Bazar Umanitar * 20
Raspunsuri - Pagina 10
Alex@Sara spune:
Ups,scuze,Leditia,nu am vazut .Trimit acum PM
edit :am primit avizul de la Ada_coman si inca de la cineva de la Piatra Neamt parca ,cred ca ellinia scuzati-ma ca nu stiu exact acum,dar nu stiu unde le-am pus,ca vb la telefon in timp ce intram in casa si nu mai gasesc avizele.O sa merg dimineata la Posta si sa scot ce am de scos si de trimis.Daca blue_rain a platit brosa de la mine,sa imi dea de veste sa o pot trimite.
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Laura25 spune:
Supralicitez N49 -14 lei
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Selene_Bunny spune:
Cine mai doreste, cine mai pofteste, 4 produse nou-noute in R de la mine, tare simpatice:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/RDiverse#5475238186878326530
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Alex@Sara spune:
io,io,iooooo,doresc si poftesc la
R286 5 ron
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/RDiverse#5475238199153233602
numai una ai? ca io am 3 copchii si mi-e sa nu se umple prea repede
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Selene_Bunny spune:
A, este cerere? O s-o intreb pe cumnata mea, ca ea a oferit produsele pentru Bazar.
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
valenita spune:
Valenita - acest compleu zici ca e pentru 8-10 ani? 41 cm lungime totala parca as zice ca merge pentru 6 ani? ma intereseaza, dar ma tem sa nu fie mic totusi...
E o incurcatura- masuratorile sunt pentru sarafanul asta:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5475101268786280082
Rog fetele sa faca modificarea-
georgipuia, sarafanul , ca lungime, cred ca merge pentru 8-10 ani, dar dar cred ca ar merge si pentru o fetita mai plinuta de 6 ani, cu cinditia sa fie scurtat. Daca te intereseaza fac masuratori un pic mai pe seara
madyrizi spune:
imi cer mii de scuze, dar vreau sa ma retrag de la licitatia ptr. R282, pentru ca tocmai am observat ca-mi trebuie urgent sandalute cu talpita 11-12 cm, din piele, care sa sustina glezna. daca aveti in stare foarte buna sau noi, eu le cumpar la orice pret.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai si
www.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
Selene_Bunny spune:
Io am patit o faza... Singura pereche de pantaloni de vara, 3/4, care ma mai incapeau, tocmai s-au rupt. Rau de tot, irecuperabili. Asa ca, daca are cineva pantaloni de vara, 3/4, marimea 52-54 (astia aveau si putin elastic pe laterale, si buzunare la spate, ca ma avantajeaza, eu fiind... mare), sa-mi spuna si mie. Am masurat la mine sold si talie, e totuna, ca nu mai am talie, imi iese roata-roata 149...
Selene_Bunny spune:
Pisici, acum mi-am dat seama ca telefonul de jucarie trebuie la J si nu la R... Cine reuseste, sa-l stearga de la R, va rog, am incercat de 5 ori si nu merge...