Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (110)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna dimineata delfinariu!

Anca, iti multumesc pt lamuriri!

Bamboleta, Crispo, merci de aprecieri!...am si eu burtica dar probabil ca sunt inalta nu este atat de proeminenta...

Sa aveti o saptamana fara contractii!

tina 31+ cu Tudor Gabriel

AMR 8+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

inca mai am de recuperat azi m-am trezit ca boierul la 8 jumate si aseara m-a adormit sotul pe la 10 jumate cand mai am eu parte de asa rasfat

eladea ce imi plac pozele cu juniorul cand era grasan...si cum dormea el fara nici o grija

atata ati vorbit de soc ca l-am rugat pe sot sa il sune pe socru sa ne aduca si noua socata avem voie sa bem? el se ocupa de asta, dar nu stiu daca la sighisoara a inflorit deja...

otilia sa stapanesti sanatoasa masinuta

ce harnicute sunteti voi cu siropele, ceaiuri...eu nu am de unde poate sa ma mai ajute soacra cu cate unele...

rodi abia astept sa vad pozele din gibraltar ce as vrea sa ma pot plimba si eu...

sa iti pui linkul la semnatura ca catelul, ca enik, ca sa il votam....ca uite ce mic si pricajit este mata lui enik are colti deja

Sorina LA MULTI ANI!! MULTA FERICIRE, SANATATE SI UN BEBE SANATOS SI LA TERMEN! SA AI PARTE DE CE E MAI BUN DE LA VIATA!!!

larisa inca o zi si vine sotiorul acasa...sper ca stai cumintica in continuare

gata, sunt la zi mai trebuie sa ma uit la poze...

Bulina 33+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

ooana, poate esti tu prin zona

Cristina 26 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)

aici suntttt
plimbare placuta

Oana 33+ AMR 6- Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Carmen ce vecin nesimtit! numa tu sa nu te enervezi prea tare dar i-ati zis foarte bine, ca sunteti in casa voastra

sa ai mare grija maine cu raschetatul parchetului, daca simti nevoia poate chiar sa ai la indemana o masca din aia care o purtai cand era gripa in toi...sa nu inhalezi nimic, nici praf, nici solutii...

inca un pic si revii in dormitor

Bulina 33+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Va invit la urmatorul capitol

Capitolul 111

Oana 33+ AMR 6- Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Carmen ce vecin nesimtit! numa tu sa nu te enervezi prea tare dar i-ati zis foarte bine, ca sunteti in casa voastra

sa ai mare grija maine cu raschetatul parchetului, daca simti nevoia poate chiar sa ai la indemana o masca din aia care o purtai cand era gripa in toi...sa nu inhalezi nimic, nici praf, nici solutii...

inca un pic si revii in dormitor

Bulina 33+ cu poznas

Unii maghiari sunt foarte rasisti si nationalisti ( m-au refuzat la manichiura pe motiv ca sunt romanca), si multe altele, si nu le convine ca noi avem cel mai mare apart din complex( numa terasa 140 metri), dar cand a fost de vanzare nu s-a inhamat niciunul sa il cumpere sa nu il ia un strain, si majoritatea au cumparat in complex datorita vecinilor( adica noi, sotul e cunoscut) si o face din gelozie si nationalism, asta e , si in Belgia e la fel, si acolo intampinam probleme noroc ca vb amandoi bine franceza si stapanim retorica, eu inainte de problema cu bebe mergeam la servicu si duminica sa castig in plus, ei daca e sarbatoare nu ii misti de acasa nici daca le dai triplu pe ziua respectiva, la mine in companie doar strainii(care reprezinta majoritatea) vin peste program, mai ales ca se castiga dublu, ei vor doar sa stea acasa si sa ploua cu bani si daca nu ploua incep sa stea pe capul celorlalti si sa le faca socotelile

Si sa va mai spun o faza rasista de la serviciu unde am o pozitie cu putere de decizie, eram la receptie asteptam un producator si o fata romanca povestea coordonatorului maghiar ca nu i-a placut prea tare mancarea in asia, la care el ii raspunde " cum tie care vii din romania unde nu ai ce manca?" am amutit, m-am uitat la el si i-am zis ca se poate, sa nu fie surprins ca si eu sunt romanca si din salariul lui merg la la perla si imi iau o lenjerie intima! Si a fost si ultima zi a lui in companie ca nu suport rasismul si eram intr-o pasa asa proasta biata fata incepuse sa planga, si proprietara companiei care ii platea salariu e tot romanca

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ariana1

MATUSA,
Si tie, ti-a spus ceva la eco? Mie nu mi-a spus nimic de rau.
Dar am vazut diferenta la masuratori si mi se pare cam mare.
Poate nu e nimic in neregula si ne facem griji degeaba.

Ariana1
34+ - Stefan Calin

Si mie doctorul mi-a spus la fel -sa stau linistita

saptamana 31 Ducu

Mergi la inceput