Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (62)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Neata' burtici!

Bebita al meu a inceput sa se agite atat de mult ca se vede cu ochiul liber miscarile, si mai am un pic si imi iasa buricul in afara, iar in zona buricului sunt si mai vizibile miscarile si le simt si mai tare!

La prima sarcina parca mai incolo aveam senzatiile astea...sau nu mai tin minte! Oricum cred ca face bicicleta cateodata asa tare il simt!

Cand sunt acasa daca ii pun muzica cu castile pe burtica.....se linisteste....dar la servici.... aude bietul doar tzaraitul telefoanelor.... E las ca nu mai avem mult si intram in prenatal si recuperam....atunci o sa pot intra mai mult si pe forum la povesti! Abia astept....cu prima sarcina am mers la servici pana cand am nascut si nu m-am bucurat de prenatal!

O zi buna tuturor burticilor si felicitari pt. bebeii grasunei!

Dana 25+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Necunoscutele sunt 2: de ce Badea si ce era cu aluatul ala pe acolo?..in fine..ma bucur ca v-am binedispus..
Oricum asta cu visele ciudate in sarcina e foarte adevarat..

Klarisse graviduta 20+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Am citit pe net, ca la ora 10 trebuia sa inceapa minunata sedinta in care se hotaraste soarta indemnizatiei pt cresterea copilului...

Doamne Ajuta!

--------------------------------------------------
Sunt o cu burtica aproape roz de 20+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Klarisse, foarte tare visul tau, chiar m-ai binedispus! A facut si spagatul?

Lora, mami de Iustina si 26+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Cu riscul de a parea ... se face si morfologie de trim 3?

Klarisse, la ultima eco, dr a zis ca e "aproape" fetita, asa ca ne-am cam obinuit cu fetita. Sper sa se vada destul/foarte bine si sa stim sigur ce e

--------------------------------------------------
Sunt o cu burtica aproape roz de 20+

Ingerasul meu

Ionela eu fac si in trim 3 morfologica.am inteles ca e importanta!

Tina, cu(25+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RalucaElenaM

Acum vreo doua saptamani discutam despre greutate si ma laudam ca eu sunt in "crestere" si ca sunt ingrijorata c-am luat 11 kilograme, ei vreu sa va spun ca acum am 11-2=9kilograme, nu am mai putut consuma cei 5 litrii de apa pe zi cred ca de asta... bine si am evitat cat am putut de mult sarea(adika nu am mai papat rosii cu branzica sarata)
Ce de carucioare albastree, bravo fetele vreu si eu, pfoai cred ca mi se ridica tensiunea: AMR 3 ZILE pana la eco..vreu si eu carutz albastru!

22+

vei vedea ca indiferent de culoare il vei iubi pe bebela nebunie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

klarisse cu Mircea Badea?? Bine ca nu o fost Becali!!

Ana20+

eu ma gandeam... bine ca nu a fost Basescu!!

ucenic(aspirant) burtica

Era ceva sa fii fost Base,si sa fii avut si suvita valvoi!!

Ana20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Dragalaselor am revenit si eu intr-un final din maretul periplu de pe la clinici!
Multumesc din sufletel tuturor pentru urari si incuajari, nici nu stiti cat de mult au contat!
Am vesti de toate natiile asadar!
Vesti bune: bebe e bine, suntem BAIETEL, masuratorile sunt ok, avem 400g, totul e in grafic!
Vesti proaste: Avem niste lacuri vasculare, nu prea stim de la ce, bagam de azi aspenter si vit C. Alta veste proasta e ca am facut eco la dr. Chitescu, care nu mi s-a parut atat de "exceptionala" cum ar zice multi dintre colegii mei. Am ajuns acolo, bebe era ghemuit in fundul uterului, n-a avut rabdare sa se mute, m-a trimis sa ma plimb 30 min. M-am intors, bebe coborase din pom, a reusit sa-l masoare, n-a avut rabdare de poze, am cred ca 3 bucati cu inima si fluxurile pe uterine, nici la 4D n-a reusit sa-l prinda bine ca evident " bebe nu sta cum trebuie" !!! Toata treaba asta a durat max max 20 min, mi s-a parut foarte putin. Noroc ca mai am si alta morfologie pentru 2 iunie la Academica, sper sa ma lamuresc mai bine ce-i acolo!
Cam asta a fost ziua mea, sa nu mai zic de caldura si traficul din Bucuresti la ora asta!
Dar bebe e bineeeeeeeeee! E scump foc si statea asa cu putica lui in sus, haiosenia!

Ana 25 si Lora muuulta bafta la intalnire! Sa veniti cu povesti mai frumoase decat ale mele!
Vad ca sunt si bebei de 1 kg, wow!
Ma duc sa mai citesc nitel din urma ca m-am grabit sa va scriu!

Cristina cu buline mari si albastre 21+

Felicitari!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

klarisse ne-ai bine dispus pt toata ziua!

Ana20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

avem o mamica la odiseea lu' baby care visase o noapte salbatica cu dr. house

-----

Mami de roza + 22 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput