Aspirante optimiste > 20 ani (506)
Raspunsuri - Pagina 3
oanab04 spune:
Mara atunci suntem 3 care ne testam pe 4 iunie, la mine ar fi cam z 31, daca nu imi vin uratii pana atunci.
Cel mai mult in viata imi doresc un spatiu in care sa-mi astern gandurile, barbatul iubit alaturi de care sa-mi astern noptile si un copil in care sa-mi astern viitorul...
oanab04 spune:
Mara da cum 10 zile de la ovulatie ca sunt cam 18? La 10 zile de la ovulatie iese la test?
Cel mai mult in viata imi doresc un spatiu in care sa-mi astern gandurile, barbatul iubit alaturi de care sa-mi astern noptile si un copil in care sa-mi astern viitorul...
lorena_86 spune:
netza fetelor
eu mai simt destul de ciudat.... urinez des, mananc mult si apoi ma apuca greata, ma doare burta, parca imi simt uterul inflamat, ma doare cand stau in picioare sau cand ma misc in pat, uneori ma doare si cand stau nemiscata......Doamne fereste sper sa nu fie cum mi-au zis uni dr ca am pierdut sarcinile ca trebuie sa stau toata perioada in pat? oare?
oricum am multe sanse sa fie ca nu m-am mai simtit asa decat in timpul celor doua sarcini.doar sper ca de data asta sa fie ok.
acum merg sa vad un mic de o luna ca a nascut o prietena si nu am vazut-o pana acum (e fetita).
azi sunt z28, oare pot face maine un test?
la toata lumea
bebelu86 spune:
lorena fa un test maine de dim si vezi ce iese.
sa vi cu liniutele ai auzit???
ai grija ca dc e bb si doare asa, nu ridica, cara si altele. stai cat mai linistita.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 7+
lorena_86 spune:
andreea , imi pare rau, dar poate faci in luna de miere, relaxata, doar tu si sotul intr-un loc romantic..... mai departe te descurci tu
leonardo2007 spune:
Draguta
E luna 2 de stimulare. luna 1 am facut cu closty. Dar am avut endometru mic. Acum doctorul a zis ca e ok endometrul. Asa ca mi-a dat Gonal75 luna asta.
Nu ingrasat - dar am avut si grija ce mananc - stiam ca ma ingras de la medicamente.
Doar ieri mi s-a facut rau de tot de la mirosuri diverse. Si nu eram sensibila la mirosuri.
lorena_86 spune:
merci mult bebelu
o sa am grija, crede-ma am mult mai multa grija de mine acum...numai sa fie bine
o sa fac maine un test de proba ca oricum nu o fiu dezamagita daca e negativ ca situ ca e prea devreme dar poate totusi apare si a doua liniuta mai pal....sper din tot sufletulun
iubita.mara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanab04 Mara da cum 10 zile de la ovulatie ca sunt cam 18? La 10 zile de la ovulatie iese la test? Cel mai mult in viata imi doresc un spatiu in care sa-mi astern gandurile, barbatul iubit alaturi de care sa-mi astern noptile si un copil in care sa-mi astern viitorul... |
................................................
in asteptare fapturii celei mai dorite
bebelu86 spune:
lorena nu ai unde sa faci un bchg? k iese sigur la ala.
cati bani dai pe teste, dai o data pe asta la sange si afli sigur ce si cum.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 7+