Lamurire Angels Paulesti

Lamurire Angels Paulesti | Autor: medeea76nou

Link direct la acest mesaj

Buna, sunt membra a DC de 6 ani. Din pacate, nu reusesc sa imi accesez contul de cateva luni, rog si pe aceasta cale administratorii sa rezolve problema. Pentru cine doreste verificarea, numele de utilizator era medeea76, cu peste 1550 de mesaje la activ. Asta pentru a evita comentarii de genul "ti-ai facut cont pentru a intra in polemici", "faci parte din conducerea gradinitei" etc. Din mesajele vechi, reiese inclusiv data de nastere a copiilor mei, precum si numele lor.
Pentru a intra direct in Ploiesti, si pentru a oferi un raspuns mamelor interesate de gradinita Angels din Paulesti, sper ca le voi fi de folos:
Fetita mea cea mare, Tea, a fost inscrisa la tre gradinite (doua particulare si una de stat), inainte de a ajunge la Angels. Nu vreau sa intru in amanunte cu privire la calitatea serviciilor celorlalte gradinite, cert este ca Tea nu a reusit sa se acomodeze la cele trei institutii, fiind un copil sensibil, ce facea crize de pavor nocturn, gradinitele si doamnele erau urate si murdare, dupa parerea ei etc.
In momentul in care am ajuns la Angels (acum un an si doua luni), am fost lasate timp de o saptamana(!) la acomodare, tocmai din cauza sensibilitatii copilului. Este motivul pentru care copilul nu a plans si s-a acomodat fara probleme. Evident ca un copil care este lasat de mama lui singur in prima zi de gradinita va plange. Este motivul pentru care gradinitele particulare, precum Angels, lasa mamicile la acomodare, fapt pentru care le sunt chiar recunoscatoare.
Deoarece mai am o fetita mica, nu am mers la servici o perioada, motiv pentru care am stat pe capul personalului de la Angels foarte mult, indeajuns incat, timp de un an, sa observ calitatea serviciilor. Intr-adevar, nu a fost totul grozav de la inceput. Insa, desi am fost extrem de cicalitoare, am primit reactii din partea conducerii de fiecare data, cu dorinta clara de a imbunatati conditiile si de a fi in pas cu dorintele mele si ale celorlalti parinti care au venit cu sugestii.
Fetita mea cea mare, care va implini 4 ani in vara, cunoaste 8 litere din alfabet, fara ca eu sa i le fi aratat, zeci de cuvinte in limba engleza, informatii privind natura, adunarea cu 1, pana la 6. Asta pentru a lamuri putin aspectul educational. Lasam la o parte poeziile si cantecelele in limba romana si engleza, invatate cu ocazia serbarilor, care sunt foarte frumoasa (costumasele sunt create la gradinita, de profesionisti, fara a ni se solicita contracostul). Apropo de acest aspect, nu mi s-au cerut niciodata (!) bani pentru rechizite.
In privinta mancarii, acum sunt extrem de multumita, doamna bucatareasa e grozava, nu se folosesc adaosuri gen vegeta, nici margarina, crenvursti etc. Mancarea e suficienta, iar daca fetita nu mananca, reiese din biletelul zilnic pe care il primesc acasa (deci nu ti se spune, ca la alte gradinite, copilul a dormit si a mancat tot, daca nu e asa).
Administratorii, desi nu au copii, se straduiesc sa faca totul pentru ca micutii sa invete in conditii bune si sa vina cu drag la gradi (cumpara saptamanal jucarii de calitate, exista doua piscine, unde se intra impreuna cu doamnele, vara, trambulina, tobogane mari, urmeaza unul foarte mare, din cate am inteles). Este probabil, modalitatea prin care isi acopera aceasta lipsa ingrozitoare a glasului de copil din suflet. In nici un caz nu pot fi acuzati! Copilul meu nu aacepta ideea de a nu merge intr-o zi la gradinita. E fascinata de doamna educatoare si de doamana asistenta de la grupa ei, tine cont de parereile lor, se imbraca pentru ele dimineata(!).
In vara va incepe si Ana gradinita, in grupa Doamnei Eli, care am inteles ca va pleca in toamna, fiind insarcinata. Sincer, nu are importanta daca va fi educatoare Doamna Eli sau o alta educatoare, am convingerea ca fetita va fi bine tratata. Imi spunea psihologul Teei (la care am apelat pe vremea cand avea probleme mari la celalalte gradinite) ca influentam viata propriului copil prin ceea ce gandim ca i se va intampla. Iar eu stiu ca ii va fi bine acolo, cu sau fara Doamna Eli. Si pentru linistea mamicilir speriate, intre timp s-au instalat camere video in toate salile.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Medeea, te rog sa continui discutia aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149580&whichpage=6

Multumesc!

Legat de contul vechi, da un email la admini.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput