Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 6
plateea spune:
ana_g... ce poveste la dr...
ma bucur ca sunteti bine acum!
dastefa... imi doresc din tot sufletul ca puiul tau mic sa fie afectat doar de luna de suferinta si totul sa intre in normal. oricum, pt linistea ta poti sa mai ceri 1-2-5 pareri. pufuletele mic si dulce si o pt mami sa nu stea supi. sunt convinsa ca timpul si rugaciunile vor face minuni!
I will survive...
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
plateea spune:
mamidepuiuti,
"noi avem bonus si cantatul pe strada... da' inca nu mi-a dat nimeni bani...nici sa tac,nici sa continui..."
esti cea mai tare!
myky791, care au fost simptomele pt enterocolita? si cum iti dai seama ca sunt colici si nu altceva?
cris.d... frumoasa zi de sarbatoare ati avut! iar de conversatia la telefon... beton, domle! mami cu simtul umorului!
I will survive...
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalutza81 Bea nu fi suparata!!!! pls nu am vrut sa zic ca is mai tare ca nu ma gandesc la diversificare, poate doar mai inconstienta ca nu ma info din timp . Ivan e super grasunel, normal ca nu ii mai ajunge laptele . Catalutza mami de Irina |
relax....................nu ma supar eu pe tine.............
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
sau poate nu... mai asteptam inca 1 sapt, dar nu prea ii vad rostul... m-am plans in stanga si in dreapta ca noaptea ma suge si sfatul pe care l-am primit a fost - suc de fructe, apoi supa de legume si mar copt seara (in loc de cereale) ca noi suntem pe dieta pentru grasi... mai noaptea trecuta am numarat - 6 apeluri! la fiecare ora ma tot tzatzaleste, dimineata sunt carpulitza, interesant e ca ziua mananca mai rar la 3-4 ore, eu imi explic astfel - noaptea nu mananca pe saturate intr-o singura repriza, mananca cat mananca si adoarme, dar fara sa se sature si astfel se trezeste iar peste o ora si tot asa (cam ce patzeste si DECENUELA)... solutia ar fi sa-i dai cereale pe seara, noi insa nu putem cereale si vom baga mar copt, pe post de masa consistenta. |
ahaaaaaaaaaaaaaa
am inteless. de ce mar copt...................
sa va fie de bine......................
pup pe grasu' tau...frmosuuuuuuuuu'
Poze
plateea spune:
cris.m... esti sigura ca vrei direct LP?
nu incerci cu o cura de galafor, ceai de lactatie, tarate, spirulina, motilium???
sper sa citesc mai incolo ca ti-ai revenit!
pt mami de printesa mancacioasa!
I will survive...
plateea spune:
mamidepuiuti... si tu, brutus?
eee... nu vin ele noptile alea cand o sa dormim duse, iar dimineata la cofi o sa radem ce franjuri eram alta data?
cat pot sa tina frichinelile astea de noaptea?
SUNT CONVINSA CA E DOAR O FAZA!
urmeaza episodul in care vor dormi ca niste ingerasi iar noi vom avea vreme de tratamente, masti, epilari, mani, pedi, rafat, mese elaborate, sex juma de noapte, machiaj, gateli... ehe... ramaneti aproape
I will survive...
plateea spune:
ha! acum am citit mesajul de ieri, mi-am adus aminte ce faceam acum 1 an pe vremea asta! am iesit de la serviciu, am mers la spital, am facut in sila un betaHCG, am mers acasa, am dormit pana la 12 jumate, am pus sotul sa sune la sital dupa rezultat si m-am asezat pe buda sa ma susu. asta vb la tel, si il aud, multumuesc, la revedere. zic... e gata?
el: da, cica 914. ce inseamna asta? io: INSEAMNA CA SUNTEM GROZAV DE INSARCINATI!!!
evident, nu ne-a venit sa credem pana n-am tinut ditamai pastaia in brate!
ioi, ce-mi doresc sa ajung sa am casa mea si serviciu safe, sa mai fac 2 copii... e gresit ca-mi doresc 3?
sa nu ma auda soata ca da de pereti cu mine...
GO, PLATEEA!
I will survive...
plateea spune:
elena_iulia, cu ce oameni inconstienti lasi tu copilul, fata mamii???
beeeeeeeeeeeei... primesc si eu un PM de la vreo miloasa cu noutatile? sau nu merit???
I will survive...
plateea spune:
decenuela, ai pus punctul pe I cu diversificarea...
e grele, domle! mai usor isi da omul licenta in inginerie NASA decat sa purceada la diverisficare!
vb cuiva drag mie... nu putem sa ii dam lapte pana manaca singur friptura???
I will survive...
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
BEA, si eu ma vaicaream ca nu am, ca nu-mi ajunge si am luat (la sfaturile voastre, multumesc, uite nu stiu sa zic cui multumesc in special) Galactagil, 2 lingurite in ceai (are un gust bun care-mi place) de 3-4 ori pe zi si am scapat de stresul ca nu-mi ajunge sau ca nu-i fac fatza, fiind mare si grasunel eu nu o sa-i pot da cereale si va trebui sa alaptez mult si bine de acum incolo (pana pe la 12 luni minim) si atunci m-am montat pe o productie maxima de laptic... hai CA SE POATE! |
ruxita, ivan al meu nu mai suge de la 3 luni si o sapt.....................
i-am mai dat ce am muls, dar nu mai venea, venea foarte greu si refuza sanul urlaaaaa nu alta la el.
si eu ma chinuiam sa scot cu mana cate 20 de ml la 12 ore......deci.....................se ducea..........................
sa iti spun eu cevaaaaaaaaaaaaa
finuta mea.............tre sa caut o poza sa iti pun,.............
tto asa alaptata de mama ei pana la 7 luni nimic nu i-a dat numai san.apoi a inceput sa ii dea....pana la 7 luni nici apa nu a bautm fata asta
dar sa vezi cata era....................si bucalata si cate 3-4 randuri de colacei la picioare
dar niciodata nu si-a facut griji ca e grasa sau mai stiu eu
nu te teme cand a inceput sa umbleeeeee...........apoi s-au dus colaceii pe apa sambetei.si acum e super silueta...................................
deci eu zic sa nu iti faci grijiiiiiiiiiiiiiiiii
stai sa vad dc gasesc poza......................
http://img707.imageshack.us/img707/2263/img6798small.jpg
si la 2 ani jumate
http://img715.imageshack.us/img715/3370/dori007small.jpg
Poze