Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (110)
Raspunsuri - Pagina 15
Mycya spune:
Victo da acusica plecam.ms mult
Bianca
29+
Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen 
Mycya spune:
Burtici eu va
,
sa aveti un inceput de saptamana cat mai frumos si cu vesti bune
si sa fiti cumintele sa nu suparati pe bebe
Bianca
29+
Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen 
Sheritra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 am mai citit pe net si se pare ca e f buna pompa manuala de la avent...cred ca o iau pe asta pana la urma.. bine, eu am citit pe net ca se cheama avent isis... oare asta o fi? ![]() http://www.mothercare.com/dp/B0030BTKKM/ref=ord_cart_active/279-2456048-2751137?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&mcb=core Bulina 33+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
Vezi ca nu o livreaza in Europa zona3 unde e RO.
Tot ce am vrut eu sa comand nu se livreaza pe zona noastra din pacate. Te duci la Delivery inf si scrie acolo ca nu.
Shery
31
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)AMR -5
Sheritra spune:
| citat din mesajul lui enik83 ne dati si noua un votik?? pleaseee... am trimis adresa si pe gmail 27+ cu o minune de ![]() poze http://www.animalut.net/user/enik83.html |
Done.
Shery
31
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)AMR -5
Sheritra spune:
Super Carla, beton colul, deci intr-o sapt s-a marit cu 1 cm? Daca mai stai cateva sapt o sa-l ai de 10cm
iti daoi seama?
Dragaico, intrsi in 7 luni, incet incet creste si cozonacul!
Pe mine stiti ce ma bucura? Ma uitam la prima pagina de la odiseea de mai-iunie, prima gravi cu gemeni a nascut in martie, deci cu doua luni inaint de a incepe odiseea, la fel si odiseea trecuta, la noi mai e un pic si se termina luna mai si nici gand de vre-o nascatoare! Sper sa treaca si luna iunie la fel!
Racusor, la fel te sfatuiesc si eu, incepe cu o pompa manuala, daca da laptele pe dinafara din tine treci pe electrica ca este mulgt mai performanta, eu m-am muls 5 luni cu ea, in 10 min umpleam aproape 2 borcane. Avent is the best! Poti sa-ti comanzi si sterilizatorul de la Avent, au reducere la Mother.
Shery
31
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
AMR -5
maya71 spune:
Va
fetelor de noapte buna!
Micutzo, drum bun si sa ajungeti cu bine.
Victo, merci mult. cam asa stiam si eu... la 5 l apa, o lamaie, drojdie de bere cat o nuca, 1/2 kg.zahar (parca)si 5-6 flori de soc. Maine o sa pun la borcan, in 2 zile e gata si/ti spun.
Gata fetelor, ma bag in scutece, cu siguranta noaptea o sa/mi fie un sfetnic bun... am la ce sa ma gandesc si am nevoie de asa ceva.
bamboletta spune:
Nu am somn..sotul cu printesica dorm de nu mai pot 
Am petrecut o zi frumoasa
in parc la plimbare si dupa cu nasii la restaurant chinezesc ![]()
poze cu tortul numai pt Oana..restul nu va uitati
nu a iesit perfect estetic dar a fost fff bun la gust..
Carla-bine ca delfinasii sunt bine
hai ca mai ai putin si o sa-i tii in brate 
Mycya-drum bun...sa nu te obosesti prea mult 
Maya-chiar azi am vazut un copac cu flori de socata intr-o gradina si imi era pofta de socata...maine il trimit pe sot la cules sa-mi fac si eu 
Tina-vazut burtica frumoasa
arati f bine 
Carmen-imi place f mult patutul si camera lui Leti...la Antonia am avut si eu camera roz bombon si patul...acum avem tapet cu albastru si crem...dar l-am pus inainte sa stiu ca sunt insarcinata...instinctul ![]()
Ela-patut ca al tau am vrut si eu imi place f mult..plus ca se transforma in pat de copil..dar nu avem loc pt el 
Dragaica-
frumoasa surpriza...sa le poarte sanatosi 
Am pus poze noi cu burtica ![]()
n buna somnic usor 
Bamboletta
26+
David si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui Sheritra Super Carla, beton colul, deci intr-o sapt s-a marit cu 1 cm? Daca mai stai cateva sapt o sa-l ai de 10cm Dragaico, intrsi in 7 luni, incet incet creste si cozonacul! Pe mine stiti ce ma bucura? Ma uitam la prima pagina de la odiseea de mai-iunie, prima gravi cu gemeni a nascut in martie, deci cu doua luni inaint de a incepe odiseea, la fel si odiseea trecuta, la noi mai e un pic si se termina luna mai si nici gand de vre-o nascatoare! Sper sa treaca si luna iunie la fel! Shery 31 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)AMR -5 |
Daaaa

sper sa o tinem macar asa pana pe la 36-37 de saptamanihttp://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
27+ de
Tudor Sébastian si
Félix AlexandruAMR 9 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
aelita spune:
CARMEN superb patutul!
TINA sieu prefer protectorul de patut doar in partea de la cap.e unde doarme bebe,in rest sa ai vizibilitate de departe la copil.sa nu fie nici cald rau,sa mai intre aerul printre zabrele
cand creste vede si el mai multe,nu e inchis acolo.
BTZ OVI
FOARTE FRUMOASA POVESTEA VOASTRA ! E CHIAR FRUMOS SA VINA BEBE CAND ESTI ASA LA INCEPUT SI SUPER SUPER INDRAGOSTIT !
mmm ce bune trebuie sa fie legumele de curte ! le-am si uitat gustul..
LARISA sunteti frumosi toti !
CARMEN nu am apucat sa vad poza ta .
DENISA ai grija de tine !
imi pare rau ca esti iarin spital..
27+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
Ariana1 spune:
Neata fetele
CARLA,
Ma bucur ca rezultatele sunt bune. Cel mai bine e sa incerci sa te calmezi. Poate nu sunt eu cea mai in masura sa dau sfaturi, dar eu ma confrunt cu afurisitele astea de contractii de 3 luni si am experimentat tot felul de stari. Numai ca statul in spital, ma agita si mai tare.
Eu azi cred ca ma risc un pic si fac o mica ieseala la cumparaturi.
Macar un pantalonas, un body, ceva, sa cumpar si eu, sa contribui si eu cu ceva
.
O saptamana fara evenimente neplacute va urez.
Ariana1
34+
- Stefan Calin