HAI Discordia,Oanamar,Tutulyna! mai-iunie2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 5
Ioana5255 spune:
Virgi legat de alcool mie pediatra mi-a zis sa pun intr-un flacon jumate spirt jumate apa fiarta. Eu insa nu am facut si nu am umblat delco la buric, s-a vindecat super la amandoua. La ALexandra am luat spirt de la farmacia din Municipal. Legat de Vigantol eu le dau 2 picaturi cand imi cam aduc aminte. Nici la Alex nu m-am tinut de el si am fata mare si sanatoasa. Afara nici nu se practica asta cu vigantolul, ci medicii recomanda sa tii copilul cat mai mult la lumina naturala.
marisa_ana spune:
laurita, sabina,
merci pt raspuns.
Ana Maria 38+ cu
Marisa Alexandra
AMR 2 SAPTAMANI
Reallaura spune:
Sabina iubita, s-a obisnuit superok cu gradi, merci de intrebare. Din pacate e iar racit, dar nu de la gradi, a transpirat si l-a luat vantul
am bagat aerosoli ieri si azi si sper maine sa-l duc ca cere sa mearga...vrea la copii..
mi se pare ca in 2 zile deja a invatat sa se poarte cu copii, inainte era timid si agresiv. acum coopereaza a invatat sa se joace. incredibil.
Vigantolul, eu tot 2 picaturi/zi, de la toamna 3, evident mai uit uneori.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
Ilinca, 19 aprilie 2010
arturicii spune:
Hello
aseara de la 19:30 la 00:30 a fost un munte e energie Sabina. Icneli, chiaieli, a umplut pampersul, a mancat, sughitat, scos aer, mancat, pampers, udat body, tot asa
.
In schimb e a doua noapte cu somn fara intrerupere de la 00:30 la 6:30
Eu cu gatul in pioneze, dar multe rau; noroc ca pot sa scriu ca de vorbit zero. Plus ca mi-e rau, am frisoane, tot tacamul. Baietii acasa si azi, cu febra. Toata iarna nu au avut nimic si acum o tin lant.
Nati, am vazut caruciorul, e f fain, sa vina repede si sa va bucurati de plimbari frumoase.
Sabina, noi am dat pe ea la schimb Honda Accord ce o aveam. Dar consuma f ok a voastra!
Imbracatul; de cand e cald si afara am trecut la body cu maneca scurta si un pantalon fara botos. Si vad ca nu mai are nici mainile si nici picioarele reci.
Manusi nu am pus nici baietilor si nici Sabinei; asa cum nu imi plac caciulitele cu prindere sub barbie asa nu imi plac manusile;
Ea s-a nascut cu unghii lungi dar le-am taiat cu unghiera pt bebei f usor.
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
arturicii spune:
Si noi ii dam zilnic vit D, aici insista mult pe ea din cauza iernilor lungi de 6 luni, deci fara soare. Ce ii dam noi e un sirop nu-s picaturi.
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
corinasmile spune:
Fetelor, mesaj de la Discordia:
"M-au internat, iar maine dimineata imi vor induce travaliul sau imi vor face cezariana, in functie de cum vor evolua lucrurile"
Incepem galeriaaaaaa

Corina
35s+ cu Maria
![]()
AMR - mai putin de 5s si apoi... 
Viriniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maribell ... i-am mai spus ca sunt ingrijorata intr-adevar , ca pierd lichid amniotic , si mi-a spus ca trebuie sa fie o udatura continua, chiar si noaptea , nu ca o transpiratie sau ca o scurgere laptoasa.mi-a spus sa stau fara tampon de zi, sau daca pot fara chilot si sa vad daca imi curge lichid pe picior in jos involuntar....o sa incerc, ca prea sunt paranoica... ![]() |
Buna fetele!
Si eu cateodata aceeasi impresie, dar nu, este doar o impresie. Scurgerea lichidului amniotic trebuie sa fie o scurgere involuntara, de volum mai mare decat secretia obisnuita din ultima perioada a sarcinii... Dar tot ma stresez!
http://lbdf.lilypie.com/DJmqp3.png

38+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca