Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (112)
Raspunsuri - Pagina 12
Florentina_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 http://family.webshots.com/photo/2476040190102838148rBeoRM erau la pagina 10 Bulina 33+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
Multumesc, racusor

si o 
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 26+ cu
Florentin Andrei. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic***
***Poze***
michelle1981 spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 ca se face bebe guguloi acolo ![]() nu e contractie Bulina 33+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
Sa inteleg ca bb se misca dar eu nu il simt?
Victo, ce mamica frumoasa si ce burtica sexy avem
Tare scump puiul tau

Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">30+ cu 
AMR 9+
racusor2010 spune:
daca nu mai are asa mult loc, nu mai face burtica valuri valuri, dar se pune si el pe unde poate ![]()
cam pe la 30 si ceva de saptamani mi-a crescut brusc burtica si apoi iar se lafaia si dadea din picioare 
Bulina
33+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
michelle1981 spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 daca nu mai are asa mult loc, nu mai face burtica valuri valuri, dar se pune si el pe unde poate cam pe la 30 si ceva de saptamani mi-a crescut brusc burtica si apoi iar se lafaia si dadea din picioare ![]() Bulina 33+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |

Acum nu stiu cat de normal e sau daca chiar trebuie sa ma ingrijorez.
Azi am simtit ceva ceva, dar foarte firav, ca de obicei (ca labuta de pisica
Oricum nu am simtit niciodata tumbe sau picioare in ficat sau coaste... doar gadilituri.
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">30+ cu 
AMR 9+
ela_mm spune:
salutare mamici. venim si noi de la spital. am facut prima perfuzie cu arginina sorbitol si m-a lasat cu acul in vena, ca maine dimineata merg iar, sa mai fac o doza. sper sa aibe efect si sa va zicem peste 2 sapt ca suntem si noi grasunici.
mai am ceva de recuperat din urma, dar am zis ca data tot se inmultesc Mariile pe forumul nostru, ar fi cazul sa ne prezentam si noi: Eva Maria, matulica pusa la ingrasare fortata. si noi ne-am gandit de mult la acest nume. mi-e imi place antagonismul din el. una-i cu pacat, cealalta fara. asa va avea totul intr-un nume.
Ela
31+ cu
Eva Maria
nela_didea spune:
Buna fetelor. Aoleuuu cat mai am de recuperat
, tare harnicute ca de obicei.
Rodyka am vazu pozele, vai ce peisaje frumoase si ce burtica frumusica am vazut
Aelita super camera, sa o folositi sanatosi.
Puiutz eu nu ma mir ca au fost probleme finaciare in firma la cate impozite si taxe exista la ora actuala.Asa ca voi sa fiti sanatosi si sa-si faca Boc firma sa plateasca si el darile la stat din putinul sau nimicul care ramane.
Oana sa-ti tihneasca concediul, sa te odihnesti si sa ai grija de bebe.
27 + cu 
Mergem inainte cu Doamne Doamne
Florentina_C spune:
| citat din mesajul lui ela_mm salutare mamici. venim si noi de la spital. am facut prima perfuzie cu arginina sorbitol si m-a lasat cu acul in vena, ca maine dimineata merg iar, sa mai fac o doza. sper sa aibe efect si sa va zicem peste 2 sapt ca suntem si noi grasunici. mai am ceva de recuperat din urma, dar am zis ca data tot se inmultesc Mariile pe forumul nostru, ar fi cazul sa ne prezentam si noi: Eva Maria, matulica pusa la ingrasare fortata. si noi ne-am gandit de mult la acest nume. mi-e imi place antagonismul din el. una-i cu pacat, cealalta fara. asa va avea totul intr-un nume. ![]() Ela 31+ cu Eva Maria |
ela asteptam peste 2 sapt vestile ca Eva Maria este bine si a mai crescut in greutate. Eu sunt sigura ca o sa fie bine.

Frumoasa combinatia de nume si are o semnificatie interesanta.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 26+ cu
Florentin Andrei. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic***
***Poze***
nela_didea spune:
Fetelor ati auzit ca in curand o sa apara vaccinul pt.TBC in toate spitalele? Doar ca vor fi aduse de dincolo pana ca se va ridica restrictia de la institutul Cantacuznio. Deci o grija in minus.
27 + cu 
Mergem inainte cu Doamne Doamne
CarmenAlbu spune:
Am venit
!
Intalnirea a mers bine, si daca to do list si evaluarea merge bine as putea sa incep din august 5 zile pe luna si din decembrie putin mai mult!
Asta ar insemna ca din aug pana in dec din ungaria si pe urma sa fac 2 calatorii de cate 2 zile pe luna! Pachetul este foarte atractiv cu mult mai atractiv decat ce am in prezent si volumul de munca mai mic in faza initiala, creste dupa un an dar nu ajunge niciodata la cel de aici!
Sunt multumita cred ca am facut o impresie buna, m-au testat in 3 limbi, adica am vb cu unul dintre ei in italiana si franceza cu alti 2 in engleza,!E destul de complex, nu sunt de acord daca lucrez pt ei sa lucrez in continuare pt compania la care lucrez acum insa!
In rest, Racusor cumperi carutul meu
maro cu crem, cred ca e cel mai sic!!!
Am si eu tampoane se sani, sa vad ce nevoie am de ele!!
In alta ordine, mi-a venit pachetul de la marc and spencer, ce bine am cheltuit banii aia, calitatea e deosebita mai buna ca jacadi la body-uri (7 lire 3 bucati) se inchid pe fata, camasile de alaptat nu mai vorbesc un bumbac atat de bun ca impachetata o tii in palma, de vara sa nu transpir ca porcul si frumoase tare!
Am votat, am vazut poze, frumoase, hmmm, si am uitat ce mai era, dar imi aduc eu aminte!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu 
enik83 spune:
buna burtici..
noi azi am ps flori in jardiniere..iar..![]()
suntem obosite..am papat iaurtel si vreau sa va citesc din urma.. cat pot..![]()
ela... sa dea DD sa se faca Eva-Maria grasunica..
cu falcute..![]()
27+ cu o minune de 
poze
http://www.animalut.net/user/enik83.html