Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 20
lorex spune:
Ana.G, sa ne mai pui poze cu okiosu' ca mi-e dor de el
Ayanna, Danasor, Dastefa, Plateea - mie imi convine de 1 iunie ca sa sarbatorim si noi cumva ziua copilului si sa-i ducem la munte adica la alti copii de la munte
Ayanna, esti desteapta, bravo, eu nu m-am gandit la pauza de rigoare dupa 100 de km, ai dreptate! Asa o sa fac. O sa opresc intai pe la tine si apoi mergem in continuare impreuna. Te rog sa-mi trim nr tau de tel pe PM ca sa tinem legatura Ce emotii am
Andrelina???? where are U!!! Stiu ca esti absorbita de patriot dar...mai zi-ne si noua cate ceva, nu fi egoista!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
lorex spune:
Ce poze frumoase are Vivi...
Tre sa iau masuri!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Ce poze frumoase are Vivi... Tre sa iau masuri! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... |
si eu m-am zgaraiat pe ochi cand am vazut pozele lui vi4i, am zis ca o fi de "vina" aparatul... k, si ca e rapitoare ea.. na, ca o si barfim, Vi4i, esti rapitoare!
dulcineea_cj spune:
Buna fetelor !
Puiul meu,iar are diaree Toata tremuram azi dimineata cand am vazut ca face ca apa kk I-am dat Smecta cativa ml Si un sfert era pe mine,un sfert pe bavetica,pe langa gura era plin ...si restul in gurita Nu vrea sa inghita nimic Nici ceai NIMIC Numai san A facut si cu un pic de sange Normal ca m-am panicat dar am zis ca nu fug la spital ca ne interneaza si asta nu aduce nimic bun El era f vesel Am mai patit asta o data joi dimineata Tot asa Dar atunci si eu aveam diaree Si azi mi-am dat seama ca am baut miercuri seara suc de rosii de casa Si aseara am papat rosii sa fie vreo legatura ? ati patit asa sa aiba diaree puiutii din cauza a ce papati voi ? nu o sa mai pap rosii
cea mai fericita mamica :)
Yasmine spune:
Va rog si eu PM cu noul cont si parola pt poze.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia
decenuela spune:
noi..pt prima data cu familionul in parc..natzional
cred ca voi mai merge doar k jiji , e aproape si am unde park.
erau atatia bb...ma gandeam...poate trec
#pe langa o siecsoasa de-a noastra....n-a strigat nimeni dupa mine...
am zis ...bine bre...nu stiu fetele ce e aia gazela...sau poate le roade invidia....dar carutul meu de 2 lei poretocaliu...nu se vede? si domnul impunator care ma insotea si care se plangea de shale....
era plin de shtoarfe mici..gata ,gata sa mi-l fure pe jiji....noroc ca dormea...doamne fetele astea din ziua de azi....cu tupeu...
nik dom'le nik
acu sunt bucuroasa k am reusit sa-i strang 150 ml....si chiar daca se trez.,,...macar stiu k a papat si k se culca satul....
jiji sta din ce in ce mai bine in fund...
pt diversificare...momentan colectam date
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...
plateea spune:
ruxita, good idea!
baly, tot ceva de genul ala de diversificare ma gandeam si io... dar aman momentul. deocamdata se diversifica singur cu scamele dintre degetele la manute pe care deja le baga pana la umar in gura...
fetele... plusez si io, ca la poker... ma ofer sa vin pe 1 iunie cu laptop si vireless... daca vine si cineva din buc la fel, punem webcam si facem videoconferinta buc-tg. neamt...
aberez cam mult, asa-i???
I will survive...
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulcineea_cj Buna fetelor ! Puiul meu,iar are diaree Toata tremuram azi dimineata cand am vazut ca face ca apa kk I-am dat Smecta cativa ml Si un sfert era pe mine,un sfert pe bavetica,pe langa gura era plin ...si restul in gurita Nu vrea sa inghita nimic Nici ceai NIMIC Numai san A facut si cu un pic de sange Normal ca m-am panicat dar am zis ca nu fug la spital ca ne interneaza si asta nu aduce nimic bun El era f vesel Am mai patit asta o data joi dimineata Tot asa Dar atunci si eu aveam diaree Si azi mi-am dat seama ca am baut miercuri seara suc de rosii de casa Si aseara am papat rosii sa fie vreo legatura ? ati patit asa sa aiba diaree puiutii din cauza a ce papati voi ? nu o sa mai pap rosii cea mai fericita mamica :) |
ce sa zic...f bine k nu te-ai dus la spital...se intampla sa mai aiba si o diaree. k mancatul tau nu stiu ce sa zic..depinde de fiecare..io mananc acu orice inclusiv rosii si jiji n-are nik
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...