Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (110)
Raspunsuri - Pagina 20
tina_80 spune:
Buna dimineata delfinariu!
Anca, iti multumesc pt lamuriri!
Bamboleta, Crispo, merci de aprecieri!
...am si eu burtica dar probabil ca sunt inalta nu este atat de proeminenta...
Sa aveti o saptamana fara contractii!
tina
31+ cu
Tudor Gabriel
AMR 8+ si vine

Doamne ajuta!
racusor2010 spune:
inca mai am de recuperat
azi m-am trezit ca boierul la 8 jumate 
si aseara m-a adormit sotul pe la 10 jumate 
cand mai am eu parte de asa rasfat ![]()
eladea ce imi plac pozele cu juniorul cand era grasan...si cum dormea el fara nici o grija 
atata ati vorbit de soc ca l-am rugat pe sot sa il sune pe socru sa ne aduca si noua socata
avem voie sa bem? 

el se ocupa de asta, dar nu stiu daca la sighisoara a inflorit deja...
otilia sa stapanesti sanatoasa masinuta 
ce harnicute sunteti voi cu siropele, ceaiuri...eu nu am de unde 
poate sa ma mai ajute soacra cu cate unele...
rodi abia astept sa vad pozele din gibraltar 
ce as vrea sa ma pot plimba si eu...
sa iti pui linkul la semnatura ca catelul, ca enik, ca sa il votam....ca uite ce mic si pricajit este
mata lui enik are colti deja ![]()
Sorina LA MULTI ANI!! MULTA FERICIRE, SANATATE SI UN BEBE SANATOS SI LA TERMEN! SA AI PARTE DE CE E MAI BUN DE LA VIATA!!!
larisa inca o zi si vine sotiorul acasa...sper ca stai cumintica in continuare 
gata, sunt la zi
mai trebuie sa ma uit la poze...
Bulina
33+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissy77 ooana, poate esti tu prin zona ![]() Cristina 26 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
aici suntttt
plimbare placuta

Oana
33+ AMR 6- Matei
racusor2010 spune:
Carmen ce vecin nesimtit! numa tu sa nu te enervezi prea tare 
dar i-ati zis foarte bine, ca sunteti in casa voastra
sa ai mare grija maine cu raschetatul parchetului, daca simti nevoia poate chiar sa ai la indemana o masca din aia care o purtai cand era gripa in toi...sa nu inhalezi nimic, nici praf, nici solutii...
inca un pic si revii in dormitor 

Bulina
33+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
CarmenAlbu spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 Carmen ce vecin nesimtit! numa tu sa nu te enervezi prea tare ![]() dar i-ati zis foarte bine, ca sunteti in casa voastra sa ai mare grija maine cu raschetatul parchetului, daca simti nevoia poate chiar sa ai la indemana o masca din aia care o purtai cand era gripa in toi...sa nu inhalezi nimic, nici praf, nici solutii... ![]() inca un pic si revii in dormitor ![]() ![]() Bulina 33+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
Unii maghiari sunt foarte rasisti si nationalisti ( m-au refuzat la manichiura pe motiv ca sunt romanca
Si sa va mai spun o faza rasista de la serviciu unde am o pozitie cu putere de decizie, eram la receptie asteptam un producator si o fata romanca povestea coordonatorului maghiar ca nu i-a placut prea tare mancarea in asia, la care el ii raspunde " cum tie care vii din romania unde nu ai ce manca?" am amutit, m-am uitat la el si i-am zis ca se poate, sa nu fie surprins ca si eu sunt romanca si din salariul lui merg la la perla si imi iau o lenjerie intima
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu
matusa77 spune:
| citat din mesajul lui Ariana1 MATUSA, Si tie, ti-a spus ceva la eco? Mie nu mi-a spus nimic de rau. Dar am vazut diferenta la masuratori si mi se pare cam mare. Poate nu e nimic in neregula si ne facem griji degeaba. Ariana1 34+ - Stefan Calin |
Si mie doctorul mi-a spus la fel -sa stau linistita
saptamana 31
Ducu