Bazar Umanitar * 20
Raspunsuri - Pagina 28
georgipuia spune:
Olishka - S28 - imi spui si mie ce lungime au? pretenuta mea e tare inaltuta... cred ca se apropie de 1,80 am mai intrebat eu luni de niste produse de la gravidute... nu mai stiu la ce pagina a carui capitol... oare mi s-a raspuns? offf greu imi e sa caut...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mari_paun Fac confirmarea platii de la annababy 8 lei si cristaluna 5 lei |
Pentru cristaluna am gasit cartea de Numerologie, pentru AnnaBaby n-am gasit nimic castigat.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
georgipuia spune:
Ayla - Gecuta asta ce lungimi are, te rog... cred ca v-am zapacit cu intrebarile..
Referitor la aceasta fusta, imi raspunsese kid... dar oare despre ce maiintrebasem... oare am timp acasa sa rasfoiesc? maine sa nu uit la munca..
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
szivarvany spune:
As vrea sa imi cer scuze oficial pt prostia ce am scris-o, mamica ce a donat hainutele frumaose este cu nick-ul DC - CYGNI, nu ce am scris eu.
merg sa ma de rusine
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Dodo-pui spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexandrina
Dodo nu te actualiza separat, daca nu-i actualizat pana la tine Au fost oferiti 8 lei inaintea ta de catre RHYANNA. (Nu era actualizat, nu-i inicio incurcatura) |
Cred ca am chiorat nu gasesc unde a scris RHYANNA ca ofera 8 lei...????
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=I%20Love%20DC" target="_blank">dod-1 dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Cygni spune:
mamagiuliei, nu iti face nicio problema, tu te-ai implicat f mult in toata asta, noi am facut ce era mai usor
alexandrina spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Cred ca am chiorat nu gasesc unde a scris RHYANNA ca ofera 8 lei...???? |
Stai asa, ca-i scump la oftalmolog.
Pentru ca era actualizat e tine, si ma asteptam ca ce-a scris RHYANNA sa fie mai mare decat acolo, mi-au jucat mie mintea si ochii o festa, si am vazut 8 in loc de 6.
De aceea, va cer iar nu actualizati pe sarite.
Deci nu "licitez si ma actualizez" ci ori "licitez" ori "lictez si actualizez tot pana la mine".
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
mistral spune:
Dodo_pui,poti sa-mi confirmi o plata de 11 lei facuta azi? E pentru bluzita asta http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5471427870248248226
Mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)