Bazar Umanitar * 20
Raspunsuri - Pagina 20
kid spune:
Am actualizat pana aici.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
Alex@Sara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgipuia Alex&Sara - http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5470496956049019650 .. si nu mai stiu... bazarul nu-mi deschide nici jumatate din poze... Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) |
pantalonii acestia i-am retras de la bazar sa ii trimit Dianei,iar daca ii sunt buni sa ii plateasca,si daca nu-i vin,ii repunem in bazar cu specificatia ca sunt la ea
coletele sunt gata,dar nu am putut merge ca la 7 jum mi-au fost in picioare prichindeii.Sper sa se termine treaba in curte pana pe la 5 sa pot fi acasa cand vine tero de la gradi .
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
alexandrina spune:
Cine a mutat finalizatele de la ora 11, sa le anunte.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
georgipuia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alex@Sara Alex&Sara - http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5470496956049019650 pantalonii acestia i-am retras de la bazar sa ii trimit Dianei,iar daca ii sunt buni sa ii plateasca,si daca nu-i vin,ii repunem in bazar cu specificatia ca sunt la ea coletele sunt gata,dar nu am putut merge ca la 7 jum mi-au fost in picioare prichindeii.Sper sa se termine treaba in curte pana pe la 5 sa pot fi acasa cand vine tero de la gradi . |
Am inregistrat... sarutmanutele...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
kid spune:
Si eu incercam sa le mut, insa era altcineva la lucru.
Am scris in descriere la L355 ca sunt momentan indisponibili.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
georgipuia spune:
Referitor la ghetute... stiam eu ceva de genul ca la asa ceva http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5458156938467336562
trebuie sa iei cu o marime mai mare decat marimea stiuta a copilului? stau si ma gandesc daca ii mai vin la toamna iarna??? Tanti Zavaidoc, imi masori si mie talpitele???? pls, pls, pls!!!!!
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
boticelina spune:
Ancadragoman am ridicat ieri pachetelul de la posta, fi'mea s-a imbracat peste bluza ei cu tricoul galben si abia l-am scos de pe ea, cu urlete, cand am trecut-o in pijamale . Multumim frumos
Diana biberoane din alea tommee tippee se gasesc la sensiblu vis-a-vis de spitalul mare, au acolo si niste suzete misto aceeasi marca, sunt tot din silicon si tzutzuroiul de supt e gol/accesibil, deci il poti spala, noi avem una da-i pe roz insa fi-mea n-o iubeste ca-i cam grea.
Am primit pm-urile, deci azi mai urmeaza o tura de pachete, scriu deseara pt cine, poate mai apar intre timp.
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
ancadragoman spune:
Monica ma bucur ca v-au placut
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
anna-mama spune:
Finalizate: novus, ellinia, valenita, mistral, diana2242, Anna Baby, mihaela77O, anna-mama, Flowers, laureta, georgipuia
Felicitari
mistral spune:
Am trimis 4 produse pe mail,iar am uitat sa scriu ca sunt de la mine
Mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)