Gravidute&Mamici de IASI(116)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna dimineata

poftiti la o

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte.....

Aseara ne-am plimbat amandoua... si ne-am jucat cu frunze si diverse ierburi.... de pe marginea trotuarului..... ne-am impuscat cu fire de patlagina.... am plimbat pe maini spice de la nu stiu ce alta buruiana.... si se pare ca i s-au parut mai interesante decat multe alte jucarii.... Ne-am plimbat printr-o zona mai putin circulata si asa radea de tare.... Iar pe seara si-a scos cartile de joc cu Stefania si am inceput sa invatam cifrele.... ca stim sa numaram dar cifrele.... nu prea... Nici nu i-am aratat.....

dr_anca, multumesc pentru raspuns.

Alina, un dulce lui Matei sa-i treaca....

Raluca, e noua ei pasiune. Stiu ca e greu sa te imparti, dar ma bucur sa te citesc.

Inutsa, ce mai face ochioasa, ca am admirat-o... Ce domnisoara....

Ani, cum mai e Darius?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

IULIA mersi pt .
Noi am fost ieri la eco. Pustiul are in jur de 2000g si e dezvoltat normal. Mi-a zis dr ca daca am noroc poate sta cumintel pana la 38 sapt( dar sa fiu pregatita si mai repede), ca e tare grabit.Acum stau cumintica in pat. Oricum nu prea am putere sa fac nimic. Ma simt ca un butoi...

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

iulia, Darius e mai binisor, azi a dat desteptarea la 6.15
Mai dar ce program frumos ati avut asera

mea nu va placut

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Am fost cu Miruna la ORL pt testul de auz si asa cum ma asteptam deja totul e ok .Dar voiam sa am hartiuta pt cand mai merg la alti dr.
Mie dr neurolog imi recomandase sa fac Mirunei si niste dozari hormonale dar am zis ca o da prin balarii doar asa ca sa recomande si el ceva.Stand la analiza pt auz intru in vorba cu un tatic ce avea o fetita cu 1 luna mai mare decat Miruna si care avea simptome asemanatoare doar ca inregistra intarzieri si pe latura de achizitii motorii-si avea deja confirmata si urma tratament pt hipotiroidie.Asa ca in cea mai mare viteza am mers si i-am facut analizele respective cu speranta ca dam de capat starii ei dar……..analizele i-au iesit ok

cred ca n-ati mai auzit de parinti care sa fie descumpaniti ca analizele puiului lor sunt bune

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

lacra ce frumos povestesti tu despre activitatile voastre . sa creasca si a mea sa avem activitati din astea. dar poze cand ne mai arati? ca nu v-am vazut demult.
e bine Bia, merci de intrebare. nu imi vine sa cred ca are comportari de bebe mare, e 100 % atasata de mine, dar nu ma supar. peste vreo sapt o sa am un "rucsacel" special de purtat bebeii si o sa imi fie mai comod sa o iau cu mine peste tot

dastefa te inteleg perfect, din 2 rele il vrei pe cel mai mic . cum mai e Mirunica? dar Daria?

danielle cum e la noul job?

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Azi mi-am facut analizele si maine am rezultatele! Sunt fericita pentru ca asa pot merge luni cu ele la dr!
Am fost afara cu baietii si acum dorm! Ce liniste!
Va arat povestea unei mamici de la odiseea mea:
http://saccsiv.wordpress.com/2010/05/11/o-mama-doreste-sa-nasca-chiar-cu-pretul-propriei-sale-vieti/
Pe mine m-a impresionat!
I-am zis unei vecine ca astept o fetita in septembrie si m-a intrebat daca nu avortez... Si ceva de genul "esti iar gravida"! No comment!

Alina-Mirela 24+ si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Vanessa felicitari pentru eco! Ma bucur ca bebe e bine! Si stai cuminitica in pat ca e mai mic efortul asta decat sa ai grija de un copil prematur!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Vanessa felicitari pentru eco! Ma bucur ca bebe e bine! Si stai cuminitica in pat ca e mai mic efortul asta decat sa ai grija de un copil prematur!

POZE

Cum a aparut Printul!

Copii prematuri nu sunt nici pe departe consecintele unor sarcini neglijate sau a unor mame iresponsabile, iti spune o mama care a facut ani de zile tratamente si care a stat "legata" de pat 7 luni, din care 5 in spital.

Mamica fericita de doua buburuze

http://lb2f.lilypie.com/P2KQp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

cred ca n-ati mai auzit de parinti care sa fie descumpaniti ca analizele puiului lor sunt bune

Ba da, Mihaela, eu am auzit multe cazuri.
Totul perfect, dar pacientul vai de el. Incepand de la copiii mici pana la oameni batrani. Deci pot spune ca te inteleg oarecum.

--------------------------------------------------
Exercitiu de timp liber...
Albumele mele

Mergi la inceput