HAI Discordia,Oanamar,Tutulyna! mai-iunie2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Salutare burtici, mamici si bebici !

Cu greu mai aparem si noi... Ca fata mea urla de cate ori ma apropiu de laptotp ! Iubiricea mea e o galagioasa si jumatate, da' nu-i bai , ca o iubeste mama pana la cer si inapoi asa plangacioasa si mofturoasa cum e!
Pe scurt despre noi: am scapat de bibe si completari, am ramas la san exclusiv! A fost infernal de greu, am vrut sa renunt de n ori pe zi. Cand o vedem cum urla cand vede sanul, imi venea sa ma duc in lume . Pentru care sunteti interesate, am procedat astfel: pus copilul urland cu forta la san, tinut cu capsorul sa stea cu cu gurita pe mamelon (asa, fara sfarc, cum il am...); dupa stat la san pana cedeaza mama, nervos servit completare lapte muls. Incet, incet fetita a renuntat singurica la completari, in sensul ca ii ofeream bibe si il refuza, sau bea cate 10 ml si gata. Acuma, de cate ori da sa planga o pun la san; iar ea, lacoma cum e, papa de fiecare data (mi-a si vomitat dupa de doua ori). Azi noapte a mancat la 12, la doua, la trei jumate, la cinci si dimineata la sapte jumate. Ziua nici nu mai numar... Cat despre sani, ca sa imi pastrez lactatia, si ulterior sa o cresc, in perioadele "negre" cand nu vroia bebe la san, am procedat astfel: muls pentru a fi sanul mai moale (bebe prinde mai usor areola - in absenta sfarcului, mai ales ca a refuzat protectiile de silicon), supt bebe, golit sanul cu pompa. Dimineata, dupa supt faceam dus fierbinte si mulgeam super bine ambii sani pentru ca erau ca bolovanii; am muls si 300 de ml din ei, pe care i-am pus la congelator. Beau zilnic sase cani de ceai pentru lactatie cu galactogyl si multe lichide; de cateva zile, de cand ne hranim exclusiv de la san, am redus mulsul doar la cel de dimineata, iar ieri si azi nu am mai muls nimic. Nu ma dor sanii, nu am facut noduli, nu am canale infundate (am de-a dreptul "strecuratori" cu sase-opt canale din care curge brici, de nu apuca iubirici sa inghita), nu am ragade (si nu am folosit garmastan, doar propriul lapte la uns sfarcurile). Traiasca pompa manuala de la Avent si tonele de rabdare, pe care nu stiu sincer de unde le-am scos! Sicer, fetelor, nici eu nu mai credeam ca o sa reusesc sa alaptez!
Am patit insa alta dandana: mi-a aparut un nodul in axila, inspre brat (nu e de la san) - eu banuiesc ca e o glanda sudoripara infundata. Am fost la chirurgie, mi s-a spus ca pana nu scoatem nodulul nu putem stii exact ce e. Momentan fac tratament cu antibiotic (doxiciclina) si antiinflamator (movalis) pentr zece zile, iar cand terminam tratamentul operam... Din fericire lactatia nu e afectata de tratament si nu va fi nici de anestezie; mai greu va fi sa tin fata la san cu bratul ala...

Va pupesc pe toate si trimit mesajul, ca scriu la el de cand l-am trimis pe celalalt...

Nana, mamica de iubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010

Off, Nana, te-ai chinuit ceva, dar uite ce bine ca ai fost asa perseverenta si ai reusit sa renunti de tot la completari! Felicitari sincere imi imaginez cat de mare e tentatia sa treci pe formula cand bebe urla ca din gura de sarpe!

Cristina, fericita 37+ cu Patricia

AMR 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Ashaaaaaaaaaaaa...
Multumesc fetele ca mi-ati tinut pumnii,ca de obicei a functionat
Am luat 10
Recunosc ca am fost putin ajutata,dar cred ca se accepta,avand in vedere ca am job full time de mamica

A fost super iesirea..a fost prima cu bebe afara din burtica...si a fost asa cumintel..iar cand ne-am intors,la 15:30, a papat ,si de atunci doarme

Pe Nicoleta_B nu prea am mai vazut-o pe aici...nu am fost eu atenta?

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai(14.05.2010)

Cristina, felicitari, eram sigura ca iei 10, doar esti o mamica de 10+, un examen te "facea" pe tine?

Theodora 35+ Stelios
AMR 5 saptamani

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Citat:

Ashaaaaaaaaaaaa...
Multumesc fetele ca mi-ati tinut pumnii,ca de obicei a functionat
Am luat 10
Recunosc ca am fost putin ajutata,dar cred ca se accepta,avand in vedere ca am job full time de mamica

A fost super iesirea..a fost prima cu bebe afara din burtica...si a fost asa cumintel..iar cand ne-am intors,la 15:30, a papat ,si de atunci doarme

Pe Nicoleta_B nu prea am mai vazut-o pe aici...nu am fost eu atenta?

