Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (112)
Raspunsuri - Pagina 19
michelle1981 spune:
lala 2 zile consecutiv? Uff imi inchipui prin cate ai trecut.. Cum mai e tensiunea?
rodyka imi place ca sunteti plimbareti. Si noi suntem fani excursii cu cortul si abia astept sa iau si mogaldeata cu noi in excursie![]()
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">30+ cu 
AMR 9+
carla_2008 spune:
Dragaica ma rog sa fie bine.Sa vii cu vesti bune.Sa-ti dea ceva neaparat pt oprirea contractiilor ca nu e de joaca!!!sper ca esti la spital acum,nu acasa.
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
29+
Carla Maria si
Cristian Alexandru
AMR -8 saptamani
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
Victo spune:
Dragaica iti tinem pumnii sa fie bebelasii si colul bine. daca trebuie stai in spital pt tratament. pupici.
noapte buna tuturor.
carmen, felicitari pt interviu.hai ma, nu ma necaji cu comunicarea mama-baieti...
multumim tuturor care mi-ati vazut flacaii..:):)
Paula
cu
Mihai 33+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 6+ de dans in burtica
Otiliav spune:
Eu n-am luat niciodata pilule, sterilet nu, ca sa fiu sincera nu m-am protejat niciodata cu cap. Numai ca acum imi pun problema serios ca se pare ca am devenit destul de fertila daca am ramas "nu stiu cand si nu stiu exact cine a fost veriga slaba".
Dragaica, sper sa vii acasica cu vesti bune.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 29+
Iulia Alexandra
tina_80 spune:
Otilia, Carmen, multumesc de incurajari!
Nu stiu de ce dar sunt cu moralul la pamant
tina
31+ cu
Tudor Gabriel
AMR 8+ si vine

Doamne ajuta!
mirela2 spune:
dragaica sa stai linistita ca mai ai pana nasti, bebei sa sta la umbra acolo, ca nu i de ei afara acum

CarmenAlbu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo Dragaica iti tinem pumnii sa fie bebelasii si colul bine. daca trebuie stai in spital pt tratament. pupici. noapte buna tuturor. carmen, felicitari pt interviu.hai ma, nu ma necaji cu comunicarea mama-baieti... multumim tuturor care mi-ati vazut flacaii..:):) Paula cu Mihai 33+ si Stefan (30 oct. 2007)AU MAI RAMAS 6+ de dans in burtica |
HIHIHI, lasa ca ne spui tu mai iincolo si o sa--ti spun mai departe
ai solutii, dar grele
Mai fetelor eu am palmele rosii si dureroase de vreo 2 sapt, daca ma uit din profil zici ca am tras cu carioca!!!!! nu stiu de la ce si ici med nu l-am intrebat..
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu
Victo spune:
oricum si eu sunt constienta de asta si incerc sa profit cat pot de mult de perioada asta cd sunt mici si ma vor pe mine..desi cateodata ma satur..:)..ca apoi..tot eu cu mosu meu vom ramane si ei lela cine stie pe unde..ei, dar mai este pana atunci!:)
de aceea am zis ca pt mine ar fi fost bine al doilea copil o fetita, dar pentru ei..e ok sa fie de acelasi sex. si apropiati ca varsta, sper sa se inteleaga bine.
Paula
cu
Mihai 33+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 6+ de dans in burtica
aelita spune:
DRAGAICA,sunt ingrijorata pana vii sa ne spui cum sunteti !!
27+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
CarmenAlbu spune:
Am schimbat sapt cu cateva ore mai devreme dar se cade ca vine amr
, uau!!!
Victo,
, prietena care a venit sa-mi faca pedichiura are un baiat de 15 ani , are deja o prietena copilul iar mama nu e multumita ca nu e suficient dde frumoasa, am ras azi cu ea despre drama prin care trece
, dar noi mai avem vreme!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
30+ cu 
AMR 9+