bebe nu renunta la biberonul gol

bebe nu renunta la biberonul gol | Autor: dana820

Link direct la acest mesaj

Buna seara mamici ! As vrea sa va cer o parere in legatura cu baietelul meu. Luna viitoare o sa implineasca un anisor, nu a vrut suzeta niciodata dar de ceva timp sta cu biberonul gol in gura si trage din el (cred ca de la dintisori).Termina laptele sau ceaiul si plange daca il iau de la gurita lui. Se intampla chiar si noaptea cand se trezeste de o data sau de doua ori sa-i dau biberonul gol ca altfel nu adoarme. Asta de vreo 2 luni ca de la 5 luni nu mai mananca noaptea, dar daca se trezea bea putina apa si se culca la loc. As vrea sa va intreb daca ii cauzeaza cu ceva ca trage aer pur si simplu..........

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

dana si al meu are acelasi obicei de vreo 2 sapt. La fel nu mi-a luat suzeta, dar acum 2 sapt am fost plecati la Timisoara cu el si la un asemenea drum lung a tot baut lichide si s-a obisnuit cu el in gura GOL. Cand il iau trebuie sa-i distrag atentia cu altceva ca altfel plange. Eu m-am gandit ca poate face rosu in gat, dar pana acum nu are nici o probl. Incerc sa-l dezvat, sa vad daca imi si iese

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana820 spune:

Bine te-ai gandit.....Al meu a avut rosu in gat acum 2 saptamani. Acum nu stiu daca asta a fost cauza dar am stat internata cu el 5 zile pentru ca a fost cam rau. Nici eu nu am avut nici o problema cu el cu sanatatea pana la faza asta. Chiar nu stiu cum sa-l dezvat mai ales noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dennissa spune:

si baietelul unei prietene de-a mele are aceeasi problema
Dar ea ce-a facut?: a pus capac la sticla, din ala ce se pune sub tetina sa nu cura lichidul cand il transporti (stiti la ce ma refer, nu?) si i-a dat copilului biberonul asa..pe post de zuzeta ca nici el nu accepta suzeta
Si cand are "chef" de supt biberonul gol, ii da sticluta (cea mai mica din casa de 60 ml) cu capacul pus si trage baiatul din tetina de numa...dar se plictiseste repede si-l arunca
Ea zice ca intr-o saptamana se satura copilul de "prostia asta" cum ii zice ea

Mergi la inceput

Dennisa multumesc pt pont, am sa incerc.

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Am incercat varianta lui Dennisa si da rezultate, nu-i place sa suga biberonul astupat si-l arunca.
Dana la voi a dat rezultate vreo metoda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dennissa spune:

SoriLea- ma bucur ca ti-am putut fii de ajutor!
Multa sanatate!

Mergi la inceput