Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *148*
Raspunsuri - Pagina 26
lutoniana spune:
Raluk dar cand doarme pe burta Alex ce faci ? goblenuri ?
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
raluk16 spune:
Daca vik merge acolo 5 kilometri pana la Apahida, atunci pana cand revine ma bag eu la facut capitol. Daca dispar in ceata, sa fie cu iertare, ca ma tot cheama la aparat...
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana eu propun sa mearga fragutza si cu sarbatoritele sa vada ce-i cu Jack asta, restul nu va mai ambalati asa ca va creste tensiunea Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Stiam eu ca esti o prietena adevarata!
Auzi, da' daca intarzii ii pui tu lu' sotz ceva de mancare? Hai te rog io!
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
vik-cj spune:
Mda...Luto cind le zice apoi le zice. Si eu care credeam ca mi-a crescut tensiunea de la sampanie
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
Fragutza spune:
citat din mesajul lui lutoniana Raluk dar cand doarme pe burta Alex ce faci ? goblenuri ? Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
hepilica spune:
citat din mesajul lui lutoniana eu propun sa mearga fragutza si cu sarbatoritele sa vada ce-i cu Jack asta, restul nu va mai ambalati asa ca va creste tensiunea Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
...hai, duceti-va voi la pomu' laudat . mai luto, mami, de la ce sa creasca tensiunea...? ca in afara de vinu' asta rosu din pahare, nu m-a facut nimic (deocamdata) sa vibrez in seara asta .
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Fragutza
Stiam eu ca esti o prietena adevarata! Auzi, da' daca intarzii ii pui tu lu' sotz ceva de mancare? Hai te rog io! People who say they sleep like a baby usually don't have one. |
www.hongfire.com/cg/data/3/medium/Sexy_Waitress_by_Tomomimi_Shimon.jpg" target="_blank">sigur ca da
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
techila spune:
adica poa' sa mearga si fi-mea?? ce bine ca am castrat-o ca poate imi venea acasa cu burta la gura...
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.cordcenter.ro/gallery/image/1155.html" target="_blank">un vot, va rog, ca sa castige Falci o bicicleta
septoct2009 spune:
Jack a zis ca va asteapta la 149. S-o fi referit la ceva numar de camera? La ceva masura?
Si apropo, la poza aia scria Jack and Jones. Acuma na, ziceti si voi, cine o fi Jones?
Fragutza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lutoniana
www.hongfire.com/cg/data/3/medium/Sexy_Waitress_by_Tomomimi_Shimon.jpg" target="_blank">sigur ca da Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |