Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (389)
Raspunsuri - Pagina 15
aniast72 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Roxana_G
Hei, sigur nu ai trisat cumva? Felicitari Adhnana si sarcina usoara! Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Nuu, nu am trisat...

Andreea,
cu
(AMR 14-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Happiness_4_us spune:
Eu, care urmaresc de ceva timp listuta cu gravidutze noi, va spun cu mana pe inima ca, Adhnana nu a fost adaugata acolo azi.
Este de cateva zile adaugata pe listutza cu gravidutze.![]()
Deci, alta a fost modificarea, na! Ca sa nu puteti dormi la noapte!![]()
Eu sunt trista, un alt actor preferat, s-a stins.
M-au napadit multe amintiri din copilarie, in special vizionarea multor filme romanesti, insa preferatul ramane Toate panzele sus, cu Iszmail.
Ramas buna, Jean Constantin!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Happiness_4_us spune:
Cu scuzele de rigoare, La multi ani fericiti, Irina!
Sa fii sanatoasa, sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos, iar fiecare zi sa-ti umple inima de fericire, alaturi de familia ta frumoasa!
Te
tare tare!
Trimite la mine Amandina, daca nu ai pretendenti la ea. Promit sa o sheruiesc cu duoamna C. ![]()
Va pup pe toate!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
aniast72 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Aniast, nu mai ne spui nimic de vladi si samburelul din burtic. ![]() |
Ba zic, ca tot imi propusesem de multa vreme sa povestesc numai ca nu apucasem.
Pentru faza din seara asta n-are sens sa va povestesc ca tot avem probleme cu mancarea, ca nu ma asculta, ca in continuare loveste, ca in continuare poarta pampers....de-ale copilariei. Mai bine sa va povestesc faza:
Il imbracasem in pijama, ne pregateam de nani. Eu, suparata pe el ca in parc a aruncat cu nisip in mine,
el...dornic sa ma impace. La un moment dat imi spune: Mami, vreau sa-ti spun un secret. Eu ma apropii cu urechea de gura lui, el ma ia de gat si-mi spoteste la ureche: Te iubesc, mami" apoi ma pupa pe obraz.
Lacrimile mele erau pitite bine in spatele pleoapelor....In alta ordine de idei, de la 1 octombrie o sa incepem gradinita. Am fost impreuna ieri sa depunem dosarul, vorbisem in principiu atat cu educatoarele cat si cu directoarea. Pe directoare nu o cadorisisem si urma sa o fac in ziua depunerii dosarului...
Am plecat foarte tarziu de acasa, impachetasem un parfum si urma sa cumpar un buchet de flori, in ultimul moment ma razgandesc si renunt la flori si zic cu voce tare: "Da-le in colo de flori, Vladi...nu mai cumparam" Vladi raspunde: Si ce facem, mergem la gradinita si le spunem educatoatoarelor despre flori?"
Am ales grupa mijlocie, deci din toamna Vladi va fi cel mai mic din grupa, pentru ca am vrut o anume gradinita de stat, destul de laudata, cu 2 educatoare cu vechime si experienta. Sper sa fie o alegere buna....
Bebelusul din burtica creste, usor usor ne apropiem de liman. Bineinteles ca emotii tot sunt, la echo morfofetala de semestrul 2 a aparut un con de umbra iar diagnosticul a fost; "posibila calcificare splenica sau abdominala". Dupa 2 saptamani am facut o reevaluare, punctul de 5/3 mm s-a transformat in 2 puncte mai mici...echografista spune ca probabail asa erau si la prima echo dar ca acum a mai crescut stomacul si s-au vazut mai bine.... deci s-a eliminat a fi vreo problema la splina, a mai ramas stomacul. Prof. Vladareanu spune ca "probabil ca nu e nimic grav, echografista e tipicara de a vazut asa ceva...ca el e convins ca e totul in regula". Intre timp am fost si la o echo la Herghelegiu care mi-a spus acelasi lucru, ca e alarma falsa si ca e totul in regula.
Sper si eu acelasi lucru.
Marti pe 1 iunie o sa plecam pentru 10 zile in Turcia la un super all inclusive...asta astept cu mare nerabdare ca sa scapam de griji si sa ne relaxam cateva zile toti trei, sa nu trebuiasca sa mai gatesc, sa fac curat, ci sa stam pur si simplu la joaca.
Cam asta despre noi, inca nu ne-am apucat de pregatiri pentru sosirea noului membru al familiei dar, avand in vedere ca marea majoritate le am de la Vladi, incet-incet le aranjam pe toate cum trebuie.
Va pup si ma retrag spre pat ca deja orele sunt inaintate.

