Analize
Raspunsuri - Pagina 2
gabid spune:
Toxoplasmoza se face la majoriataea laaboratoarelor de anaalize.Eu am venit in Bucuresti sa le fac pt ca in Bacau nu se face mononucleoza,micoplasmoza,ureaplasma.
Sincer eu la cealalta sarcina nu am facut decat analize hormonale,secretie,PAP.Acum le-am facut pe toate pt ca am avut o infectie care a declansat si nasterea prematura.Mie mi-au iesit bine toate analizele imunologice.Probleme am avut la secretie si bacterilolgice unde mi-a iesit echerichia coli pt care am luat antibiotic o sapatamana si candida pt care iau poliginax.
sila toate!!!!
Gabi si Simonica de 2 anisori .
gabid spune:
Spermograma ca lumea se face la Medsana sau Medicover.Cere si o spermocultura cand mergi.
Problema la noi este sotul meu cu oligospermie pt care tratamente sunt f.putine si nu reactioneaza la toata lumea.
adar spune:
Crinuta:
La voi in Buc. se fac analize la orice colt !!! Doctorita mea zice ca la Cantacuzino se fac cele mai bune analize in domeniu, mama zice ca la Medsana e sfant sa mergi...da si tu cu banul si vezi ce pica !!! Eu cred ca voi merge totusi la Cantacuzino pt. listerioza si CMV.
Gabid:
Esti din Bacau??? Si eu!!! Doar ca stau de 4 ani in Sibiu. Dar radacinile tot acolo mi-au ramas. Unde stai, unde lucrezi in Bacau? Mama, ce ma bucur sa dau de o moldoveanca!!!Si mai ales de una cu vechime pe aici!!! Astept raspuns.
pupici,
adar
adar spune:
Gabid:
Escherichia coli se trateaza rapid si sigur doar cu Cedax. Se zice ca e singurul antibiotic in stare sa distruga chestia asta definitiv. eu am avut, am tratat si nu mai am nimic...
adar
gabid spune:
A fost o infectie urinara pe care eu nu am tratat-o de frica sa nu iau antibiotice si sa-i fac rau lui bb.Doctorita mi-a dat sa fac urocultura la 7 luni+antibiograma.Mi-a iesit infectie si nu am vrut sa o tratez.La 7 luni jumatate am nascut-o pe Moni.A fost vina mea,pentru asta m-am chinuit un an si jumatate ca sa ajungem din urma copii de varsta ei.
Concluzie:tratati toate infectiile di'nainte si din timplul sarcinii!
Acum mi-a iesit echerichia coli si mi-a dat tratament conform antibiogramei +candida pt care mi-a dat poliginax ovule.
Sunt din Bacau.Stau in Bacau din 1995 cand am terminat facultatea.Am lucrat la Agricola International,Directia Agricola,Camera de Comert si de 2 zile(decand fetita a implinit 2 ani)lucrez la firma noastra.
Nu sunt cea mai veche de pe forum.Cred ca am scris mai mult ca alte fete pentru ca am un bb si vreau sa mai am unul.
sila toate!!!!!!!!!!!!