Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *148*
Raspunsuri - Pagina 22
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila pentru ca va iubeste sincer, fata mea va imparte cu voi www.rochus.ro/images/produse/vita/8.jpg" target="_blank">ce are ea mai drag pe lume Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.cordcenter.ro/gallery/image/1155.html" target="_blank">un vot, va rog, ca sa castige Falci o bicicleta |
de unde incepe si unde se terminå??!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
liliac1 spune:
citat din mesajul lui Fragutza Liliaco, zi drept tot cu capotul esti pe tine? People who say they sleep like a baby usually don't have one. |
Nu mai, mi-am tras capot cu si la bikini am codita.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
biaz29 spune:
Buna seara! Ma primiti si pe mine mai tarziu la petrecere? Am intarziat intemeiat. Ia te rog Liliacule doamna pofteste mataluta pana afara ca sa-ti primesti www.thatspecialbow.com.au/images/homepic3.jpg" target="_blank">cadoul.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
techila spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
pfai ce mi-ai luminat seara.. www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
www.rochus.ro/images/produse/vita/8.jpg" target="_blank">spuse-lea....spuse-lea...
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.cordcenter.ro/gallery/image/1155.html" target="_blank">un vot, va rog, ca sa castige Falci o bicicleta
raluk16 spune:
La multi ani cu sanatate, supermami Lilishor!!!
Sa fii fericita alaturi de cele 3 iubiri ale tale! Te pup cu mare mare drag!
Si la multi ani Techila! Usor usor sa nu te trezesc iti pup labutele si ma abtin sa nu te strag toata in brate!
am recitit cu atentie,sa nu cumva sa fi zis pe invers sarbatoritelor, sa nu stie Lili ce am cu labutele ei
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Iulika29 spune:
No' påna aici! gata! treceti la hora acu' cat va vad!
Bruce, minunea noastrå
liliac1 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lutoniana
pai Jack ii zice lu asta ? il cunosc de la mine din sat de pe vremea cand se juca cu ciucurelul in baltoace Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Asa cica...Jack si nu mai stiu cum. Ia zi de-a cui din satu' tau este?? Mama lui ce este? Cate ha de vita de vie are in arenda??
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
lutoniana spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Fragutza
Si era de viitor? Iti mai amintesti? People who say they sleep like a baby usually don't have one. |
stiu sigur ca era NEdecalotat
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Iulika29 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui liliac1
Asa cica...Jack si nu mai stiu cum. Ia zi de-a cui din satu' tau este?? Mama lui ce este? Cate ha de vita de vie are in arenda?? Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
ceva frati nu mai avea??
Bruce, minunea noastrå
raluk16 spune:
citat din mesajul lui Iulika29 No' påna aici! gata! treceti la hora acu' cat va vad! www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
Io m-am pregatit de hora, www.trupahora.ro/stiri-hora/codruta-trupa-hora2.jpg" target="_blank">UITE
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)