Carpatina, sa stii ca ma bucur mult cand mai intrebi de mine si imi fac "mea culpa" ca nu pot raspunde apelului de fiecare data.

Andreea,
cu
(AMR 14-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
carpatina spune:
Nana, ce printesa mare si frumoasa e Bibi! 
p.s. da' si taica-sauuuuuu!
E fratele tau?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
babylina spune:
A trecut si operatia. O operatie banala , dar necesara din pacate. In mod normal trebuia sa raman internata pana a doua zi, dar mi-a dat drumul acasa. Trebuie sa ma duc din nou maine la prima ora.
Bogdan a stat cuminte in masina cu taicasu in parcare la spital I-am dat o masinuta noua cand am intrat in spital si nu se mai desparte de a.
A fost mai greu acasa. Era frant de oboseala dar cerea " sa dormim". De obicei asta inseamna sa manance tzata. Cum am auzit ca dupa anestezie nu trebuie sa manance l-am tot amanat bietul de el Cum ma vedea ca stau pe pat cum cerea " sa dormim" asa ca am stat pana cum in picioare . La un momendat franta de oboseala si deja cu durere la operatie m-am culcat in pat. vazandu-ma ca plang a cerut sa stea cu capul pe umarul meu. L-am mangaiat pana a adormit. Ii mai oferisem sa stea cu capul pe umar sau pe burta dar refuzase. Acum in sfarsit doarme bietul de el.
Nu stiu daca asta urmeaza chiar intarcarea , dar e inceputul intarcarii. Mai greu este ca, in mod normal trebuie sa il imbratisez si mai des decat inainte , dar din cauza operatiei nu pot. Taietura este pe piet Asa ca pentru el , este si lipsa alaptatului, a luatului in brate si a imbratisarilor. Il pup si ii spun ca il iubesc mult, dar nu il pot ridica in brate Azi a mancat doar inainte de a intra in spital. Bietul de el. Vroia sa doarma si nu putea pentru ca e invatat sa adoarma la san.
A trebuit sa stau toata ziua in picioare. Pe la 6 am adormit si eu pentru o ora jumatate. Cand s-a trezit si l-am scos afara sa uite si sa il obosesc.
S-a culcat la 12a noapte. Imi tot zicea" mami scoate operatia". Ce sa faci cu ea. " sa o dau la alti oameni"
Inainte de a adormi suparat, m-a tot rugat " mami , da=mi mie operatia sa ma doara pe mie". I-am zis sa puna capul pe mine sa doarma , asa cum a dormit dupa amiaza, dar nu a vrut. S-a suparat si s-a culcat la picioarele patului.
Acum urmeaza noaptea. De obicei se scoala de cateva ori sa manance. Of....nu stiu cum o sa trecem si peste noapte. Aveam un san plin si ma durea. Am scos laptele si l=am pus in biberon, poate accepta.
A ras 3 sticlute de 100 de grame, spre seara, poate nu se trezeste sa mai ceara.
Sper sa nu fiu nevoita sa dau inapoi si sa reusesc sa il intarc daca tot l-am tinut toata ziua fara. Poate nu era momentl acum....
Ma duc sa dorm ca maine la prima ora trebuie sa fim la spital.
papanash spune:
multa sanatate, babylina ! refacere usoara !
of, Adi vomita de vreo ora, adica de 4 ori pana acum...i-am dat debridat si sper sa fie ok. aseara a baut mai mult lapte decat de obicei, o fi de la asta ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
slippers76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash of, Adi vomita de vreo ora, adica de 4 ori pana acum...i-am dat debridat si sper sa fie ok. aseara a baut mai mult lapte decat de obicei, o fi de la asta ? ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Ma indoiesc ca ar fi de la lapte de 4 ori... Vomita cu jet sau doar ii vine inapoi si scuipa?
Babylina refacere rapida si usoara

papanash spune:
enterocolita. vomita jet, acum iar a comis-o, de-abia am venit de la medlife. i-a dat debridat, hidrasec, sab simplex, nimic pt voma. regim. e moale rau, nu se tine pe picioare prea bine. cica daca continua asa ne interneaza.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )