Leoaicele DC **51**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

de la servici

Gabi , esti bine?

Annie , ne arati goblenurile cusute de tine?

Katty , unde umbli? sper ca sunteti bine

Lali , nu stiu daca ti-am spus dar imi plac pozele tale, tare bine iti sta!

Danny , cum se simte Teo?

unde gasesc poza Dariei de la concurs ca nu o vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Aici sunt, dar mai mult ma joc in FB, ca am gasit niste joculete faine si pe acolo imi omor timpul! M-a furat!
Suntem bine, nu ne plangem decat ca de luna viitoare vom fi nu saraci, ci foarte saraci! Ne taie de tot, nu 25, ci 75%, amandorura!
Poza Dariei este cea care e a 4-a acum in Clasamentul general...e foarte frumoasa!(mam-1.jpg)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui catutza

Gabi , esti bine?

...o sa treaca si asta...ms de intrebare

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

neata, ce fac felinele

eu m-am vopsit.... deh incep sa albesc si... tre sa acopar, si cand ma hotarasem s-o las mai moale cu vopsitul

Cata, am pus linkuri cu goblenurile care leam cusut, si cu cele le-am comandat
restul cu noi de la zoo, poate mai tariu, azi, ca trebe sa spal mopuiesc, sa-mi schimb capu...ca ma trezit cu dureri....burta ma doare desi au trecut rusii, si acum ma apropii de ovlatie.... ma gandesc sa-mi scot ovarele, serios vb eu sunt normal fara dureri o saptamana pe luna, atat,

apropos, scuze ca intreb aici, dar pt suspiciuni de hemoroizi la ce dr apelez, ginecolog? sau care ???

pup u all! O zi mai faina ca a mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Buna ziua feline dragi!

Cred ca v-ati baut cafeaua pana la ora asta,asadar va ofer un pahar cu sirop de capsuni..cu gheata.

Ce mai faceti? Ce mai ziceti?

Cata,Katty,sigur ca va trece cineva pe la casa,zilnic sper..:).Apa a inceput sa se retraga,nici n-a mai plouat prin zona .Acum strang numai jumatate de galeata zilnic,sper pana sambata sa nu mai izvorasca.

Katty,n-am inteles eu bine? Sper sa nu..75% din fiecare salar sau la un loc?
Oricum ar fi e tare rau.Trebuie neaparat un alt servici pentru unul din voi,macar,sau un job nr 2..

Eu am terminat bagajele,azi trebuia sa stau la casa cu oamenii care trebuie sa vopseasca gardul..care au amanat pe maine,iar..de vre-o luna tot amana,prin urmare tot pe acasa,am sa mai fac cateva cutii.

Deci ,sant prin zona..
Pupici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Ca de obicei ,mie imi ia ceva timp pana scriu un mesaj si n-am vazut ce ai scris Annie.
Sa stii ca si eu am spus ca nu ma mai vopsesc..dar nu se poate.E prea mult par alb,prin urmare am incercat cu henna castaniu.Nu s-au acoperit bine firele albe,tot se vad ,e drept ca putin mai colorate.
Acum insa nu ma mai pot vopsi o perioada cu vopsea,cica nu mai prinde,asa zice doamna coafeza.
Si uite asa am facut boacana..:)

"PROCTOLOGÍE s. f. parte a medicinei care se ocup#259; cu afec#539;iunile anusului #537;i ale rectului. (< fr. proctologie"
Banuiesc ca trebuie sa cauti un proctolog..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Annie, mergi la un proctolog! Daca poti, roaga pe cineva sa-ti trimita din tara un unguent cu tataneasa, eu pot sa-ti iau de la Olanesti, dar cum ajunge la tine?... iti zic ca face minuni!

Adi, asa e cum iti zic, putem sa ramanem fara 75% din veniturile familiei! Suntem bugetari amandoi, si avem si acelasi loc de munca, deci amandoi suntem afectati la fel, asta e, sper sa trecem peste asta! O sa mancam paine cu ceapa si cartofi! Vom face silueta de nevoie! Spor la bagaje, si drum bun!
Am editat, ca mai bine iti zic pe mess ce si cum...

Mergi la inceput

hello!

Katty , nu pot sa cred! taiere de 75% din fiecare salariu???? pai mi se pare enorm!...poate mai sunt sanse si nu se taie asa de rau totusi, sau taie doar la unul din doi

Annie , multa sanatate! eu stiu ca ai pus link cu ce ai cumparat dar ce ai cusut tu nu am vazut

Gabi , ma bucur ca esti optimista

de la noi nimic nou, asteptam sa vedem ce decide guvernul nostru- eu ca sunt bugetara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Ollaaa!
Catutza
Ce faceti? Aici a tras o ploaie de miroase totul a nou acum

LA Multi Ani tuturor sarbatoritilor zilei
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Lali , am vazut la tv ca a fost furtuna la voi
voi cum sunteti, mai pleaca sotul tau pe vas?

eu am o stare de kko, cand vad ce e in tara asta, ce fel de oameni ne conduc nu stiu ce va fi cu noi, de aceea am zis ca de unde de neunde sa mergem la mare anul asta ca apoi nu stim ce va mai fi!
ma uit acum la antena 3 si vad ca fiecare locuitor din amarata asta de tara are o datorie de 5000E nu mai am cuvinte

Mergi la inceput