Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (109)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Mycya si tu naravasa cu sotul deci Ai grija si tu, trebuie si ei menajati!

bumblebee te admir pentru faptul ca reusesti sa nu umblii la nervii sotului! Succes in depasirea problemelor financiare, trebuie sa se rezolve intr-un final!

anca vladsper ca azi ai avut o zi mai buna! La mine din fericire problemele cu soacra au fost dureroase si multe in primii 7,8 ani, in final a reusit sa se desprinda de ea, e nesanatos cand un barbat nu reuseste sa se desprinda de mama lui, sau cand ea nu-l lasa sa-si vada linistit de viata.

bamboletta exact, el astepta sa se planga de problema de la servici, dar n-a mai incaput

Ca sa incheiei telenovela mea, va mai spun ca iubitul meu drag a venit cu un buchet de flori, si o cutie de no spa, pe care mi-a aruncat-o pe jos langa cutia goala de no spa pe care o aruncasem eu de nervi cand l-am rugat sa-mi aduca no spa de la parter si mi-a adus-o goala, fara sa vada ca folia nu era inauntru

Si a facut curat jos, a spalat perdelele, pentru ca 2 prietene au planuit o vizita surpriza azi la mine, si el nu mi-a spus de ce face asa curat, a tinut surpriza, si nici eu nu m-am intrebat ce l-a apucat sa frece podelele si perdelele....asa, din senin ...vroia sa nu ma simt eu prost ca se facuse praf si nu mai facuse nimeni curat cam demult...

Asa ca mi-am petrecut dupa amiaza cu prietenele, desi tare as mai fi dormit...apropo, carmen, de vizite
Dar m-am simtit bine, am schimbat atmosfera.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Bamboletta ce scumpa e fetitza ta
spor la facut tort si sa te gandesti si la noi cand papi.La Multi Ani pentru maine sotului

Nela si eu scap la papa ca tine asa pana simt ca pocnescmai ales la pepene.

Bianca 28+ Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Nu orice perete lucreaza la cutremur, doar cei portanti conteaza, cei care fac parte din structura de rezistenta a cladirii. Restul chiar cresc greutatea de nivel si si odata cu ea creste forta seismica.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 28+ Iulia Alexandra

asa stiam si eu dar in reportajul ala asa spunea,si vorbeau persoane care lucrau in domeniu adica cunosteau si nu numai de la noi din tara.

Bianca 28+ Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Iar nelamuriri cu privire la sapt si luni. Pai mai simplu, ex: DPN 16.08, Anca din 16.05 mai aveai fix 3 luni. Eu am un calculator cu toate datele importante ale sarcinii, pe emedonline.ro si acolo intrasem din sapt 27+ in trim 3, nu vreau sa ma contrazic cu nimeni, dar mie asa mi se pare logic si site-ul ala imi da dreptate.

Alina 29+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Maurice da si eu cu sotul si chiar sa imi fie rusine, ca imi pare rau ca sunt asa si nu il inteleg
frumos din partea sotului cu florile si curetenia

Bianca 28+ Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Bianca 28+ Andra Maria

Macar pepenele ii mai sanatos decat o felie de tort. Si dupa ce-l papi il si elimini. Mai rau ii de mine ca se aseaza grasimea ca la ea acasa.

27 + cu

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Fetelor ce tensiune aveti voi si ce puls?
Am mai gasit o chestie de stres, tensiunea e 12 cu 7 dar pulsul e 90-95 chiar si 100 nu e cam mare???????

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 26+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 10 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Bianca 28+ Andra Maria

Macar pepenele ii mai sanatos decat o felie de tort. Si dupa ce-l papi il si elimini. Mai rau ii de mine ca se aseaza grasimea ca la ea acasa.

27 + cu

Mergem inainte cu Doamne Doamne

stai fara griji ca il compensezi tu cu altceva,si eu ieri dimineata eram la MC dupa pus calorii pe mine.sa vezi tu ce slabim noi dupa ce avem bebeii,pe caldurile alea si cata treaba vom avea

Bianca 28+ Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Fetelor ce tensiune aveti voi si ce puls?
Am mai gasit o chestie de stres, tensiunea e 12 cu 7 dar pulsul e 90-95 chiar si 100 nu e cam mare???????

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 26+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 10 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

nu, relax, e bine! in sarcina pulsul e mai mare..eu am si 110 si mi-a zis si cardioloaga sa stau linistita. atata timp cat nu ajunge la o valoare de aia babana...si tensiunea e ok 12 cu 7.

----------------------------------------------
my somebody....

32+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

dragaica, stai linistita. tensiunea e super si pulsul e la fel. in sarcina oricum mai creste pulsul la toate. al meu e in general (adica in regim de stat la pat) pe la 90, iar daca fac putintel efort e 100-115, dar scade sub 100 cand ma linistesc.
e normal. suntem mai grele. obosim mai usor.

bamboletta, mercic pt sfaturile legate de protectia de sani. o sa incerc sa ma orientez cu marimea, dar deocamdata nu-mi pot da seama cum vor arata sfarcurile la alaptat. mai am timp sa analizez subiectul. il pun pe sot sa ia masura si sa-si dea cu presupusul. e bun la asta.

Ela 30+ cu

Mergi la inceput