Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 11
dayanara spune:
ina din cauza refluxului nu sta in landou, in scoica fiind incorporat nu.i mai vine inapoi acidul ala...
ivan doar in scoica a stat pe post de carucior pe cadru si silvana sta si in landou destul
freedelia poti lua scoica in avion doar daca iei loc separat pt bebe, cum pana in 2 ani nu e necesar si daca e zborul scurt il tii in brate, nu te lasa cu scoica decat daca ii cumperi bilet normal
andra eu bag aerul cand e cald afara, depinde ca am inteles ca sunt diferite aeruld e clima si tot asa , nu ma pricep dar de ex in centre comerciale e mereu aer si n.are nimic
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
andira spune:
Andra - si eu merg cu aerul conditionat in masina, as muri altfel, dar incerc macar sa nu-l indrept spre bb, si ma mai uit, sa nu-i fluture freza.
Ina -eu nu i-as da apa, dar l-as pune mai des la san. Nu e nevoie sa-i dai apa, dar ai grija sa se hidrateze.
Fetelor, multumesc pentru incurajari si felicitari, bb e bine deocamdata, ii dau vitamina C naturala (e groaznica, am gustat si eu) si picaturi in nas, pe care le detesta.
Azi inaugurez legume la gratar cu mujdei de usturoi, sunt tare curioasa ce parere o sa aiba.
Dar daca nu zice nimic la vitamina C si nici la glicerina cu stamicina, care e ingrozitor de amara, ma indoiesc ca o sa protesteze la mujdeiul de usturoi... ce-ar mai fi mers si niste cartofi noi prajiti... sau macar la cuptor...gata, dau comanda sa-mi faca mama sau socrii, se mobilizeaza cineva!
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
dayanara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andira Azi inaugurez legume la gratar cu mujdei de usturoi, sunt tare curioasa ce parere o sa aiba. Dar daca nu zice nimic la vitamina C si nici la glicerina cu stamicina, care e ingrozitor de amara, ma indoiesc ca o sa protesteze la mujdeiul de usturoi... ce-ar mai fi mers si niste cartofi noi prajiti... sau macar la cuptor...gata, dau comanda sa-mi faca mama sau socrii, se mobilizeaza cineva! Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010) |
pt moment am crezut ca gratarul e pt ea :)))))))))
pe urma mi.am dat seama ca te referi la gustul laptelui
POZE
AMr...4kg
andira spune:
Dayanara - hi hi, pana incepe diversificarea, la 6 luni, o sa stie cam ce gust au toate, ca eu sunt acum cum era Delia in sarcina, adica no limit!
Mai putin Coca Cola si sucuri acidulate, ca mi-e sa nu-i bolboroseasca burtica...
Ai mancat din salamul ala?
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
asteropipan spune:
ANDIRA eu am papat acum 3 zile niste tatziki(care stii are si usturoi),mandra nu a facut figuri la tzatza , in schimb mi-a cam facut diaree, nu f f moale, dar a facut cam 5 scaune a doua zi, ceea ce e f mult pt ea,in general face decat o data max 2ori.
fetelor, de ce va e rusine ca sunteti din Romania
eu sunt f mandra ca sunt romanca,acolo m-am nascut, acolo sunt radacinile mele...
chiar i-amzis sotului intr-o zi....cand o sa mor, sa ma ingropati in Romania , nu aici
oricum ar fi tara, oamenii, situatia de acolo....asta este...tara mea este.
ca imi este mult mai bine aici din toate pctele de vedere,norocul meu,dar nu pot spune ca sunt grecoiaca, nici peste 30 de ani aici(chiar daca am si putin sange grec, din partea bunicii tatalui)
si nu mi-a fost niciodata rusine sa spun ca sunt romanca...si nici nu-mi va fi...
eu uuna, asa simt, insa respect si simtirile voastre KOSSIR si FREEDELIA
pupici....
