Bazar Umanitar * 20
Raspunsuri - Pagina 48
Leditia spune:
confirm plata lui valenting-10ron.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
madyrizi spune:
dragelor, am retinut ce doriti voi din blogul meu si incerc sa va rezolv.
de vreo 5 zile s-a stricat monitorul la calculator si aveam pozele la produse acolo.
incerc sa fac o smecherie sa la transfer pe laptop.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai si
www.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
Selene_Bunny spune:
ymca, tare ma bucur, ca am avut emotii, sa stii. Da' tare frumoasa mai era rochita...
carmina, cumnata mea, medic, e bagata bine de tot in homeopatie.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
madyrizi spune:
am incercat sa trimit pe mail produsele solicitate si un sac de dormit.
sper sa se poata pune pozele pe forum.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai si
mari_paun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui uta_ciun am primit de la irina duma suma de 5 euro pt ema multumesc David Nicholas, 6 Martie 2010 "Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone |
multumesc pt confirmare Raluca si bine ei revenit, pupici lui David
confirm plata de la mamagiuliei 28 lei
mai am o plata de 35 lei ( anonim, daca are nevoie cineva de confirmare)
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari 19+ si mami de Ema
koko_1 spune:
Mariuca-sara ce surprizaaaaa mi-ai facut...livrarea la usa....saru'mana mult de tot iar bonusul super...deja e prea mult Multumim din suflet!!!
Mamagiuliei, please, nu ma uita cu masuratorile la L464, L462, L461
----------------------------------------
mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009
szivarvany spune:
Koko, diseara la 22,00 o sa masor, sper sa nu uit pe nimeni
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi am incercat sa trimit pe mail produsele solicitate si un sac de dormit. sper sa se poata pune pozele pe forum. Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai si www.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex |
Produsele sunt in mail...dar nu pot sa le postez...ne chinuiesc rau de tot maselele...si o secunda-s la pc restul cu ea in brate...daca nuy le pune nimeni dupa ce o adorm la noapte intru si le atasez
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=I%20Love%20DC" target="_blank">dod-1 dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
madyrizi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Produsele sunt in mail...dar nu pot sa le postez...ne chinuiesc rau de tot maselele...si o secunda-s la pc restul cu ea in brate...daca nuy le pune nimeni dupa ce o adorm la noapte intru si le atasez Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=I%20Love%20DC" target="_blank">dod-1 dod-2 Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
multumesc. sper sa si puteti.
mariuca-sara spune:
[quote]citat din mesajul lui koko_1
Mariuca-sara ce surprizaaaaa mi-ai facut...livrarea la usa....saru'mana mult de tot iar bonusul super...deja e prea mult Multumim din suflet!!!
blocul tau era mai aproape decat posta de mine