Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (389)
Raspunsuri - Pagina 11
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash ce daca ma duc la Sonisphere festival, Iron Maiden, AC DC si altele ? |
Ne vedem la Metallica?
Roxana_G spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui mihailescu teodora
Aoleuuuu ![]() ,are unele din Maldive in costum de baie.....!!!!![]() ![]() ![]() Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Antalya 2009 Nasi 2009 Povestea nasterii |
Asa e, am! O sa le pun cand pun mana pe calculatorul Alexandrei ca acolo am aciuat temporar pozele pana rezolvam problema hardului meu.
Sabina spune:
Gabi, minunate sunteti! ce burta?? lasa mami, ca dupa 9 luni incepi sa-ti revii.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui papanash mey, eu suspectez un complot la gradi, asta al meu iar nu mai vrea la oala sau wc. duc eu munca de lamurire (cu folos) in weekend si dupa aia iar incepe cu 'nu veau la oala, nu veau la wc...." pai cred ca nu-i incurajeaza de loc, din contra, ca le e frica sa nu ramana fara ei. Stiu ca la stat nu-i primeste cu pampersi. asa ca noi, tot la stadiul pampers suntem din nou. ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Doamna, sa nu ma injuri, dar nu cred ca sunt de vina aia la gradi. Ca asa face si fii -miu de la o vreme de ma seaca. Eu ii pun pampers la somn, ca atare se abtine si de pipi si de kk pana ii pun pampersul. Altfel refuza si oala si wc, rar il mai convingi sa faca la oala, si l-am urmarit in weekend, daca face de 4 ori pe zi e bine (nici nu stiu dc e bine sa se abtina atata). Noi la gradi nici nu ii mai dam pampers, deci sunt nevoiti sa il puna la wc. Si rar vine acasa schimbat.
Ma rog, acuma o dau la cotita, o vina pot sa aiba daca nu il pun si scapa pe el. Pe al meu asta in demoralizeaza si nu mai vrea sa stea fara pampers ca nu ii place sa scape.
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Roxana, pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! ![]() M-am invrednicit si eu si am pus niste poze pe contul comun de flickr, sunt rupta, fug sa dorm ![]() |
Eu tot datoare raman cu pozele alea.
Dar m-am delectat cu pozele voastre. Vai ce fete frumoaseeeeee! Pup tare rozalindele.
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui Sabina Gabi, minunate sunteti! ce burta?? lasa mami, ca dupa 9 luni incepi sa-ti revii. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
A zis ea de burta? Doamne fereste, pai arata traznet Gabriela!
SabinaY. spune:
Vazut poze cu botezul Sarei!Gabriela arati traznet!
Si am vazut si poze cu botezatul Alex...mai mami,te-ai zgarcit in detalii
.Totusi am zarit tinuta frumoasa!![]()
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
crishtina spune:
Gabriela La fel si eu...la Robert nu am avut treaba cu cojitele...in schimb la Nicole a avut tare multe. Eu am rezolvat asa: inmuiate cu ulei inainte de baie...lasat putintel..si apoi frecat capusorul cu periuta din aia de pieptanat...nici f moale nici f tare. Apoi spalata. Nu se duc din prima toate...incet incet. Mie mi-a recomandat pediatra un ulei special pt pielea grasa si pt copii...insa zic eu ca merge si cu ulei de copii normal banuiesc ca nu e diferenta intre ele...doar pretul ![]()
Crishtina cu Robert(09.09.2007)
&
Nicole (18.11.2009)
crishtina spune:
Edit: Poate te intereseaza...asta e uleiul ce am folosit eu
http://www.farman.it/product.asp?id=185&title=Prodotti-Igiene-Aldulti-Articolo_Bioclin_Olio_Dermatologico_Bagno-Doccia_250_ml
Crishtina cu Robert(09.09.2007)
&
Nicole (18.11.2009)
ancasilv spune:
Buna, buna! Vai, ce de informatii am primit. Le-am notat pe toate, acum am de unde alege. Va multumesc f mult! Raman datoare. Pupici
anca, mami de
Vladut... 06.10.2007

de
Mihnea Andrei(17.10.2007)