LMA * Copilasi de Iulie-August 2004 (49)
Raspunsuri - Pagina 5
roberta04 spune:
Ioana, e OK cu buletinul (desi si eu am plecat numai cu pasaportul) dar colegii mei se plimba frecvent la Londra cu buletinul...
Andries spune:
eu mi-am futut ieri toata ziua la serv pasapoarte
am stat 3 ore dimineata la depunere intr-o aglomeratie groaznica, copii care plangeau, etc... si inca 2 ore jumatate dupa masa la ridicare!!
am stat 15 minute la un ghiseu (asta ca exemplu) ca sa vina "ofiterul cu stampila"!!! 15 minute frate... ca sa vina unu dintr-un birou vecin sa puna o stampila!!
sunt atat de pissed off ca sunt de acord sa-i reduca nene nu cu 25 l;a suta ci cu 50 la suta!!
si mai trebuie sa mai stau o data la coada ca sa il iau pe al meu, ca mie mi-am facut biometric ... ala nu se poate la urgenta, dureaza 14 zile!!
daca mergeti in UE nu va treb pasapoarte decat pentru copii. sau copilul pus in pasap parintilor cu valabilitate ok.
Andries
Andries spune:
ma rog... scuze de iesirea de mai devreme, dar nu mai pot de draci de cate ori imi amintesc.
am vizionat si eu pozele acusica rapid, mai putin ale Gabrielei pe care nu le pot vedea, imi plac ce sa mai spun... mi-am adus aminte de Delta si de cat de frumos e acolo, poate mai ajung si anul asta!!
stiu ca va sunt datoare cu niscaiva poze, dar nu apuc sa le descarc de pe aparat nu am timp nici la cer sa ridic ochii!! sunt pe faza finala cu zugravii si amenajarile, plus ca am la job de lucru, plus ca ... m-a pus dracu sa-mi upgradez net ul acasa si am ramas fara!!
in rest ce sa va zic, o ducem din concurs de karate in concurs de karate, pregatim serbarea, fi-miu stie TOATE rolurile si poeziile... eu deja stiu toata serbarea cap - coada mi le toaca in fiecare zi!!! asta se face actor sau avocat ... de vreo 2 ani porecla lui e "moara stricata" sau "gura sparta" dar speram sa se mai imbunatateasca... aiurea. Ala mic e o dulceata ... e un cuminte si un harnic, e genu' care tace si face, exact pe dos decat frat-su!!
Andries
corianai spune:
Salutam
Scuzati absenta... sper ca nu v-a fost dor de noi
Eu am intrat in transa totala cu raportu meu, vad numa polimeri si visez numa mecroscoape da mai am doo saptamani si gata... vacanta doo luni scrie pe mine
Vad ca si voi ati inceput sa puneti la cale concedii.. noi am fost tare grabiti, cand e vorba de plimbari suntem primii
Liliana io iau de buna invitatia la Chicago acu daca ai zis, ai zis... anu asta avem alta destinatie, dar la anu ma bate gandu rau sa dau pe acolo, acum ca tot suntem cetateni cu totii si nu mai trebe sa ne batem capu cu vize... si apropo plaja am si io la 10 min, baie nu pot sa garantez ca strange, da oricum si io as vrea neste mosafiri ca anu trecut am avut casa plina toata vara si acu nu mai vine nimeni
Rox mi-a placut camera lui Pat, la Eva cum o sa fie? Cand sunteti gata ne arati poze cu tot apartamentu, da??
Nu am apucat sa ma uit pe poze, da fug acu la ele... si poate oi avea si io timp sa va arat ce mi-a inflorit gradina...
Edit, ca de obicei... ce ie aia pastile 3:1??? nu mai trebe sa pui sare si clatitor?? io de regula folosesc pulbere nu pastile pt ca sunt chirnoasa si spal pe program scurt si pastilele nu se dizolva ca lumea... dar fara clatitor paharele arata tare naspa, poate si de la apa foarte calcaroasa aici la noi
szivarvany spune:
NICHOLAS
Andreea, sa ti traiasca feciorii
sunt si eu pe aici tot cu sefii, nu fac nimic deosebit, sunt moarta de oboseala, giulik ma extermina cu rolele ei dormim ca ursii noaptea, ziua stam pe coclauri, musai conced sa dooorm, de altceva oricum n-am buget ashe k nu ma laud cu nimik.
Kim, vazut poze Cum e Luca cu gradi ?
(sar`na de intrebare, ink tac dar presimt ca voi fi bine si atunci anunt)
Corina, spor la munci la tine, io visez colete Cum e Eva, s-a obisnuit cu ideea de scoala noua ?
Andries, traiejti in romanik Pupam karatistul
Ioana, ce mi place de Maria, spune si tu, ea eleganta si colegul nu
Vazut poze cu ariciul, Leeloo, sa ti traiasca feciorii cei frumosi si cuminti
Rox, super mobila, asteptam finalul cu copiii in camerele lor
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Andries spune:
La Multi Ani!! si toti fericiti!! Nicholas!!
mami Andreea sa te bucuride baieti!!
Andries
roberta04 spune:
LA MULTI ANI, NICHOLAS!! Andreea sa iti traiasca baietii, sa fie sanatosi si cu noroc!
Doamnele care aveti datele de nastere, va rugam treceti si aniversarile bebeilor mici!
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roberta04 LA MULTI ANI, NICHOLAS!! Andreea sa iti traiasca baietii, sa fie sanatosi si cu noroc! Doamnele care aveti datele de nastere, va rugam treceti si aniversarile bebeilor mici! poze www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii |
sunt in lista mare.
nu ma bag la corectat ca data trecuta am innebunit culorile noroc cu Rox.
Poate mai trece pe aici Marina intre timp
szivarvany spune:
Buna dimineataaa, cine vin la un 4in1 ?
Azi sunt acasa cu Giuli cu program administrativ de facut un picut de ordine si mers la posta e innorat rrrau
g_ioana spune:
Daria io vin,da' si cu pungutza de turta dulce dupa mine
Andries..si io eram tare speriata de mers la pasapoarte dar spre surprinderea mea s-au europenizat moldovenii nostri...adik mi-am facut programare prin mail,intr-o joi la 9.20 si fix la ora aia am intrat ca era un ghiseu special pentru cei programati prin mail,sic!...a durat 10 minute asa ca am avut timp sa duc cupilu inapoi la gradi
Corina spor la lucru
La multi ani Nicholas!Andreea de Pupi si Nick sa-ti traiasca cavalerii!!
Acu vreo doua saptamani am participat la un chestionar de nutritie in parc in timp ce mandra se dadea cu bici...m-au sunat ieri de la cabinet sa ma intrebe daca nu vreau sa particip la o consultatie gratis...asa ca azi ma duc...sunt curioasa ce-o sa-mi zica
hai sa avem o zi faina,io am emotii ca mandra-i in plina serbare/petrecere..si io nu pot merge sa o vad .....are o poezie despre microbi..oare s-a decis cu cine va dansa