Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (111)
Raspunsuri - Pagina 14
racusor2010 spune:
larisa, asa il pun eu pe sot sa imi aduca cumparaturile pentru bebe sa ma mai uit la ele
cum trebuie sa ne mutam stam cu toate in pungi...o sa le spal pe la 36 saptamani, sa nu avem surprize...dar acum tot ce luam le depozitam frumos
dar abia astept sa le vad in camera lui bebe, sa il tin pe bebe in brate, sa vad ca e bine si sanatos
pana atunci bantui pe net..acum am vazut la miniblue niste piese de mobilier hazelnut + ivoire, foarte dragute...numa sa se potriveasca cu ce am luat noi, daca nu, facem la comanda dar macar m-am mai linistit, ca pot sa scot ceva din combinatia asta
Bulina 33+ cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
paula_m spune:
Buna seara
Harnicute ca de obicei...
Fetelor, mie mi-a placut f mult cum era imbracat printisorul Carol Ferdinand( cred ca asa il cheama) la botez...mi-a placut tare mult camasuta aia micuta, traditionala (ie) cu care era imbracat. Aveti idee unde as putea sa gasesc si eu asa ceva?
Paula, 31+ cu , Raul Codin
AMR 8 saptamani
crissy77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larissa_79 baietel..data viitoare... Larisa 31+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 9 saptamani pana la http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
ioi, Doamne, poate intr-o viata viitoare
Cristina 26 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)
larissa_79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui crissy77
ioi, Doamne, poate intr-o viata viitoare Cristina 26 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
hai mai...uite ma bag io sa iti tin companie la odiseea urmatoare...ca eu mai vreau inca 2...baieti!
Larisa 31+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
racusor2010 spune:
paula, auzisem la tv ca i-au fost facute special
cred ca te poti duce la muzeul taranului sau al satului sa ceri datele de contact al celor care fac ii si costume traditionale si sa ii suni sa ii intrebi...
asa gata facute, nu stiu daca sunt pe undeva
Bulina 33+ cu poznas
CarmenAlbu spune:
Larisa pai uite cam la fel si aici, asta dupa ce am fost in magazine si am incercat cateva, cam la toate marcile care mi-au atras atentia erau aceleasi preturi ca la bugaboo numai ca aveau o multime de componente imposibil de transportat pe laga tot ce imi mai trebuia si nu gaseam o geanta decenta pentru facturare la aeroport decat peste 200 euro si de aici decizia mea, ca si sotul ma innebunise sa am grija la transport ca acolo va fi cel mai greu!
Cand am fost in iarna in miami am vazut carutul la un cuplu in vacanta si mami tinea copilul , tati a apasat pe o pedala s-a strans carutul imediat si l-a bagat in geamantanul lui din fas, l-a inchis cu cheia si la bagaje, mi-a ramas intiparita in minte imaginea!
Ce sa-i fac acum l-am luat si abia astept sa vina
De costumasul traditional poate prin statiunile montane la cei care vand produse traditionale, au si cosuri de rachita pt bebe foarte frumoase!! Eu o imbrac in rochita alba!
Aelita si sotul meu e la fel de conservator pana il pun in fata faptului implinit!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu
lalala13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Buna seara Harnicute ca de obicei... Fetelor, mie mi-a placut f mult cum era imbracat printisorul Carol Ferdinand( cred ca asa il cheama) la botez...mi-a placut tare mult camasuta aia micuta, traditionala (ie) cu care era imbracat. Aveti idee unde as putea sa gasesc si eu asa ceva? Paula, 31+ cu , Raul Codin AMR 8 saptamani |
da, la Botezatu auzisem ca el le-a facut...
----------------------------------------------
my somebody....
32+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
racusor2010 spune:
mai fetelor, oare de CD avem cum sa mai aflam ceva? o fi bine?
o fi lasat nr de tel in contul comun?
ultima data era cam rau, si psihic, si cu contractii...
Bulina 33+ cu poznas
michelle1981 spune:
sorina la multi ani, un bebe sanatos si mancacios!
racusor materialul de la espiro e f fain. Mie imi place mai mult decat chicco.
Referitor la greutate, sa stii ca nu e chiar f usor dupa ce ii montezi rotile (cele din spate sunt de aproape 40 cm diametru).
In primul rand trebuie sa te gandesti daca iti foloseste un carucior off-road. Eu de asta l-am ales.
larissa si noi (eu si sotul) suntem din BT.
Sa-ti traiasca nepotelul dolofan! E dulce foc! Si sora ta arata fff bine!
Pe nasi ii stiu (el a fost coleg cu mine de an in facultate impreuna cu sora nasei), iar nasa a fost colega cu mine de an la master si cu sor-mea in an la facultate. Ce mica e lumea!
carmen camera arata ca din reviste!
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">29+ cu