Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (112)
Raspunsuri - Pagina 6
tina_80 spune:
Fetelor, cu cate kg mai defilati?
Eu m-am cantarit cand m-am trezit si am +13![]()
tina
31+ cu
Tudor Gabriel
AMR 8+ si vine

Doamne ajuta!
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tina_80 Fetelor, cu cate kg mai defilati? Eu m-am cantarit cand m-am trezit si am +13 tina 31+ cu Tudor GabrielAMR 8+ si vine ![]() Doamne ajuta! |
+13 si eu, ieri m-a cantarit la eco
32+ AMR 7+
www.animalut.net/user/anca-maria.html" target="_blank">catelusul printesitei are nevoie de voi..... Gibraltar
Hannah Isabela &
printesita Anca-Maria (26.06.2001) albumul nostru
racusor2010 spune:
+13.5 - 14 kg
sunt in top 
Bulina
33+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
Victo spune:
laurica welcome to our club..acu vorbeam cu andreea, ca si noua ne sare mustarul din orice.
si eu m-am crizat aseara ca am hotarat ca eu nu-i mai fac dus la copil si sotu se apucase de jocuri pe calculator..pe net mai degraba, ca nu putea pune pauza..
i-am zis ori vine sa il spele, ori il culc nespalat si gata.
si uite asa..Stefan crizat ca el mai vrea la joaca..astalalt cum sa il spele mai repede..nu l-a lasat suficient pe olita..iar asta mic da-i cu crize..ca vrea cu ma-sa..S mi-a facut numa apa pe jos.. ta-su a aruncat aiurea caca din olita si pe langa wc..plus apa de la dus..era un haos in baie..eram toata numa draci, ce sa va zic..da si spala pe jos in baie..
Paula
cu
Mihai 33+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 6+ de dans in burtica
paula_m spune:
Tina, mergem cot la cot inainte...avem acelasi DPN, aceleasi kg luate...![]()
Acum as vedem care dintre bebei e mai nerabdator sa iasa primul
Paula, 31+ cu
, Raul Codin
AMR 8 saptamani

maya71 spune:
O zi buna fetele!
Victo, am facut socata si e... excelenta. La 5 kg apa, 1/2 kg zahar(pus pe foc cu o cana de apa ca sa se dizolve), o lamaie taiata feliute, drojdie de bere cat o nuca, 5-6 flori mari de soc.
Ieri la pranz am facut si dimineata a fost gata...Am 'tras/o' in pet de plastic ca sa nu mai fermenteze si pusa la rece...
Daca vrei sa nu se faca asa repede... nu torni apa cu zaharul fierbinte, o lasi la racoare si se face in 2-3 zile.
tina_80 spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 +13.5 - 14 kg sunt in top ![]() |
m-as bucura ca la 33s sa am +13,5-14kg. Mi-e frica sa nu iau mai mult
tina
31+ cu
Tudor GabrielAMR 8+ si vine

Doamne ajuta!
Victo spune:
nu mai vorbesc de aspirat..ca aspira numa juma de casa..
acu ce sa fac..zic mersi si asa..dormitorul si biroul e neaspirat, cu praf..
cele 3 cutii de hartii sunt tot acolo..ca spre deosebire de ..adriana parca zicea..eu am balcoanele deschise, is nu le pot pune in balcon, ca s euda, se prafuiesc..
mai vreti? ca nu gateste niciodata niciodata..ca nu strange masa never ever..
bine ca are serviciu :):), nu bea, nu fumeaza, nu ma inseala..ce sa mai zic si eu..:)
si cica ne iubeste pe toti :)
Paula
cu
Victo spune:
maya, ai noroc ca nu-s mare pofticioasa..:) eu nu am vauzt flori de soc..bine, nici n-am umblat prin paduri ce-i drept.
eu pt copil as vrea mai mult, ca e innebunit dupa suc.
Paula
cu
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Victo nu mai vorbesc de aspirat..ca aspira numa juma de casa.. acu ce sa fac..zic mersi si asa..dormitorul si biroul e neaspirat, cu praf..![]() cele 3 cutii de hartii sunt tot acolo..ca spre deosebire de ..adriana parca zicea..eu am balcoanele deschise, is nu le pot pune in balcon, ca s euda, se prafuiesc.. mai vreti? ca nu gateste niciodata niciodata..ca nu strange masa never ever.. bine ca are serviciu :):), nu bea, nu fumeaza, nu ma inseala..ce sa mai zic si eu..:) si cica ne iubeste pe toti :) Paula cu Mihai 33+ si Stefan (30 oct. 2007)AU MAI RAMAS 6+ de dans in burtica |
hihi, Paula, esti mortala...fiecare barbat are defectele lui...na, ca noi suntem perfecte, parca asa se spune?
nici al meu nu e harnicia intruchipata, dar acum de ceva vreme parca ma ajuta mai des, vede ca abia ma misc, asa ca...dar trebuie sa-i spun mura in gura ce sa faca...altfel...
oricum, mancare, spalat, aranjat haine, nik...curat, cand il rog sa mai dea cu aspiratorul sau sa stearga praful...duce gunoiul...ii face baie lui Eric, ca eu nu mai pot sta aplecata...
eu zic ca si tine...sa fim sanatosi, sa ne intelegem si sa ne iubim...ca sa-i schimbam acu la batranete nu mai avem cum...
Andreea, Eric (9.12.2007) si
34+ cu bb Filip
bb Filip, noi te asteptam peste 3-4 saptamani...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...