Gravidute&Mamici de IASI(116)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

AM gasit un site cu articole pentru petrecere si sunt lumanari de care caut eu dau nu au numele ANTONIA,insa am comandat 3 nume din care eu am sa fac numele fetei

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut.azi am stat de vb. cu o graviduta care tre sa nasca maine cu ceza la cuza voda si ce mi-a povestit e urat tare si cine stie ce va mai fi cu vremurile astea..cica sunt 6 cearsafuri la 80 de paturi, nu sunt fete de perna samd..iti zice sa iti aduci de acasa lenjerie de pat.taxa de ceza(500 lei) se plateste oblig.chiar daca ai recom.de la dr.iti da si listuta cu ce iti treb. pt. operatie, consumabile,care insumeaza totul cam 300 de lei.asadar, jale mare..

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Casian!

Va ofer o .....

Ella, in prima saptamana, la 20-30 de minute, o intrebam daca nu vrea pisu.... si vazandu-se atat de sacaita, a inceput sa puna singura.... La inceput nu sunt constienti, se iau cu joaca si se uda, dar nu dureaza mult. Spor la scos Pampers.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

IULIA mersi pt .
Saptamana viitoare o sa aflu si eu exact ce imi trebuie pt maternitate. Deja am niste emotii... Sper sa fie totul bine si sa ma intorc repede cu ALBERT acasa. Sa fim amandoi sanatosi.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Azi am mers la gradinita sa i-au lista de rechizite pentru la toamna! Mi s-a spus senin ca in toamna fiecare copil va trebui sa achite 200lei contravaloarea patutului pentru ca sunt mai multi copii decat numarul de locuri! Paf! Am sa va scriu sa vedeti de curiozitate cata lista am de cumparat!
Vanessa frumos nume! Sa ne spui exact ce trebuie! Sunt curioasa ce-mi va trebui mie la nasterea naturala!
Kriss stiam si eu de taxa obligatorie de 500lei, dar cica ar mai fi una de 100lei la internare! Daca afli ceva despre naterea naturala te rog sa-mi zici si mie! Ma uimeste tot pe zi ce trece.... Ai avut mare dreptatea cu consumabilele de la gradi!

Alina-Mirela 27+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

M-am dus cu baietii la gradi! David de cum a intrat s-a alaturat copiilor, vroia sa stea langa ei! Apoi in goana in spatele clasei la jucarii! Nu mai puteam sa-l scot de acolo! D-na educatoare l-a amagit cu o bombonica de am putut pleca!
Lista rechizitelor:
-2caiete pt desen mici
-2caiete cu foaie velina
-1 cutie creioane colorate-cu 12 culori
-ascutitoare
-confetti
-foarfeca cu model
-acuarele-12culori/colibri/adel
-2 pensule
-1 set hartie creponata
-un creion de scris-HB
-un tub lipici solid-BIC
-1 set hartie glace
-10 coli carton colorat A4 dif. culori
-1 bloc desen A4-foaie groasa
-50 coli de xerox
-1 cutie plastilina
-2 carti pt colorat
-10 coli albe mari
-1 m snur colorat
- papusi pt fetite
-1 puzzle cu piese mari
-jocuri de constructie pt baieti
-carioci
-etichete
-suport pt creioane
-20 folii de plastic
-1 dosar tip mapa plastic
-1 biblioraft
-1 set-"De-a doctorul", "De-a gospodina",...(sau alt joc de creatie)

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

La multi ani Casian!
Raluca imi aduc aminte cum in urma cu 3 ani te sunam in aceasta zi si tu erai putin ametita dupa cezariana, dar tare fericita! Sa va traiasca feciorasul si neaparat sa-i faceti pereche!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

La Multi ANi Casian!
Alina, te anunt daca stiu, dar mai toate cunsotintele aleg cezawau ce lista!!si cu cei 200 lei,pai si daca nu am ce se intampla?!:)doar de aia am dat cop.la gradi de stat ca nu am posib.mai mari,decat cele de achitare masa care ajung in jur de 200 lei/luna..asa..cu 400 lei..mai pun 100 si il duc la una particulara.
inseamna ca in toamna se aduna..200 masa, 200 patul, cred ca vreo 150-200 lei rechizitele..
aa..si daca ii duci patututul lui de acasa?eu am pat pliant asa ca as putea sa il duc acolo cand va dormi:))care a costat pana in 200 lei

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

Kriss gasesc motive si daca le zici asa! Le fac la comanda, toate la fel etc etc etc!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Buna fetelor...
Multumim mult pentru urari, acum suntem in pregatiri...dam o mica petrecere pentru copiluti...suntem pe fuga...va pupam

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput