Bazar Umanitar * 20

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valenita spune:

am si eu o intrebare: daca la Finalizate am un produs neplatit si daca intial am ales un caz, dupa care din n motiv vreau sa schimb destinatia banilor se poate? dar daca am supralicitat si castigat si inaintea mea cineva isi exprimase optiunea pentru un anume caz, eu pot sa schimb ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

ups,vad ca cea de prima oara trebuie supralicitata
R286 10 ron

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina
Georgipuia, iti multumesc foarte frumos pentru promtitudine. Luni mergem la control la dr. recomandat de tine . Pana luni sper sa mai am toate mintile acasa. deja cred ca sunt isterica, depresiva dar asta e!

Sa nu ma evitati acum , raman totusi prietenoasa .

Pentru mult prea putin... sanatate va doresc si sa va tina nervul+buzunarul.. ca daca ajungi la medici nu mai depinde de tine...

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybehappy spune:

Buna ziua fetelor!

licitez R292-5lei http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/RDiverse#5475532420617841586

licitez R287- 5lei http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/RDiverse#5475532382224205186

licitez R288-5lei http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/RDiverse#5475532385008822466

Multumesc !

diana2242 astept confirmarea si apoi iti pun jucaria la posta

Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui valenita

am si eu o intrebare: daca la Finalizate am un produs neplatit si daca intial am ales un caz, dupa care din n motiv vreau sa schimb destinatia banilor se poate? dar daca am supralicitat si castigat si inaintea mea cineva isi exprimase optiunea pentru un anume caz, eu pot sa schimb ?

Daca nu e specificat clar de catre donator pt cine e produsul, tu, care platesti, alegi unde pui banutii.

Mi-am amintit sa intreb daca a fost serbarea cu micii ecologisti? Ceva poze nu ne dai?

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Licitez si eu H155, H261 si G104 si

ACTUALIZEZ

tot pana aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Ancadragoman, am luat azi pachetul de la posta, inca il am in sacosa, nu l-am putut deschide. Laura, tre' sa ne vedem cumva, e si o camasuta pentru tine!
Am pus azi pachete pentru Flowers si giney

Am trimis pe mail niste chitante. Boticelina, ai primit pm-ul meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Pana actualizez, cine-i in putere e invitat sa puna produse din mail-uri...

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valenita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:
citat din mesajul lui valenita

Daca nu e specificat clar de catre donator pt cine e produsul, tu, care platesti, alegi unde pui banutii.

Mi-am amintit sa intreb daca a fost serbarea cu micii ecologisti? Ceva poze nu ne dai?

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Laura, merci de raspuns
Legat de ecologisti am asa un oarecare gust amar- am facut prostia sa platesc eu dinainte si educatoarea mi-a dat banii cu taraita, pentru ca in final, cand era vorba sa-mi dea ultima transa de 120 lei a pretins ca mi i-a dat. Cum era cuvantul meu impotriva cuvantului ei, am lasat-o balta, n-avea rost sa fac o tiganie. Sper, totusi, sa iasa si ceva frumos din toata povestea asta, copiii sa se simta bine imbracati asa si sa faca o figura frumoasa in calitate de mari ecologisti. Azi au concursul si pe 4 serbarea, sper sa apuc sa fac poze si va trimit negresit.

Mergi la inceput