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
dayanara spune:
andira mananc salam in prostie, gol
intr.o seara chiar mi s.a afcut rau de la el :)
asteropi, imi permit sa raspund, kossir dimpotriva e nationalista, adica nu doar ca nu.i e rusine dar f mandra si bravo ei si tie
eu n.am zis ca mi.e rusine ca.s romanca, mi.e altceva mai urat decat rusine, dar cum spui tu fiecare cu ale lui
POZE
AMr...4kg
freedelia spune:
Dayanara -- te lasa cu scoica in avion si fara loc, in cel mairau caz te pune sa o pui in compartimentul de bagaje sau daca e prea mare o iau ei si ti-o dau cand o ceri. Insa daca ai locul de la bulk head (acela unde se pune si bazinetul) ai loc destul la picioare sa tii copilul in scoica si e mai sigur decat in brate.
Cat despre rusinea de a fi romanca, nu mi-e rusine propriu-zis, insa m-am saturat de ochi peste cap si de idei preconcepute. Mai ales din parte Europenilor de aici, nu vreau sa trebuiasca sa demontez pareri gata formate, vreau ca atunci cand ma cunoaste lumea sa isi faca o parere despre mine bazata pe persoana mea nu pe compatriotii mei. E mai simplu, atata tot. PLus ca sincer, eu constat mereu ca am mult mai mult in comun cu Americanii de aici si chiar cu alti Europeni decat cu ROmanii sau alti est europeni. La multe -- de la cresterea copiilor,la relatiile cu sotul, la felul de comunicare, multe... cand ajung in cercuri de romani nu ma simt bine si mereu imi vine sa ma iau de ei pentru aberatiile pe care le spun... Nu toti, dar, din pacate, multi...
Sper sa nu creez discutii aprinse...
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
dayanara spune:
freedelia da, credeam ca te referi sa pui scoica pe scaun ca in masina
dar daca iei si caruciorul normal si scoica intra la 2 piese si ai voie doar una gratis
eu vb in romaneste pe strada...deci nu asta e problema, ca mi.e lene mie sa vb spaniola mereu, dar nu cu ivan pt ca el vb spaniola si mi.e greu sa.i explic in romana, dar oricum intelege ca ne aude pe noi si ne raspunde in spaniola
nu.s nici mandra nici, rusine, pur si simplu mi,e indiferent si mi.e sila de sistem nu de oameni ca multi de aici care au de suferit dupa urma lui....
POZE
AMr...4kg
michelle_sf spune:
AM REUSIT!!!!!
In sfarsit am terminat de citit tot si pe deasupra am pus si poze pe contul comun de gmail. Imi pare rau ca m-ati dat disparuta si ca nu am mai dat nici un semn, dar noi am profitat de vremea frumoasa si am iesit in parc de dimineata pana seara, iar cat au fost ploile am fost pe la bunici, ca sa nu stam acasa.
Va multumesc mult si pentru urari, nu imi vine sa cred ca Andrei are deja 2 luni. In continuare e foarte cuminte, nu am avut colici deloc, se trezeste o data pe noapte sa pape si adoarme destul de repede inapoi, gangureste foarte mult, mai ales dimineata. Ma topeste, zice a, ng, gu, ga, uuu, de cateva ori a zis si buuu. Azi am facut si vaccinul de 2 luni, si a fost foarte curajos, a plans foarte putin.
Imi pare rau pentru copilasii care se chinuie cu colicii si cu noptile nedormite. Adevarul e ca sunt o norocoasa, si sotul ma ajuta foarte mult, ii place sa stea cu Andrei, se inteleg tare bine. Pacat ca nu are si tzitzi, ca puteam sa plec de acasa cu zilele
Promit sa intru mai des si sa va si raspund, acuma am facut doar o scurta retrospectiva de familie fericita pana in al noualea cer
Va pup, o seara minunata sa aveti!
Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE
andra_s spune:
multu' de aspunsuri fetelor, am inteles ca nu AC e buba din cauza careia a plans ianis aseara, na o avea si el durerile lui, asa din senin. nu va spun ca l-am cautat in gura de nu stiu cate ori sa vad daca de la dintisori sunt durerile si azi-noapte am visat ca ii daduse o masea
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!