma tot chinui la el si nu reusesc. Veni si cumnatul in vizita i nu reui nici el. De dimineata ii zisai la sot de monitorul lcd de la pc, ca l-am dilit, ieri i-am zis de masina... Acum de-i zic si ca e gata si beibicucu, creca se arunca ala in mare .
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
laurairina13 spune:
citat din mesajul lui Lidia74 RAMONIKA si eu te-am vazut la TV. Lidia |
undi bre??ca io am stat cu ochi pe stiri la protivi si nica..sau am ratat fix cand era stirea??da-ti si la mine linku daca pot vedea pe net..please
Apropo de linistea de aici, o leg direct proportional cu nemernicii ce umbla la banutii nostri..sper sa va reveniti, si sa mai intrati pe aici sa ne ziceti de ale voastre
Ramonika,hai ca acusi ai lunita de tae bo, sa ne zici ce rezultate ai , cate kg minus [emoticon ala de bate darabana din degete de nerabdare maxima]
Miany, Lavi ce faceti fetelor, invatati pt sesiune, cel putin asa sper..
Ancutzico, iarasi umblarati fleaura ??hai ca wee prelungit e de mult gata, incepe astalalt..treci la raport
Alexa, zii mami, nu ai aflat culoarea la carucior???
Dymo, ce face flacaul??tot asa mofturici la mancare?ce a mai zis pretinu ala medic al soacrei?ce retete magice pt bebei mofturosi ai?
Simina, ce mai faci?cum te mai simti?ai ajuns la medic??da si noua un meniu de al hlizitei,sa facem ochii mari cat cepele la cat e de papacioasa, si sa nu murim de curiozitatee
Diana, ce mai faci wonder mami?ce mai mesteresti de te-ai facut asa scumpa la vedere??
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui krelia [purple][font=Comic Sans MS]Cuscri, bun. Deci nu e voie sa combini fructele intre ele...sau sa le combini cu altceva? Ca tot nu am inteles. Iertare, dar azi sunt proasta rau... fotomodela mancacioasa. |
crissa13 spune:
Buna seara,
ca de obicei in ultima perioada sunt fara chef de scris, am citit din urma si nu am retinut mare lucru.
Lumi, RamoC multa sanatate puilor, sa isi revina cat mai repede!!
Andre am salvat tot ce ai scris de solutiile bio de curatat.
M-a demoralizat stirea cu scaderea de 15% ca nici nu m-am uitat azi la tv, de fapt de vreo sapt tot evit sa ascult stirile.
Azi am fost la dr care iar ne-a certat ca suntem grasi - avem 9 kg la 5 luni si jumatate si 68 cm . A zis sa nu ii mai dau sa manance noaptea si cica de maine sa incepem cu suc de fructe - mar, portocala, morcov.Nu prea sunt deacord cu ea in privinta sucului si o sa mergem la alt dr sa vedem si alta parere. Maine ma apuc sa citesc si sa printez tot ce am salvat de la voi legat de diversificare. AAA si ne-a zis sa ii dau acum 3 pic de vigantol.
uff vorba lauriciului nu se poate sa ii dau tzitzi pana poate sa manance singur friptura?? acum ca ne bate marea D la usa incep sa ma panichez.sper sa iau cele mai bune decizii pt copilul meu.
mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert
DianaR spune:
Salutare. Imi pare rau ca m-ati dat disparuta, Coque in nici un caz nu m-ati suparat nicicare pur si simplu am o perioada asa de aglomerata ca nici n-am vreme sa respir. Acum am reusit sa citesc in viteza maxima ce ati scris de sambata incoace, nocroc ca n-ati scris mult.
Monis imi pare rau de Santi, sa stii ca si Teo a facut buf duminica am crezut ca mor de nervi cand am vazut-o acolo pe jos, oricum a cazut asa din stupizenia mea, mi-e o ciuda, oooof...
Mananca bine Santi, Teo ii tot in greva foamei, mai mult de 2-3 lingurite nu vrea si pace. Tzatza sa traiasca!
RamonaC acceptam si urari intarziate. Imi pare rau de ginerica, poate o fi vreo raceluta si de asta varsa... Hai rezolva acolo cu beibicucul!
Andre, nici nu stiam de toate solutiile astea de curatat, detergenti ecologici, bio etc...
Mariaandrei am studiat un pic linkul ala in franceza, bineinteles ca nu-i pe placul meu, oricum mi se par sfaturi potrivite eventual pentru un bebe pe lp si deloc pentru unul alaptat.
Lauraandreea bine ai revenit! Cum adica lapticul e pe sfarsite?
Floricik cum merge mulsul?
Andre astept poze cu rochita. Ai terminat rochita de botez a Chiarei?
Pupici revolutionarelor! Lili, si tie ca te-ai gandit la mine! Chiar asa ce-o fi cu Lavi?
Licurici, mesteresc o prostie, costum de ieruras peticit la Vlad pentru serbarea de luni de la gradi. Initial trebuia sa-i fac lui Timi costum de fulg, dar a gasit Doamna ei ceva si am scapat. In schimb m-am potcovit cu asta. Plus ca a fost soacra plecata, am tot fost pe afara sau la curte la prieteni si uite asa simt ca nu-mi ajunge timpul...
Raluci eu pot sa recomand Royal wings, mie mi-a ramas asa la suflet, e minunat. O chestie mai mare si mai luxoasa e Susesi, fain si acolo dar nu stiu de ce parca tot mai mult mi-a placut RW. Mai exista un hotel frate cu RW, Royal Dragon, cred ca are plaja mai faina desi e mai departe de aeroport si un pic mai inghesuit. Hoteluri bune iara sunt Barut sau Delphinurile.
Intra pe www.hotelbewertungen.com cu google translate (e in germana) gasesti acolo pareri cate vrei despre hoteluri din toata lumea. Mai poti incerca si pe tripadviser nu-s asa multe ca dincolo dar e in engleza.
In avion primiti o centura mica speciala care se ataseaza la centura voastra si cu ea prindeti puiul cand sta la voi in brate, centura e necesara la aterizare si decolare si atat. Caruciorul merita sa-l luati de acasa, o data ca riscati sa nu aibe nicunul disponibil la hotel, apoi e de mare folos in aeroport. Nu aveti voi grija lui, mergeti cu el pana la scara avionului si de acolo il preiau ei si-l pun in cala. Cand coborati il gasiti langa avion sau daca se coboara prin mat atunci il gasiti la bagaje. la autocar se pune in compartimentul de bagaje.
Toate hotelurile mai rasarite au patut pentru infant, ei il monteaza in camera si fara sa va intrebe, noua ni l-au montat si anul trecut cand Timi avea 3 ani si un pic . Le-am cerut sa-l ia.
Pupilici la toate fetele
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
crissa13 spune:
Ma bucur ca ai aparut Diana, iti simteam lipsa .
Sper sa o vad maine dimineata si pe Lavi!!!
eu va zic noapte buna, va pup pe toate fara exceptie !!!
mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert