Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *148*
Raspunsuri - Pagina 26
lutoniana spune:
Raluk dar cand doarme pe burta Alex ce faci ? goblenuri ?
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
raluk16 spune:
Daca vik merge acolo 5 kilometri pana la Apahida, atunci pana cand revine ma bag eu la facut capitol. Daca dispar in ceata, sa fie cu iertare, ca ma tot cheama la aparat... ![]()
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Fragutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana eu propun sa mearga fragutza si cu sarbatoritele sa vada ce-i cu Jack asta, restul nu va mai ambalati asa ca va creste tensiunea Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Stiam eu ca esti o prietena adevarata!
Auzi, da' daca intarzii ii pui tu lu' sotz ceva de mancare? Hai te rog io!
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
vik-cj spune:
Mda...Luto cind le zice apoi le zice. Si eu care credeam ca mi-a crescut tensiunea de la sampanie![]()
de printesa mica
Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
Fragutza spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Raluk dar cand doarme pe burta Alex ce faci ? goblenuri ? Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |

hepilica spune:
| citat din mesajul lui lutoniana eu propun sa mearga fragutza si cu sarbatoritele sa vada ce-i cu Jack asta, restul nu va mai ambalati asa ca va creste tensiunea Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
...hai, duceti-va voi la pomu' laudat
h.

de
minunata (22.09.2009).Multumesc lui DD.
lutoniana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Fragutza
Stiam eu ca esti o prietena adevarata! Auzi, da' daca intarzii ii pui tu lu' sotz ceva de mancare? Hai te rog io! People who say they sleep like a baby usually don't have one. |
www.hongfire.com/cg/data/3/medium/Sexy_Waitress_by_Tomomimi_Shimon.jpg" target="_blank">sigur ca da
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
techila spune:
adica poa' sa mearga si fi-mea?? ce bine ca am castrat-o ca poate imi venea acasa cu burta la gura...
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.cordcenter.ro/gallery/image/1155.html" target="_blank">un vot, va rog, ca sa castige Falci o bicicleta
septoct2009 spune:
Jack a zis ca va asteapta la 149. S-o fi referit la ceva numar de camera? La ceva masura? ![]()
Si apropo, la poza aia scria Jack and Jones. Acuma na, ziceti si voi, cine o fi Jones? ![]()
Fragutza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui lutoniana
www.hongfire.com/cg/data/3/medium/Sexy_Waitress_by_Tomomimi_Shimon.jpg" target="_blank">sigur ca da Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |