Bazar Umanitar * 20

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Am trimis azi colete pt kid, ada_coman, Laura25, alex@sara si aka

alex_andra din pacate adresa ta am primit-o prea tarziu, ramane pe maine.

Deci daca mai are cineva ceva achitat de la mine, trimiteti adresa/linkuri ca sa expediez maine ca tare as mai face o pauza de vreo cateva zile de trimis. Nu de alta dar acum se dau alocatii/somaj si te calci pe cap in posta, azi am stat o ora la coada

ana_l pt hainutele tale a ramas sa ma vad cu Georgipuia si ti le trimite ea.

Selene nu trimite body-ul daca are manecuta lunga, oi gasi io un set cu maneca scurta pe saptamana viitoare. M-am uitat prin dulapul meu dar io din perioada cand purtam 52-54 nu mai am decat o rochita lunga, bleumarin, de vara, cu gluga, din in topit pe care nu m-am indurat s-o dau, deci daca ai vrea-o zi-mi. Poate daca ai timp si banuti imi trimiti si mie gablontul ala ca-i pt o colega...

Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Leditia, te rog poti sa masori rochita aceasta http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5458523266535442850?

Ma gandesc sa nu ii fie mica d-rei mele cu toate ca momentan cam de 74 cm are rochitele

Mersi

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Boticelina, am si eu 2 (cred) produse de la tine, mai ai pm-ul cu adresa mea?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

vad ca novus nu se lasa de cuburi,asa ca le cedam ,desi tare mi-ar fi placut sa mai colectionam cateva ca tare frumos se mai joaca Alex cu ele.Daca vedeti pe undeva de vanzare,dati de stire ca ne intereseaza.
selene,da ,noi am vrea in total 3 bucati de pusculite(desi nu i-ar strica si lui mami una,sa mai economiseasca ceva,ca taaare fierbinte mai e in palme..i se topesc banii de zici ca nici n-au fost )
Dimineata fug la posta daca nu se trezesc mandrele pana sa plece Alex la gradi,ca de se trezeste Sara si nu sunt in zona e jaaaleeee,noroc ca stam la casa,ca de la bloc ne-ar fi exilat demult

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Boticelina, am si eu 2 (cred) produse de la tine, mai ai pm-ul cu adresa mea?

adresa o am, ca le trec in agenda, dar tre sa-mi dai linkuri cu hainutele, ca am 2 cutii babane si nu-s numai de la mine, deci nu-mi sar in ochi instant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Am trimis doua mail-uri cu mai multe produse pentru bazar. Am terminat curatenia de "primavara" si am descoperit cateva lucrusoare frumoase pentru toata lumea.

Am trimis azi pachet pentru
- serialbastre
- ancadragoman
- kid
- ellinia
- annababy

Maine fac plata pentru Alina. Va rog sepcuta C5 http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5458811013145252946 sa fie tot pt Alina.

PS Mercedes, ai ajuns la colet?

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada_coman

Buna seara fetelor!

Am mai scris un mesaj, dar nu stiu unde s-a dus...conexiunea mea la internet face figuri. Asa ca reiau:

Stie cineva ceva de Crissandrada? Am de primit niste papucei de la ea si nu am niciun raspuns.
Ar fi frumos, totusi, sa se anunte intarzierea coletelor. In situatia de fata, e posibil ca noi sa nu ne mai putem folosi de papucei, din doua motive: vine vara si nu ne mai putem incalta cu ghetute, si e posibil sa-i ramana mici pana ajung. Eu i-am trimis primul PM pe 8.05, unde o anuntasem ca am castigat si achitat papuceii si i-am lasat si adresa. Nici un raspuns. In seara asta i-am mai trimis un Pm, sa vedem ce se intampla...

Uoofff...iar ma plang...

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

O sun eu pe Criss maine dimineata la prima ora. Nici pe forum unde intra de obicei nu am mai vazut-o.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Luminita, are la mine la librarie cuburi de-alea da nu mai stiu cat costa. Da' nu stiu cum de zici ca nu se gasesc ca io am vazut intr-o multime de locuri. Sunt astea mai speciale? Sunt mai mari decat cele tip a-brick de la Eccoifier? Au ceva special? Irissule, ia baga explicatiuni

Mergi la inceput