Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 4
larissa_79 spune:
racusor, daca e parchet natural sa nu ti-l loveasca....noi avem natural si tresarim cand scapa ale cate o jucarie....barbatii is uneori mai slabi si scapa banii mai usor de rusine. La noi in "santier" aia stiau mereu ca pentru ok vine doamna...si cand veneam eu normal ca gaseam diverse....desi eu is o finuta de fel....le-am scapat cateva vorbe mai acide ..pur si simplu nu intelegeam cum poti sa montezi la faianta culorile inversate cand ai desenele de la designer in fata. oricum au refacut tot nici nu am stat la discutii.
Larisa 30+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
sorina_goga spune:
Offffffffffffffff ce ma enerveaza vremea asta!!!! Azi a fost un pic mai cald dar acuma iar incepe furtuna
Vreau si eu caldura!!!!!!!
33+ Bogdan-Andrei
AMR ~ +6 sapt
CarmenAlbu spune:
Racusor nu numai ca il vor murdari dar il vor zgaria total daca nu il acoperi, eu am crezut initial ca l-au acoperit, si ei au crezut ca il voi slefui asa ca acum trebuie luat un strat ca e groaznic, e distrus complet, si are doar 2 ani! Dar nu mai fac mofturi ca sa termine mai repede!!! Asta sa-mi fie invatatura de minte, trebuie sa puna cartoane lipite cu banda, si la fel la granite cu geamuri usi si tot!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorina_goga Offffffffffffffff ce ma enerveaza vremea asta!!!! Azi a fost un pic mai cald dar acuma iar incepe furtuna Vreau si eu caldura!!!!!!! 33+ Bogdan-Andrei AMR ~ +6 sapt |
eu nu vreau daca se face cald, pai eu ma coc in pat aici la etajul 10
Bulina 33+ cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
CarmenAlbu spune:
Hahaha si eu i-am pus sa ia o placa de gresie si sa o puna din nou ca era stramba
Si la noi sotul ii trimite la mine si stie ca el nu poate sa plateasca le spune ca el nu se pricepe sa discute cu mine sau nu le raspunde si ma striga, ii aduce aici langa pat
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu
racusor2010 spune:
ma uit acum pe net dupa aparatori patut, ceva pe ivoire, daca se poate si cu zmeu pe ea sau oricum cu desen cu portocaliu....
daca va sare asa ceva in ochi sa imi spuneti si mie va rog
Bulina 33+ cu poznas
larissa_79 spune:
citat din mesajul lui racusor2010 ma uit acum pe net dupa aparatori patut, ceva pe ivoire, daca se poate si cu zmeu pe ea sau oricum cu desen cu portocaliu.... daca va sare asa ceva in ochi sa imi spuneti si mie va rog Bulina 33+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
esti durere....dar stiu cum e ca am avut si eu fixurile mele cand am amenajat
racusor2010 spune:
atat m-am uitat pe site-ul alora de la baby confort de am ametit...
si acum imi dau seama ca al meu sot a luat lenjerie de pat cu aparatori pentru pat de copii, nu de bebelus ca are numai doua, nu trei cum trebuie..adica pe o laterala si la caput
el a luat bleo si ma uitam cu ce sa schimbe pe ivoire cu portocaliu...
astept sa se trezeasca si il iau la intrebari
sper sa ma insel
Bulina 33+ cu poznas
larissa_79 spune:
citat din mesajul lui racusor2010 atat m-am uitat pe site-ul alora de la baby confort de am ametit... si acum imi dau seama ca al meu sot a luat lenjerie de pat cu aparatori pentru pat de copii, nu de bebelus ca are numai doua, nu trei cum trebuie..adica pe o laterala si la caput el a luat bleo si ma uitam cu ce sa schimbe pe ivoire cu portocaliu... astept sa se trezeasca si il iau la intrebari sper sa ma insel Bulina 33+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
ar trebui sa scrie....lenjeria nu are un cod ceva?
carla_2008 spune:
buna fetele,,
o intrebare scurta?cat de dese pot fi contractiile Braxton-hicks?
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
29+ Carla Maria si Cristian Alexandru
AMR -8 saptamani
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP