Greutatea copiilor la varste diferite

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Pisica mea are 7 ani si 7 luni, 117 cm si aproape 20 de kg.
http://www.healthforallchildren.co.uk/?SHOP=HFAC4&DO=USERPAGE&PAGE=calculator
Aici ii poti calcula body mass index-ul si sa vezi unde se afla pe grafic.

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Raluca poate fiica ta seamna cu tine? Sau cu tatal? Trebuie sa te uiti si la acest aspect.

Fiica mea are doar 2,4 ani si are 16 kg la o inaltime de 98 cm. Si desi la kg e la limita de sus a graficului,( nu a acestuia de la subiect) nu e grasa, are obrajori , dar nu grasime. Si ai seamana sotului meu care e inalt. Eu sunt micuta si slabuta.

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Baiatul meu la 5 ani fara o luna are 110-112cm si 18 kg. Da, din cifre, pare cam grasutza fetita ta. Cred ca ar fi bine sa fii atenta la alimentatia ei si sa vorbesti cu pediatrul despre asta. Voi cum sunteti ca si constitutie fizica? Va mosteneste cumva?

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Philip, 6 ani in iulie, are 111 cm si 18 kg :)

Intentionat nu am zis nimic de fata mea, care la 5 ani 'sparge topurile' cu 101-102 cm si 14 kg (imbracata si mancata, ca altfel, nu cred ca ajunge la 14 fix)

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Giulia la 5,9 luni, 20 kg si vreo 127 cm
Aceasta greutate o aveam si eu la 6 ani fix, cu diferenta ca eu nu mancam absolut nimic, iar fi`mea mananca foarte, foarte bine si totusi are greutatea asta. Deci nu semanam deloc la arderi, spre norocul ei.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RALUCA_78 spune:

La nastere,Crina, asa se numeste fetita mea, a avut 4,5kg si 53 cm,dar nici eu si nici sotul meu nu suntem grasi! Medicul spune ca nu-i un motiv de ingrijorare intrucat a fost mare la nastere si a mancat la san pana la varsta de 2 ani,dar cu toate acestea eu tot sunt ingrijorata!!!Va multumesc pentru interesul vostru ,dragele mele si vadoresc sa fiti sanatosi cu totii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flloryy spune:

baietelul meu (6 luni jumatate ) are 9 kg. Chiar aseara am fost la urgenta cu el (are rinofaringita) si medicul care era de garda a spus ca este foarteeeeee gras. medicul de familie si pediatra a spus ca este ok, ca fiecare copil are ritmul sau de crestere. acum nu stiu ce sa mai cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Fiica-mea are 5,7 ani, 118cm inaltime si 17,5 kg. Mananca foarte bine, orice.
Da, fiecare copil are ritmul lui de crestere, dar depinde si de factorii externi - alimentatie, stil de viata - cata miscare in aer liber face, cata activitate are acasa, prin joaca.

Lora, mami de Iustina si 25+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

flloryy, baietelul meu la 6 luni jum avea 9600gr, era grasut nu zic nu, dar nu mi-am facut si nu-mi fac probl de asta deocamdata. Acum are 1 an si 2 sapt si avem asa: 12 kg si 87 cm. S-a nascut prematur la 34 sapt cu o greutate de 2420 si 46 cm. A recuperat fff bn si a lua si in lungime ff mult asa ca i-a ajuns si chiar depasit pe cei nascuti la termen si cu o greutate normala.

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

alex_andra si al meu manaca bn, dar are si zile in care efectiv ma rog de el sa i-a 2 lingurite. Inca nu a plecat in picioruse, dar ma tine de un degetel si alearga de nu ma pot tine de el, iar in rotobil nu mai zic, zboara. E un copil energic si nu-mi fac probl pt greutatea lui deocamdata.

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

sincer cred ca copilul seamana cu parintii foarte mult
ca si cifre cred ca ale mele sunt amandoua greute desi nu par sunt foarte grele la oase

Sarah-3.1 ani are 98 cm si 16 kg
Yola-15.3 ani are 1.65 m si 60 kg
mami de Yolanda-Amalia(02.02.1995)si Rhyanna-Sarah(03.04.2007)

Mergi la inceput