Bazar Umanitar * 20

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

boticelina- ti-am trimis pm cu adresa mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

ymca A confirmat Dodo plata, ca nu am gasit in topic?

Am actualizat pana aici.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Kid doar piselino trebuia pt ca am vb cu Anuc si am platit doar pt Roby am si trimis pe mail explicatii.Adevarul este ca nu am primit confirmare pe forum de la piselino dar o sa merg astazi sa scot extrasul ca sa nu fie probleme.Sper sa mi-l dea pe cel al lunii in curs.

Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

kid, azi ii intra banii, deci azi astept confirmare. multumesc mult ca ai mutat cele 4 produse, ca imi sareau in ochi in fiecare zi. J177 mai poate fi lasat pana il confirma dodo_pui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

o camasa din aia pt alaptat nu mai are nimeni?o vreau pt cineva.

Bazar general pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana2242

Kid doar piselino trebuia pt ca am vb cu Anuc si am platit doar pt Roby am si trimis pe mail explicatii.Adevarul este ca nu am primit confirmare pe forum de la piselino dar o sa merg astazi sa scot extrasul ca sa nu fie probleme.Sper sa mi-l dea pe cel al lunii in curs.

Bazar general pe DC

Am vazut pe mail ca ai discutat cu Anuc, insa nu am gasit si confirmarile de plata.
Conform regulamentului, nu se pot muta produsele in albumele corespunzatoare decat dupa confirmarea platii.

edit: ymca Ti-am trimis si mail.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Selene,am primit rochita,totul a fost perfect cu coletul,multumesc!!

Apropo,nu m-a dat pe spate mirosul de balsam al rochitei,pt ca deja mi-am cumparat chestia aia mov cu capac argintiu,pt rufe,dupa ce am tot citit pe-aici ce-ati discutat voi,hehe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Dodo-pui, imi puteti confirma banii de ieri? Sorana.

Selene confirm si am mutat pantofiori.
Deseara pleaca coletelul de la mine(scuze de intarziere dar am avut si am ceva probleme de sanatate cu hunii mei)

Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=I%20Love%20DC" target="_blank">dod-1 dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Bluza asta - L447 http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5475471941778279026 - ce marime este?

Mai astept si eu niste masuratori, dar cred ca mai bine mai intreb odata, nu? ca poate au fost sarite la citit mesajele mele?

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Licitez L450 http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5475471956858901122 si L452 http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5475472585430884226

Ducky imi spui si lungimea manecilor , interior si exterior , si circumferinta cracului la pantalon , eventual si solduri.Multumesc!

Mami de Brianna si Julia

Mergi la inceput