F E L I C I T A R I !!!

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Ioana , si eu sunt sigura ca nu e mare branza, doar glanda sudoripara. Nu o sa stau internata, o sa ma duc de dimineata, imi vor face anestezie locala, vor scoate nodulul si il vor trimite la biopsie, iar eu ma voi putea intoarce acasa la o ora, doua dupa interventie.
Ma bucur din suflet pentru tine ca in sfarsit reusesti sa dormi mai mult noaptea! Mai avem putin si va ajungem si noi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Aniska80

CUM POT SA DESCARC MELODII DE PE YOUTOUBE???AM CONT,M-AM LOGAT...DAR NU STIU SA DESCARC DE PE YOU TOUBE!MA POATE AJUTA CINEVA???!!!PLEASE!!!!!

nu stiu daca ti-a mai raspuns cineva,dar ma bag si eu in seama
Bagi URL http://www.vidtomp3.com/ aici ca sa transformi in mp3 si apoi descarci.Daca nu merge da PM

Multumesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Theo, merci ca m-ai trecut pe prima pagina Dar ce-ti veni cu nascutul pe 10, nu mai ai rabdare?

Cris wow, 10??? Bravooo

Oana, ce scump si colorat e Mihaita!!!

AMR 2+

Cu nascutul pe 10 sta treaba asa, sunt f convinsa de treaba asta, nu vroiam sa va zic, vroiam sa vad daca se adevereste si dupa aia, insa i-am zis si dr. de s-a uitat la mine ca la felul paispe: deci pe 9 iunie la ora 11 seara o sa ma apuce travaliul si la 2.30 noaptea de 10 iunie o sa nasc, 3,5 ore in total, de acu mi-e teama ca n-or sa aiba aia timp sa-mi faca epidurala. Am luat-o pe aratura ce mai! A, si l-am mai dat pe spate pe dr cu o faza, i-a zis sotul meu ca sunt nebuna si ca la clinica vreau sa conduc eu, si dr. zice: pai daca e asa o sa vin si eu cu voi in masina sa nu mai mergem cu 2 masini, si sa-ti am si de grija daca s-o intampla ceva, tragem pe dreapta si rezolvam problema.

Theodora 35+ Stelios
AMR 5 saptamani

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Off, Nana, te-ai chinuit ceva, dar uite ce bine ca ai fost asa perseverenta si ai reusit sa renunti de tot la completari! Felicitari sincere imi imaginez cat de mare e tentatia sa treci pe formula cand bebe urla ca din gura de sarpe!

AMR 2+

Tentatia e de-a dreptul URIASA!!! Cum zice doctorita mea de familie, unii copii parca vor sa se intarce singuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

CRISTINA eu de la bertonni am luat lenjeria picei cu tot cu baldachin, apoi i-am mai facut eu inca una, ca sa am de schimb.
http://magazin.reclamamascataatentie/catalog/37258629/BERTONI-Set-lenjerie-pat-cu-baldachin-9-piese-imprimeu-brodat.html
CRIS FELICITARI !!!!!! ESTI TARE !!!!!
OANARUS...CE DULCE E BEBICU ....SI CE BUZITE ROSII ARE....SA FITI SANATOSI AMANDOI...
NANA FELICITARI PT REDUTA CUCERITA CU ALAPTATUL EXCLUSIV LA SAN .....BRAVO PT MUNTELE DE RABDARE !!!!!
in schimb iti urez succes cu nodulul...sa nu fie nimic rau....
am 75 kg...si ma apucat mancatul de biscuiti.....
in ultimile 3 sapt am luat cate un kg pe sapt....
pana acum am luat 13kg....oare cum le mai dau eu jos?????

MARIA SUPER FERICITA 40 cu ANDREEA ANTONIA
AMR: IN ORICE MOMENT !!!
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

A, Nana, ne ajungeti, ne ajungeti. Felicitari de o mie de ori ca ai reusit cu alaptatul.
Cu stomacul cum esti?

Cristina, ziceai ca pare usor; pai mie greu nu mi se pare ci doar f placut; adevarul e ca daca plangea mult imi era mai greu ca la cate plansete am auzit la baieti... Acum insa ei sunt mari, Sabina nu plange, alaptatul merge struna.
Cu ce ma stresez (cam mult cred) e ordinea; adica dezorninea vesnica parca; degeaba fac; ptr ca desfac baietii urgent. Dar mai lucrez la asta

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Nana, felicitari si chiar te admir pentru curaj si perseverenta. Daca mi s-o intampla si mie asa eu nu ma vad in stare sa perseverez, o sa capitulez repede sau mai stii?! Sa de DD sa se rezolve si problema cu nodulul ala si sa nu fie nimic grav.

Theodora 35+ Stelios
AMR 5 saptamani

BEBE STELIOS

Mergi la inceput