Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010(61)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Andre flo, Nastasie ce grasunei aveti deja: 750g, 1kg, deja sunt copii mari. Doamne ce trece timpul asta. Sa va traiasca si sa creasca mari!
Am sunat si eu sa ma programez la morfologie si tocmai luni se in toarce dl dr de la congres.

22+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Tu ai vrut pe PM,eu am spus ce am avut de spus si sustin si aici!

Lora,tine mai de banutei,BB sigur e bine!!Mai asteapta putin pana la urmatoarea eco!
Control cand ai?

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Salut fetelor,

Mi-a luat ceva sa citesc tot din urma...nu as vrea sa ma repet cu ceva ce s-a discutat si prefer sa ajung intai la zi cu toate cele...!M-am lamurit cu epilatul...sincera sa fiu si eu vroiam sa va intreb si speram sa mai aveti ceva variante...am incercat si cu rasul cu aparatul...dar m-am taiat o tzara...deci tot la crema raman pt. zonele sensibile.

Am o intrebare daca ma puteti ajuta: nu reusesc nicicum sa imi gasesc un sutien suficient de comod pt. aceasta perioada...adica am dar cu sarma si parca devine din ce in ce mai incomod. Si fara sarma cupa E nu am prea gasit decat eventual de babe sau foarte lat in fata intre cupe si ma apasa pe burtica tot mai mare si nu-l suport. Am gasit ceva de la Bellinda in metro foarte fain dar doar negru...si port cam mult alb in sus, altfel zici ca-s moarta. La prima sarcina am purtat bustiere, dar lunile mari le-am prins iarna si nu se prea vedea mare lucru, dar acuma e mai complicat...OFFF intr-una imi aranjez cate ceva la sutien ca ma incomodeaza....si nu mai rezist!

Apropo de nasteri - prima a fost naturala si acuma vreau tot natural...teoretic a -2-a nastere naturala trebuie sa fie mai usoara decat prima....vom vedea si practic cum e. Dar vreau sa nasc la Eva - clinica particulara...si chiar in weekendul asta am aflat ca daca te apuca cand doctorul are program la maternitatea de stat exista sanse mari sa nasti la Eva cu cine e de garda si m-am cam infuriat.....trebuie neaparat sa vorbesc despre asta cu dr la urmatoarea vizita.

Si apropo de digestie eu o aveam foarte lenta si inainte de sarcina, acuma....dezastru e putin spus! Dar am inceput sa mananc cat mai multe fructe, oricum beau si lapte pt. arsuri....asa ca am trecut la extrema cealalta cu balonari...dar parca totusi e mai bine asa. Incerc sa mananc cat mai putine fainoase, si mai multe supe, mai mult lichide si fructe si e mult mai ok. Oricum decat probleme mai bine supozitor cu glicerina....mie asa mi-a recomandat medicul. Inca nu a fost cazul la mine in aceasta sarcina.

Bafta la toate fetele cu eco azi si asteptam vesti cat mai bune!

Dana 24+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

Puiutza,
daca poti, incearca kiwi.
are un efect laxativ f bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Ana 25 pai 410 ron am dat fara cd , am mai platit si pe ala aproape 40 ron , dar asta este avem poze cu bebe
eu ultima eco am facut-o la 21 sapt si mai vreau si eu una dar o tot sun pe dr si imi zice mereu sa mai asteptam sa mai creasca bebik un pic , dar eu nu mai am rabdareee mai mult sunt foarte curioasa daca s-a inchis DOMNUL COL
o sa o mai stresez si saptamana asta poate zice sa ma duc

Burtica de 25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

am fost si noi la eco ieri.sunt super ok si avem 1 kg.i-am auzit inimioara si l-am vazut.mai merg peste 1 luna si atunci vb si eu de nastere, desi in mare am stabilit ca natural daca totul e bine si nu e nevoie de cezariana.
bafta fetelor care au fost la eco si care au fost deja.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

ce gasunel e bebelusul tau. felicitari

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

fetele.

De obicei ma epilez cu aparatul chiar si inghinal total ca nu mi se pare dureros. Azi, insa, cand am facut dus am folosit lama si am reusit un pic sa ma tai. Nu mi-am dat seama imediat si cand m-am sters am vazut sange prosop. Inutil sa spun ca mi s-a oprit inima pana am realizat ca e doar sange de la lama de ras. Nu o sa mai folosesc lama

Eco 4D a fost 300 Ron si am primit CD si poze tiparite. Pana acum eco 3 D a fost 100 Ron si primeam si poze.

Cu nasterea v-am mai spus: eu vreau nastere normala dar cu placenta jos inserata nu se poate. Eu inca mai sper....

In 25 iunie am intalnirea de 10 ani de la terminarea facultatii si in 3 iulie nunta la prietena mea. Trebuie sa caut haine (sper sa ma simt bine si sa pot merge macar un pic - gandesc pozitiv)dar nu am nici un chef. Lasa ca ma mobilizez eu cumva; nu am inspiratie la cumparat haine elegante pentru femei insarcinate

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Andre flo, Nastasie ce grasunei aveti deja: 750g, 1kg, deja sunt copii mari. Doamne ce trece timpul asta. Sa va traiasca si sa creasca mari!
Am sunat si eu sa ma programez la morfologie si tocmai luni se in toarce dl dr de la congres.

22+

crina cu

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Pai hai la timisoara si fa eco!.La ultimul control mi-a zis doctorita ca nu mi-e inchis colul calumea si sa stau cuminte.O sa ma duc sapt asta la control sa vedem ce zice.

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Puiutza , iti recomand:

http://lasenza.co.uk/ddbras/everyday-essentials/everyday-essentials-ddbras.htm

comanda vine de obicei intr-o saptamana

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 23 saptamani cu

Mergi la inceput