Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ROXANA - Pe tine te intreb in mod special, ca si tu, ca si mine, ai avut kg din belsug si mai esti si la a doua sarcina, dar cine stie poate sa-mi raspunda ca doar asta vreau.

_ Cum ti s-a retras burtica? Adica, restul de piele cat de mult a ramas, cat de ferm sau elastic, nu stiu, in functie de cum e la tine...

La mine prima data, adica la Dami, desi am luat multe kg si aveam burta mare, s-a retras frumos, dar acuma.....ma ia cu ameteli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Salutare fetelor!!! Vreau sa ma mut!!! Coleman inca nu e convins, dar am gasit un compound unde s-au mutat sau urmeaza sa se mutre vreo 10 familii de la biserica, ne cunoastem, de la Bible Study si noi si copiii si e la 10 minute de serviciul lui Coleman 9acum face o ora!!!). Va tin la curent, mie mi s-a pus pata si daca reusesc sa il conving pana la sfarsitul lunii viitoare suntem mutati.

Dayanara -- nu am cercetat in amanunt, dar eu stiu ca la copiii hraniti exclusiv cu formula trebuie inceputa diversificarea mai devreme nu pentru ca nu se satura sau nu cresc, ci pentru ca laptele ala nu are tot ce le trebuie si in plus poate duce la obezitate, mancand prea mult, pentru ca este incarcat artificial cu prea multe vitamine. Cel putin cand am inceput la John, am studiat problema cat de cat si asa am concluzionat, el fiind numai pe formula si luand foarte mult in greutate (arata la 4 luni de 9-10 luni). De data asta, daca imi ajuta Dumnezeu sa continui alaptatul, nu incep inainte de 8-9 luni.

Blue Kidoo -- si copiii mei au adrese de email de bebelusi si le-am scris de cand erau bebei si noi si bunicii si matusile. John deja isi foloseste adresa, le scrie bunicilor, lui ta-su cand e plecat in delegatii... e foarte dragut...

Asteropi si Kossir -- spuneti-mi si mie ce e cu puiutul Vladut ca eu nu pot sa deschid blogspot... am o prietena care are un baiat Vlad de vreo 10 luni, m-au trecut fiorii cand am citit numele, insa cred ca as fi aflat daca era vorba de el...

Va pup fetelor...

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana v.am vazut pozele de la 3 lunite au venit hainutele asa.i?
adica mi s.a parut ca are ceva de acolo de unde ati comandat voi, pe el

miria mie dupa prima sarcina tot mi.a ramas o fasie de burta moale care oricat de slaba eram tot nu se ducea si nici macar nu puteam sa mi.o trag asa intentionat
acum clar ca va ramane la fel sau mai mult, asa ceva se duce doar cu abdomene de la inceput sau cu foarfeca
eu am facut abdomene si se vedeau rezultatele ,dar nu am timp si nici chef
in primul rand nu mai port bluze scurte, si daca le port ma doare undeva ca se vede , aici pot sa ai si 100 de kg sa porti pantaloni scurti sa fusta scurta nu se uita nimeni urat sau nu comenteaza...asa ca ma doare undeva pe mine personal ce se vede si ce nu

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

ciao!
revenim si noi...se vede ca a venit vremea buna, cred ca tata lumea e pe la plimbarica.
Am o intrebare, poate fetele ce au soti preoti stiu mai bine sa ma lamureasca: eu cum stau in Italia as vrea daca se poate sa merg la preot doar sa imi citeasca mie (imi spuneti exact si pt ce se citeste si in ce consta?...nu ca sunt necredincioasa, dar pana acum nu am fost curioasa sa stiu ce si cum e) si botezul micutului as vrea sa il fac in tara, cu familia, dar doar peste cateva luni. Se poate, e ok?
Va intreb pe voi, ca preotul ortodox e mai departe si nu m-as duce pana acolo doar sa il intreb...
A! si e ok daca se citeste peste 40 zile?, ca eu acum am 40...si se poate in orice zi la orice ora, trebuie sa ma pregatesc cumva inainte?

Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)

Mergi la inceput

freedelia aici se recomanda la 6 luni chiar si cei cu lp, intr.adevar silvana e exclusiv cu lp si ia nu f mult, dar destul in greutate, zic nu f mult, pt ca o fetita manca la fel ca ia si lua 1500 kg pe luna, a fost diversificata la 7 luni si toate bune si frumoase
fata de ivan care cu lm a fost vai de mama lui de.mi venea sa.i dau la 3 luni sarmale:))) evident ca glumesc si vb din experienta mea si ce am eu de gand sa fac

de ce nu ar vrea coleman sa se mute?

POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

delia dar de ce asa tarziu diversificarea? la 8-9 luni? eu din ce am citit si auzit la pediatrii, dupa 6 luni LM nu mai asigura copilului toate cele necesare.

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui LAlexandra

ciao!
revenim si noi...se vede ca a venit vremea buna, cred ca tata lumea e pe la plimbarica.
Am o intrebare, poate fetele ce au soti preoti stiu mai bine sa ma lamureasca: eu cum stau in Italia as vrea daca se poate sa merg la preot doar sa imi citeasca mie (imi spuneti exact si pt ce se citeste si in ce consta?...nu ca sunt necredincioasa, dar pana acum nu am fost curioasa sa stiu ce si cum e) si botezul micutului as vrea sa il fac in tara, cu familia, dar doar peste cateva luni. Se poate, e ok?
Va intreb pe voi, ca preotul ortodox e mai departe si nu m-as duce pana acolo doar sa il intreb...
A! si e ok daca se citeste peste 40 zile?, ca eu acum am 40...si se poate in orice zi la orice ora, trebuie sa ma pregatesc cumva inainte?

Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)

Vrei sa-ti citeasca un preot ortodox?
Daca da, nu tb sa-ti citeasca numai tie ci si pruncului.
Se citeste in ziua cand ai implinit 40 de zile, nu m dvm sau m tarziu.
Tb anuntat preotul..
De botez, il poti face in tara.
Insa, nu sunt de-acord cu botezul trecut de 3 luni..e o parere de-a mea, nu mi-o lua in considerare.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Roxana multumim pt vizionarea pozelor! Seamana un pic si cu tati, avand parul negru.
Am vazut si noi pozele voastre (eu si Ioana), e o dulce Silvana.
Oanka, andra_s

Am mai vazut pozele cu Eric ale Oanei, mie mi se pare ca seamana cu tine..mai ales in poza asta.
freedelia sper sa-l convingi pe sot si sa va mutati, daca e mai bine.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

ma nu stiu...ivan o pupa toata ziua, o iubeste in felul lui dar cred ca daca nu.s pe faza ceva nasol i.ar face sigur, i.ar da cu ceva in cap...stiu copii care au vrut sa.si arunce pe geam fratii mai mici, i-au bagat in cuptor etc :))) toate cazurile cu final fericit
acum de la mucoasa am avansat la bebe imputit

POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

Ioanact, Andra, Roxana intr-adevar, in afara de ser nu am ce sa-i pun. I-am pus si colargol si a scos f multi muci. L-a vazut azi dr si a zis ca n-are nimic la plamani, bineinteles ca acolo nu mai haraia, de fapt se intampla mai mult noaptea. Am avut si un motiv de bucurie pt ca in mai putin de 3 sapt a luat 700 de grame! si eu care ziceam ca nu am lapte suficient si, cateodata, am si eu senzatia ca molfaie in gol si nu mai trage nimic ca nu mai are ce, cum spunea si Denisa.

Mergi la inceput