Bazar Umanitar * 20
Raspunsuri - Pagina 30
georgipuia spune:
Alex&Sara... S13.. cumva mi-ai dat detalii despre bluza asta si nu am vazut eu?
Ancadragoman... masoara si mie talia la fusta aceasta ... sper eu sa-i vina lu mami meu...
Si asta m-ar interesa... - Kokiy- L196
Mari-paun Raiat 3/4
Mihaela77O - blugul cu talie dubla
Mai astept deasemenea confirmari de plata si adrese de la madirizi, elishka kid, marubehappy, ginye... este cumva posibilitatea sa trimit colet comun la unele din voi? sunteti cumva "apropiate" ca zona si relatie???
Va pup si va urez o zi minunata!
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
szivarvany spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ducky
Considerati ca e pentru Ema, am pus azi bani si pentru ea in plus. Mersi. NU se va mai repeta. MERSI Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA |
Sper ca nu te-am suparat
Mistral, ne e mic
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
ducky spune:
da, doar pe fata masurat (daca ar avea bust de 74 cm ar fi ca tras prin inel si nu stiu daca mi-ar mai place...), pai e XXL ca "jumatatea mea" (mai degraba dublura mea s-ar potrivi)
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
madyrizi spune:
Citat: |
Mai astept deasemenea confirmari de plata si adrese de la madirizi, elishka kid, marubehappy, ginye... este cumva posibilitatea sa trimit colet comun la unele din voi? sunteti cumva "apropiate" ca zona si relatie??? Va pup si va urez o zi minunata! Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) |
am platit azi, dar n-am sanse sa fac poze la chitanta. poate fac maine sau mai pe seara.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai si
www.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
ana l spune:
Am primit de la o donatoare anonima un sling . E foarte frumos, in nuante de maro, are si cd cu instructajul. Problema mea: cum pun poza sa se inteleaga ceva din ea? Cel mai clar se vede pe site-ul de unde a fost cumparat, insa avem voie sa postam imaginea de acolo?
http://www.mayawrap.com/viewItem.asp?ItemID=100205&UnitCde=1&Desc=Organic%20103%20Lime%20Lollipop&VendorDesc=&Search=N
Sefa, esti pe aici sa vezi? Sefele celelalte, ce ziceti?
copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)
Dodo-pui spune:
Atunci renunt la M28....
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=I%20Love%20DC" target="_blank">dod-1 dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
madyrizi spune:
georgipuia, eu stau in militari. nu stiu celelalte fete nimic. daca vreuna din ele sta pe aproape sa-mi dea PM si vorbim.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai si
www.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui georgipuia Alex&Sara... S13.. cumva mi-ai dat detalii despre bluza asta si nu am vazut eu? Ancadragoman... masoara si mie talia la fusta aceasta ... sper eu sa-i vina lu mami meu... Si asta m-ar interesa... - Kokiy- L196 Mari-paun Raiat 3/4 Mihaela77O - blugul cu talie dubla Mai astept deasemenea confirmari de plata si adrese de la madirizi, elishka kid, marubehappy, ginye... este cumva posibilitatea sa trimit colet comun la unele din voi? sunteti cumva "apropiate" ca zona si relatie??? Va pup si va urez o zi minunata! Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) |
46*2 are fusta in talie
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
inapopescu spune:
citat din mesajul lui ducky da, doar pe fata masurat (daca ar avea bust de 74 cm ar fi ca tras prin inel si nu stiu daca mi-ar mai place...), pai e XXL ca "jumatatea mea" (mai degraba dublura mea s-ar potrivi) Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA |
spune-mi te rog daca e groasa..gen finet sau subtire
mercic
inapopescu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapopescu
spune-mi te rog daca e groasa..gen finet sau subtire mercic |
acum am percutat ca mi-ai raspuns